Kidsplay

www.kidsplay.be

Kidsplay Reviews

Excellent rating
4.9
100 reviews Verified
Kidsplay
%title%

%offer%

Reviews ( 97 ) 4.9

Andy Van Broeck
Andy Van Broeck
2024.05.18
6 plankjes te weinig geleverd, maar na telefonisch contact werden deze nog nagebracht. Stevige en mooie constructie, redelijk simpel in mekaar te zetten door middel van de boekjes
Jeroen Bral
Jeroen Bral
2024.05.17
Heel vriendelijke mensen daar bij Kidsplay. Professionele uitleg, snel geholpen als we het pakket gingen ophalen. Monteren ging ook heel goed, alles wat we nodig hadden was er bij geleverd. Zeer degelijk materiaal, zeker een aanrader! Als wij de speeltoren willen uitbreiden weten wij dat we zeker terug naar Kidsplay zullen langs gaan. Doe zo verder πŸ‘πŸ’ͺ
Philippe Dejardin
Philippe Dejardin
2024.05.17
Henry Visser
Henry Visser
2024.05.17
Heel tevreden over de geleverde prestatie en een uitstekende service zeker een aanrader. Maria en Henry Camping La Brise
Jasper Hilven
Jasper Hilven
2024.05.17
Mooie speeltuin
Lin Op de Beeck
Lin Op de Beeck
2024.05.17
Alles zeer vlot verlopen. Heel vriendelijke mensen die je goed advies geven. Bij levering was er een onderdeel vergeten, dit kreeg ik direct na gestuurd. Zelf montage is wel een heel werkje, maar lukt wel als je wat handig bent. En het resultaat is prachtig, de kids zijn super blij! Uren spenderen ze erop πŸ˜‰
Reply from Kidsplay 2024.05.17
Hoi Lin, dank je voor deze leuke review! Blij om te horen dat de kindjes er al veel plezier op beleefd hebben. Met het mooie weer in aantocht weet je dus waar ze te vinden zullen zijn :D
Marlies Marchand
Marlies Marchand
2024.05.05
Wat een goeie service! Er werd heel wat moeite gedaan om het pakket binnen de week te versturen zodat het kado kon gegeven worden op een communiefeest. De communicatie is heel goed en heel persoonlijk. Ik was heel blij verrast over deze (web)winkel met spullen van Belgische makelij!
Reply from Kidsplay 2024.05.06
Hoi Marlies, dank je voor deze review. Blij dat we ervoor hebben kunnen zorgen dat jullie toch iets konden afgeven. Hopelijk was het communicantje er blij mee :D
Paulien Hilven
Paulien Hilven
2024.05.03
Snelle en goede service. Mooi speeltoestel, helemaal aangepast aan je vraag. Goed en correct advies op maat bij het samenstellen. Op 1 dag hadden ze het helemaal in elkaar gezet. Goede kwaliteit, zeker zijn prijs waard. Erg tevreden!
Reply from Kidsplay 2024.05.04
Hoi Paulien, dank je voor de super review! Alvast veel speelplezier straks op jullie feestje!
Ruud Mestrom
Ruud Mestrom
2024.04.30
We waren op zoek naar een mooi speeltoestel met goede kwaliteit, in ieder geval beter dan de instappers op de markt, zodat het ook de hele kinderperiode mee kan. Plus dat een volwassene ook op de schommel kan zitten zonder gevaar voor eigen leven. Die zoektocht bracht ons langs dure aanbieders, uiteindelijk bij Kidsplay, voor ons net over de grens. We zijn even op bezoek geweest, showroom zag er goed uit, dus uiteindelijk voor een x-cross met schommel gekozen. Het was een leuke klus om het zelf in elkaar te zetten, alles was goed beschreven en de onderdelen waren compleet. Ook de nazorg bij vragen is goed bevallen. Kinderen zijn er blij mee, en onze portemonnee ook!
Reply from Kidsplay 2024.05.02
Hoi Ruud, Dank je voor deze ontzettend leuke review! Altijd leuk om te horen dat onze noorderburen ons ook vinden en waarom ze voor ons kiezen :D Alvast veel speelplezier voor de kindjes!
Marianne Achten
Marianne Achten
2024.04.25
Na een enthousiast kennismakingsgesprek werd ons speeltoestel volledig naar onze wens ontworpen. De plaatsing ging ook ontzettend vlot. Hoewel het weer nog niet echt meezit, hebben we al uren speel- en schommel plezier gehad!
Reply from Kidsplay 2024.04.26
Dag Marianne, dank je voor deze leuke review! Leuk om te horen dat de kindjes zelfs met het mindere weer al veel plezier beleefd hebben.
Stefan Goegebeur
Stefan Goegebeur
2024.04.22
Sofie Maes
Sofie Maes
2024.04.16
Wij zijn enkele weken geleden in de zaak geweest. We konden ter plaatse onze wensen aangeven en kregen onmiddellijk een offerte voor hetgeen we wouden (alle opties werden overlopen). Al 2 weken nadien werd het speeltuig geplaatst! We konden last-minute nog accesoires doorgeven. De plaatsers waren netjes op tijd, heel vriendelijk. Speeltuig wordt in overleg op de best mogelijke plek geplaatst. Zeer kwalitatief πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ Algemeen op elk vlak blij met de keuze voor Kidsplay.
Reply from Kidsplay 2024.04.19
