Leslokaal Antverpia

www.leslokaalantverpia.nl

Leslokaal Antverpia Reviews

Excellent rating
5.0
24 reviews Verified
Leslokaal Antverpia
%title%

%offer%

Reviews ( 24 ) 5.0

Leontien Heldens
Leontien Heldens
2023.12.03
Suzanne heeft een super tof kinderfeest verzorgd voor de 7e verjaardag van onze zoon. De mini-escape voorafgaand aan het uilenballen pluizen zat goed in elkaar. Suzanne weet een gezellige, ontspannen sfeer te creeëren. De kinderen hebben nog lang over het feestje nagepraat.
Reply from Leslokaal Antverpia 2023.12.03
Dank je voor de mooie review!
Radia Karbass
Radia Karbass
2023.11.09
Mijn dochter vond het geweldig en ging elke maandag met plezier er heen. Dankjewel
Reply from Leslokaal Antverpia 2023.11.09
Bedankt voor de mooie review! Het was een feestje!
Jacqueline van Ginkel
Jacqueline van Ginkel
2023.07.30
Wat hebben Koen en Bram genoten van de workshop. En wij thuis ook van de verhalen. Supertoffe activiteit en mooie lokatie.
Reply from Leslokaal Antverpia 2023.07.30
Bedankt voor de mooie review!
bink vermeer
bink vermeer
2023.07.05
Leslokaal Antverpia heeft mij heel goed geholpen met het leren van biologie maar ook met het plannen van het leren en maken van andere vakken. ik heb een heel jaar lang les gehad om uiteindelijk een staatsexamen te maken een schriftelijk die al is geweest en een mondeling die ik nog moet doen en daar heeft ze me goed bij geholpen.
Reply from Leslokaal Antverpia 2023.07.05
Bedankt voor de mooie review! Jij gaat knallen💪🏻
susan magielse
susan magielse
2023.05.31
Onze kinderen hebben een geweldige en leerzame middag gehad. Ze raakten niet uitgepraat over de mini escape room en de uilenballen. Enorm genoten!
Reply from Leslokaal Antverpia 2023.05.31
Dank je voor de mooie review!
Avalon
Avalon
2023.05.31
Suus geeft een leuke informatieve workshop dat kinderen boeit. Spelenderwijs krijgen ze zo toch veel mee wat de natuur ons brengt.
Reply from Leslokaal Antverpia 2023.05.31
Dank je voor de mooie review!
Creatieve docente Suzanne ken ik als een creatieve docent die enorm goed kan inspelen op het niveau van de leerling. Zij enthousiasmeert zowel leerlingen als collega's door haar leuke werkvormen en mooi vormgegeven lesmateriaal.
Reply from Leslokaal Antverpia 2023.02.13
Bedankt voor de mooie review!
Tessa
Tessa
2022.09.06
Suus heeft een heel leuk feestje bij ons verzorgd, aan alles wordt gedacht. De jongens van 11/12 jaar waren ook erg enthousiast. De bus was een hit en maakte het helemaal af. Van de ouders kregen we te horen dat ze het een leuk idee en originele activiteit voor een kinderfeest vonden. Zeker een aanrader.
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.08.31
Dank je voor de mooie review! Super om de kids zo enthousiast te zien! Ik heb genoten!
Elifnur Kurk
Elifnur Kurk
2022.07.25
Een docent die duidelijk en rustig uitlegt. Na een afspraak wordt alles al veel duidelijker en ga je met meer zelfvertrouwen je mondelingen in. Een aanrader voor een ieder!
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.07.25
Dank je voor de mooie review!
Maria Bouchez
Maria Bouchez
2022.07.22
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.07.24
Dank je!
Tamara Jongenelen
Tamara Jongenelen
2022.07.20
Suzanne heeft onze zoon Milan geweldige begeleiding gegeven waardoor hij zijn herkansing voor biologie heeft gehaald en daardoor dus zijn vmbo diploma. Tijdens de begeleiding heeft ze hem persoonlijk begeleiding gegeven door met hem de stof door te nemen en feedback te geven op de toetsen en proefexamens. Bedankt voor je hulp!!!
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.07.20
Heel erg bedankt voor de mooie review! Milan is een topper!
Jessica Heirbaut
Jessica Heirbaut
2022.07.11
Ik heb Suzanne destijds gevraagd voor een workshop uilenballen pluizen op de bso locatie waar ik als unit manager werkzaam was. Een unieke en leerrijke ervaring voor de kinderen daar. Succes verzekerd!
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.07.11
Dank je voor de mooie review!
Lotte Nagelkerke
Lotte Nagelkerke
2022.05.11
Ik vond het super leuk om mee te helpen in het bos en het was heel leerzaam. Ik heb een leuke middag gehad.
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.05.11
Hoi Lotte, dat is fijn om te horen! Je hebt goed gewerkt vandaag! 😊
Bianca Mathijssen-Rommens
Bianca Mathijssen-Rommens
2022.03.04
We hebben een supergave escaperoom mogen doen! Wat ziet alles er mooi uit en wat zit het spel goed in elkaar! De kinderen vonden het "pluizen" erg leuk om te doen! Bedankt Suus voor de leuke middag!
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.03.04
Bedankt voor de mooie review!
Samsung Bente
Samsung Bente
2022.03.03
Ze heeft een leuke, goed georganiseerde ochtend gegeven bij ons op Scouting, Scouting Baden-Powell. Jeugdleden zijn met een grote grijns op hun gezicht en voor positieve verhalen naar huis gegaan, het was een goede start van carnaval! En wij als leiding hebben ook lekker mee kunnen draaien in het programma. Super bedankt voor je tijd 😊
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.03.03
Bedankt voor de mooie review!
Diedje doedel
Diedje doedel
2022.02.20
Met Biosuus op pad geweest voor een Tour d'amour! Fantastisch! Suus denkt aan alles, tot in de kleinste details maakt zij er een écht feestje van! Dus...denk jij er ook aan om iemand eens ludiek en origineel te verrassen? Neem contact op met Suus en bespreek jouw wensen. Dat wordt gegarandeerd een succes! Bedankt Suus, het was geweldig!
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.02.20
Bedankt voor de mooie review!
Judith Ambachtsheer
Judith Ambachtsheer
2022.02.16
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.03.06
Dank je!
Jerome Sunnen
Jerome Sunnen
2022.02.07
Zeker voor leerlingen die staatsexamen doen is het heel fijn om gebruik te maken van de filmpjes waarin de modellen helder worden uitgelegd. (Er staat altijd wel zo' model op je te wachten bij een mondeling examen). Daarnaast de grote hoeveelheid extra oefenmateriaal, de mogelijkheid om trainingen te volgen etc. Kortom: slagen voor biologie? Lokaal Antverpia!!!
Reply from Leslokaal Antverpia 2022.02.07
Dank je voor de mooie review Jérôme!
Jos Marcelissen
Jos Marcelissen
2021.12.19
Ik heb regelmatig met Suus samen geëxamineerd voor de staatsexamens. Ik ken haar als een gedreven examinator die uitstekend in staat is kandidaten op hun gemak te stellen en een rechtvaardige beoordeling te geven.
Reply from Leslokaal Antverpia 2021.12.19
Dank je voor de mooie woorden, Jos!
Marieken Harks
Marieken Harks
2021.12.12
Zeer kundig en minstens zo enthousiast! Een aanrader!
Reply from Leslokaal Antverpia 2021.12.12
Bedankt voor de mooie woorden Marieken!