Hotel Solaris

Hotel Solaris Opinie

Opinie Dobrze
4.4
1931 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (1956)
Dariusz
Dariusz
2024.04.17
10 Zweryfikowany
Wyjątkowy
Katarzyna
Katarzyna
2024.04.15
10 Zweryfikowany
Wyjątkowy ☺ Świetna lokalizacja. Pyszne, różnorodne śniadania. Miły personel.
Leszek
Leszek
2024.04.15
9.0 Zweryfikowany
☺posizione centralissimo, due passi a tutti attrazioni
Leszek
Leszek
2024.04.15
9.0 Zweryfikowany
☺posizione, a 2 passi dal piazza del mercato
Krzysztof
Krzysztof
2024.04.14
9.0 Zweryfikowany
Znakomity ☺ Blisko Starego Miasta. Pyszne śniadanie. Miła i pomocna obsługa. ☹ W pokoju brak czajnika.
Adrianna
Adrianna
2024.04.13
10 Zweryfikowany
Wspaniały obiekt, godny polecenia dla najwybredniejszych gości😀 ☺ Wspaniały obiekt utrzymany w starej architekturze, przeniosłam się odrobine w czasie do czasów Kopernika😃 ☹ Nie ma takiej rzeczy
Kowalska
Kowalska
2024.04.09
7.0 Zweryfikowany
Dobry
Piotr
Piotr
2024.04.08
8.0 Zweryfikowany
Bardzo dobry ☺ bardzo doibre sniadanie- polecam ☹ Lena mies parkingowych
Alicja
Alicja
2024.04.08
8.0 Zweryfikowany
Bardzo dobry
Rafał
Rafał
2024.04.08
9.0 Zweryfikowany
Trochę brakowało mi parkingu, ale o tym wiedziałem wczesniej. Nstępnym razem też się tu zatrzymam. ☺ Lokalizacja i klimat. Pyszne i urozmaicone śniadanie. ☹ Strome schody :).
Kamil
Kamil
2024.04.08
9.0 Zweryfikowany
Znakomity
Korzeniowska
Korzeniowska
2024.04.07
10 Zweryfikowany
Wyjątkowy
Mariusz
Mariusz
2024.04.07
10 Zweryfikowany
Wyjątkowy
Krzysztof
Krzysztof
2024.04.07
10 Zweryfikowany
Wrócę. ☺ Klimatyczne wnętrza. Wygodne łóżko. Przyjemna pościel i poduszka. Pyszna kawa i smaczne śniadanie. Przeuprzejme panie w recepcji i gastro. W dodatku ten hotel jest w Toruniu :) ☹ Dodałbym sałaty i dressingi na śniadaniu, które i tak było pyszne.
David Miller
David Miller
2024.04.06
Agnieszka
Agnieszka
2024.04.06
6.0 Zweryfikowany
Average ☺Location ☹The air con was broken and the fan cooling option was sounding like scraping metal on metal, the room was 25 C at night. The floor was very creaky - we were on the top floor but I can only imagine how bad would it be for anyone under us.
Paulina
Paulina
2024.04.06
10 Zweryfikowany
Wyjątkowy
Christine
Christine
2024.04.06
10 Zweryfikowany
It was a wonderful stay. We booked the Deluxe room with the incredible ceiling and chandelier. ☺Did not purchase the breakfast when I booked the room but was very impressed with what was offered so paid for the breakfast daily.
Захарченко
Захарченко
2024.04.06
8.0 Zweryfikowany
Bardzo dobry
Bożena Nowak
Bożena Nowak
2024.04.04
Byłam ze znajomą w święta wielkanocne z pakietem śniadań i obiadokolacji. Hotel w bardzo dobrej lokalizacji. Obsługa niezwykle miła i pomocna, śniadania z dużym wyborem, natomiast do obiadokolacji w formie podawanej mamy duże zastrzeżenia. Jak na tę cenę były mało ciekawe, niektóre zimne i mało urozmaicone: żurek i na drugie danie biała kiełbasa. Pozdrawiam
Rodzaj podróży
Wakacje
Przyjaciele
Lokalizacja
Pokoje
Usługa