Nauka Jazdy Pabianice Ośrodek Szkolenia Kierowców Janusz Keller

nauka-jazdy-pabianice.pl

Nauka Jazdy Pabianice Ośrodek Szkolenia Kierowców Janusz Keller Opinie

Opinie Doskonały
5.0
174 opinii Zweryfikowany
Nauka Jazdy Pabianice Ośrodek Szkolenia Kierowców Janusz Keller
%title%

%offer%

Opinie ( 170 ) 5.0

Dorota Gnysińska
Dorota Gnysińska
2024.01.16
poleca
Świetna szkoła :) Zdecydowanie polecam !!! Wykłady rewelacja. Instruktorzy profesjonalni i cierpliwi. Na bierząco korygują błedy kursanta. Atmosfera przyjazna. Dziękuję ❤️
Dawid Trzanek
Dawid Trzanek
2023.06.02
poleca
Bardzo polecam! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Jestem bardzo zadowolony!
Odpowiedz z Nauka Jazdy Pabianice Ośrodek Szkolenia Kierowców Janusz Keller 2023.06.03
Dziękuję, również w imieniu moich pracowników za słowa uznania 😁💪
Martyna Pietrasiak
Martyna Pietrasiak
2023.02.17
poleca
Super przygotowanie do egzaminu a teoria w jednym paluszku! Polecam!! 🥰
Odpowiedz z Nauka Jazdy Pabianice Ośrodek Szkolenia Kierowców Janusz Keller 2023.02.17
Dziękujemy 😁 i jeszcze raz gratulacje 😁🚗🚙🚘
Weronika Bocian
Weronika Bocian
2022.12.19
poleca
Gorąco polecam! 🔥 Profesjonalne przygotowanie do egzaminu w świetnej atmosferze. Instruktorzy o dużej wiedzy i świetnej umiejętności jej przekazywania. Najlepsza szkoła nauki jazdy 😎
Odpowiedz z Nauka Jazdy Pabianice Ośrodek Szkolenia Kierowców Janusz Keller 2022.12.27
Dziękujemy za słowa uznania 😁 będziemy nadal dokładać wszelkich starań aby utrzymać pełen profesjonalizm oraz pozytywną atmosferę na kursach nauki jazdy 😁🚘 Szerokiej i bezpiecznej drogi 🚙🏎️
Marcelina Bryś
Marcelina Bryś
2022.11.23
poleca
Bardzo polecam! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Jestem bardzo zadowolona!
Aleksandra Rydz
Aleksandra Rydz
2022.11.07
poleca
Lepiej nie mogłam trafić, mimo nieuniknionego stresu, na egzamin idzie się ze spokojem. Atmosfera równie wspaniała jak samo przygotowanie podczas wykładów i pozniejszej praktyki :)
Aleksandra Kosek
Aleksandra Kosek
2022.09.29
poleca
Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i super atmosfera podczas jazd. Bardzo polecam 😊
Rozalia Michalak
Rozalia Michalak
2022.09.24
poleca
Serdecznie polecam! Przygotowanie do egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego profesjonalne, na 100% i w miłej atmosferze. Świetni instruktorzy, najlepsza szkoła nauki jazdy :))
Alicja Waszczykowska
Alicja Waszczykowska
2022.06.26
poleca
Serdecznie polecam! Super instruktorzy,profesjonalne przygotowanie do egzaminu,świetna atmosfera!Najlepsza szkoła w Pabianicach😁😁
Kacper Cyran
Kacper Cyran
2022.06.25
poleca
Polecam!! Mili, profesjonalni i cierpliwi instruktorzy którzy potrafią nauczyć.
Robert Niewiadomski
Robert Niewiadomski
2022.06.25
poleca
Polecam, bardzo dobra szkół.Przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego na najwyższym poziomie, zdane za pierwszym razem państwowy!
Julian Bednarek
Julian Bednarek
2022.05.26
poleca
Bardzo polecam. Mili i profesjonalni instruktorzy którzy potrafią przygotować na każdą sytuację na egzaminie.
Weronika Jaksa
Weronika Jaksa
2022.05.20
poleca
Polecam serdecznie. Mili i profesjonalni instruktorzy
Piotr Wędzik
Piotr Wędzik
2022.05.17
poleca
Polecam pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście do przyszłego kierowcy 👈
Julia Grenda
Julia Grenda
2022.03.15
poleca
Polecam z całego serca! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego, bardzo miła atmosfera i zawodowi instruktorzy. 🚘
Paulina Klimek
Paulina Klimek
2022.01.19
poleca
Polecam z całego serca🙂. Przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego na najwyższym poziomie. Świetne wykłady, miła admosfera, instruktorzy z dużą wiedzą i cierpliwością 😉 jeszcze raz POLECAM 🚙🏆🚙
Marietta Kazimierczak
Marietta Kazimierczak
2022.01.11
poleca
Polecam bardzo! Świetne przygotowanie do egzaminu, duży profesjonalizm i bardzo miła atmosfera. Najlepsza auto szkoła w Pabianicach 🚘
Daniel Kopaczewski
Daniel Kopaczewski
2021.12.21
poleca
Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Wszystko dobrze tłumaczone, spokojna atmosfera. Najlepsza auto szkoła w Pabianicach. Polecam z całego serca.
Szymon Bigoszewski
Szymon Bigoszewski
2021.12.04
poleca
Dobre przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy w ogóle. Atmosfera sprzyjająca nauce podczas jazdy. Szkoła warta polecenia każdemu przyszłemu kierowcy.
Teofana Agnieszka Ostasiewicz
Teofana Agnieszka Ostasiewicz
2021.12.04
poleca
Świetne i ciekawe wykłady poparte licznymi przykładami + materiały zawierające podręcznik i dostęp do bazy pytań egzaminacyjnych. Znakomici Instruktorzy, którym zależy, żeby nauczyć, wytłumaczyć i przygotować nie tylko do egzaminu, ale również do bezpiecznej i odpowiedzialnej jazdy. Fantastyczny klimat, profesjonalizm pod każdym względem. Jak dla mnie NAJLEPSZA ze szkół! Najmocniej polecam i dziękuję bardzo za ten czas nauki! 🚘🏆🥇😀🙏