Zuster-055

Zuster-055 Reviews

Excellent rating
4.9
54 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (54)
wim matel
wim matel
2024.04.12
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Weer een erg leerzame middag, top alles goed geregeld! Top ga zo door.
Reply from Zuster-055 2022.07.20
Hartelijk dank voor het schrijven van een review! Wat fijn te lezen dat de zorgcursus die jij hebt gevolgd goed bevallen is. Wij hopen je graag weer terug te zien bij Zuster-055! Met vriendelijke groet, Team Zuster-055
Henny Braakman
Henny Braakman
2024.03.27
Hier al 2x de cursus verpleegtechnische vaardigheden gevolgt . De cursus is helder ,begrijpelijk ,en heel leerzaam Ik vind het allemaal Top ,kan het iedereen die werkzaam is in de zorg aanbevelen
Peter Spek
Peter Spek
2024.03.21
Zeer goede training - didactisch goed in elkaar gezet - hulpmiddelen, presentatie, vakbekwaamheid instructeur, leerdoelen, interactie, zelfwerkzaamheid, etc. zijn optimaal.
monique paap
monique paap
2024.03.21
Patrice van Vugt
Patrice van Vugt
2024.02.23
I. Nobel
I. Nobel
2023.12.02
Het was een zeer aangename cursus. Actueel en leerzaam. Voldoende materiaal. Leuke docenten en gelegenheid om onderling te sparren en ervaringen te delen. Ik raad dit zeker aan en kom zeker weer terug! Bedankt Daphne en Diane
Montana Horstmans
Montana Horstmans
2023.11.23
Fijne cursus, 2 dames die de cursus gaven erg duidelijk en behulpzaam. Zou het zeker aanraden!
Ruth Schoonhoven
Ruth Schoonhoven
2023.11.22
Duidelijke uitleg. Top gedaan, zal het mijn collega's zzper's ckr aanraden.
karin k
karin k
2023.11.21
Leerzame en laagdrempelige opleidingen voor zorgprofessionals!
Thea van Roon
Thea van Roon
2023.10.16
Ik heb de cursus Intraveneuze therapie gevolgd bij Zuster-055 in Apeldoorn. Cursusleider Marloes was een zeer ervaren verpleegkundige met parate kennis, tips en handvatten. Met theorie onderbouwd en veel ruimte voor praktijk en vragen. Een absolute aanrader.
Mouna Saado
Mouna Saado
2023.10.16
Was echt heel leerzaam cursus vooral voor degene die vpk 4 volgt, het is succes vol ✅️
Wilma kleyn Winkel
Wilma kleyn Winkel
2023.09.06
Gerrie, een erg prettige verpleegkundige die veel weet. Ook zelf nog steeds ervaring heeft vanuit het werkveld. Veel weer bijgeleerd opgefrist
Jenny Atabay
Jenny Atabay
2023.08.07
Franciska Veldhuis
Franciska Veldhuis
2023.07.27
Zeer leuke en leerzame cursus in een gezellige en laagdrempelige sfeer
marjan bolk
marjan bolk
2023.05.31
Vth cursus. Aanbeveling. Zeer goede uitleg en oefeningen tijdens de vth cursus. Top!
Monique Quint
Monique Quint
2023.05.14
Ontzettende leuke en leerzame BHV les.
Liana De Been
Liana De Been
2023.04.20
Jaap Velden
Jaap Velden
2023.04.19
Op een rustige manier werd er uitleg gegeven omtrent de bijscholing medicatie training Bekwame docent en betrokken in haar vak en het uitdragen van de cursus en delen van elkaars ervaring
Alexandra Wieman
Alexandra Wieman
2023.04.08
Zeer goede uitleg! Een dag waar ik veel geleerd heb, nieuwe protocollen en werkwijze.