Hoi Sofie, Dank je voor deze leuke review! Wij wensen de kindjes alvast veel speelplezier op het toestel en als er iets is, dan horen we het graag :D
Cyril Hendriks
Cyril Hendriks
2024.04.15
Zeer tevreden van ons nieuwe speeltoestel. Opzetten kostte wel wat tijd, maar het resultaat mag er zeker zijn. En onze kleine is erg blij met zijn nieuwe toestel!
Reply from Kidsplay 2024.04.16
Hoi Cyril, Dank je voor deze leuke review. Het is soms inderdaad een beetje werk, maar we zijn heel blij dat het gelukt is. Alvast veel speelplezier voor jullie kindje!
Joris Janssens
Joris Janssens
2024.04.14
We waren al een hele tijd op zoek naar een kwaliteitsvol speeltuig voor onze kinderen. Na wat twijfelen trokken we naar de showroom, waar we meteen overtuigd waren van de kwaliteit en de fantastische service en uitleg. Dag en nacht verschil met een concurrent die voor ons veel dichterbij was, maar waar we gewoon een papieren catalogus kregen met de boodschap: kies zelf maar ... Aangezien wij niet erg handig zijn, kozen we voor de installatie. De mensen van Kidsplay leverden een topservice. Perfect op tijd, erg vriendelijke mensen die mee hielpen nadenken over de beste plaatsing in de tuin. Dat kon zelfs last minute nog aangepast worden. Ondertussen staat de Cas al twee weken in onze tuin te blinken en zijn onze kinderen er niet meer van weg te slaan. Wie twijfelt over de iets hogere prijs: die is het echt wel waard. Kwaliteitsvol werk en uitstekende, vlotte service.
Reply from Kidsplay 2024.04.16
Dag Joris, Dank je voor deze ontzettend leuke review! We zijn heel blij dat jullie voor ons gekozen hebben. Wij vinden het persoonlijk contact dan ook heel belangrijk, zowel voor-, tijdens als na de aankoop. Wij wensen jullie kindjes ontzettend veel speelplezier en als we nog iets kunnen beteken, dan horen we het graag :D
Michelle Vandenborne
Michelle Vandenborne
2024.04.12
Degelijke kwaliteit speeltoestel, verschillende opties voor samenstellen en opstellen. Handige montageservice, op een paar uur is de tuin speelklaar.
Reply from Kidsplay 2024.04.12
Dag Michelle, dank je voor deze leuke review! Alvast heel veel speelplezier!
Jolien Cooman
Jolien Cooman
2024.04.08
Top service! Mooi werk geleverd en afgesproken tijdstippen werden mooi gerespecteerd. De monteurs denken mee met de klant qua montageplaats. Klantenservice ook geweldig. Bij vragen telkens een snelle en vriendelijke reacties. Niets op aan te merken; echt aan te raden! 10/10
Reply from Kidsplay 2024.04.08
Dag Jolien, dank je voor deze super review. Wij wensen jullie alvast ontzettend veel plezier met jullie huisje.
Nelle Bod
Nelle Bod
2024.04.03
Het speeltuig volledig op afstand (via de website) besteld. Voor alle vragen kon ik hen bereiken via Messenger en kreeg ik heel snel reactie. De communicatie over de plaatsing was heel goed, net zoals de plaatsing. Het speeltuig is een gigantisch succes bij ons dochtertje. Wij zijn ook heel tevreden! Super goede kwaliteit en heel stevig. Een absolute aanrader!
Reply from Kidsplay 2024.04.03
Hoi Nelle, dank je voor de leuke review! Blij dat het speeltoestel zo’n succes is. Alvast veel speelplezier!
Davine Asnong
Davine Asnong
2024.04.01
Perfect service! We hebben een offerte laten maken en enkele dagen later al besteld. Zeer toegankelijk, ook bij vragen heel erg snel antwoord en het aanbod is heel erg ruim! Snelle en vlotte levering. We hebben gekozen om het speeltuig zelf te plaatsen, dit ging heel goed dankzij handige Harry’s en een heel goede handleiding. Zeer tevreden klant en raden iedereen Kidsplay aan.
Reply from Kidsplay 2024.04.01
Hoi Davine, dank je voor de leuke review. Super om te horen dat alles goed gelukt is. Alvast veel speelplezier!
Andy Vanderplasschen
Andy Vanderplasschen
2024.03.31
Vriendelijk contact via chat en mail. Snelle ontvangst van een duidelijke offerte. Afspraak voor plaatsing werd vlot gemaakt en correct nageleefd. Plaatsing gebeurde snel en proper. Toestel is kwalitatief en zit stevig in elkaar. Moesten we ooit nog een uitbreiding willen, contacteren we Kidsplay zeker.
Reply from Kidsplay 2024.03.31
Hoi Andy, dank je voor de leuke review! Blij om te horen dat jullie alles zo positief ervaren hebben. Alvast veel speelplezier!
Steffi B.
Steffi B.
2024.03.31
10/10 Heel vriendelijk,vlotte communicatie. Snelle levering en top product. Tijdens montage gebeld voor verduidelijking en super en vlot geholpen. Raad iedereen kidsplay aan!
Reply from Kidsplay 2024.03.31
Dag Steffi, dank je voor deze leuke review! Blij dat alles goed gelukt is tijdens het bouwen. Alvast veel speelplezier!