TopMoto Apeldoorn

TopMoto Apeldoorn Reviews

Excellent rating
4.6
432 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (432)
Marcel
Netherlands | 2024.02.13
Goed bedrijf Goed bedrijf. Aantal weken geleden een bmw gehaald. Zeer aardig en goed geholpen door Dirk.

Date of experience: 24 January, 2024
Advertisement
Top bedrijf Vanaf eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ik ben erg blij met de aankoop van mijn Yamaha MT 10. Bij TopMoto. Betrouwbaar en goede service . Zeker een aanrader!!
Gijs Bronzwaer
Gijs Bronzwaer
2024.01.05
Zeer vriendelijke ontvangst
MrLuukyboy
MrLuukyboy
2024.01.02
Fijne service en goede mensen die weten waar ze het over hebben. Mooie fiets gekocht bij dit bedrijf en zeer blij mee!
Daan Kolkman
Daan Kolkman
2024.01.01
Afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe yamaha mt10 mogen ophalen. Ik ben zeer tevreden over TopMoto Apeldoorn. Goede afhandeling en netjes geholpen.
Advertisement
yol arkadasim sokak hayvanlari
yol arkadasim sokak hayvanlari
2023.12.31
5 yıldız super
Ron van elteren
Ron van elteren
2023.12.23
Vandaag mijn motor opgehaald werd super vriendelijk en goed geholpen door Dirk. Perfecte zaak en ik ga nergens anders nog mijn spullen kopen ben vanaf vandaag vaste klant. Ron van Elteren
Top! Vorige week mijn eerste motor opgehaald bij Topmoto. Kan niets anders zeggen dat ik ontzettend fijn ben geholpen en geïnformeerd. Iedereen is net zo enthousiast, vriendelijk en behulpzaam! Ik kom zeker weten terug.

Date of experience: 07 December, 2023
Stefan van Erp
Stefan van Erp
2023.11.16
Bij TopMoto Apeldoorn ben ik geweldig geholpen door het TopMoto team. Mijn eerste aanspreekpunt was Stephano bij de aankoop van een prachtige Tracer 900. Al mijn vragen en verzoeken zijn professioneel en naar tevredenheid behandeld. Na nog wat kleine aanpassingen aan de motor (op mijn verzoek) heb ik deze erg snel in ontvangst kunnen nemen. Zelfs de inruil van mijn auto via een bevriende garage van TopMoto heeft Stephano perfect begeleid. Dank voor de goede zorgen, tijd en het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven. TopMoto Apeldoorn is een absolute aanrader!
Advertisement
Lana Hulsman
Lana Hulsman
2023.11.05
Vorige maand voor de 2e keer hier een motor aangeschaft. Erg te spreken over hoe Dirk en zijn team meedenkt en de motor voor mij passend gemaakt heeft. Goede service en je bent hier een mens, geen klant of nummertje.
Aalt Witman
Aalt Witman
2023.10.14
TheDutchBoy
TheDutchBoy
2023.10.13
Peter Lennips
Peter Lennips
2023.10.13
Advertisement
Robert Verveen
Robert Verveen
2023.10.11
Toevallig kwam ik via autoscout TopMoto op het spoor. En na telefoon contact met Dirk kon ik diezelfde dag nog proefrijden op een fantastische mt-09. Zelfs iets langer openblijven gebeurde zodat we rustig alles konden doorspreken en ik los van wat reken werk thuis alles goed op een rijtje had. Contact erna op afstand via Whatsapp en mail verliep vlekkeloos en mijn motor is geweldig opgeleverd. Heel rustig werd ik door alle stappen heen gepraat wat erg prettig is. Een klein dikte verschil in de schijven werd ook op garantie direct verholpen door nieuwe schijven te monteren! Een top zaak die alle Google reviews waar maakt
De Groot
De Groot
2023.10.03
Van tevoren wist ik precies welke Yamaha motor ik wilde gaan aanschaffen. De vraag was alleen: waar ga ik dit doen? Nadat ik meerdere motorzaken/Yamaha-dealers had benaderd, sprong TopMoto Apeldoorn er voor mij meteen uit. De eigenaar (Dirk) en medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ze nemen de tijd voor al je vragen. Denken mee in oplossingen en afspraken worden keurig nagekomen. Dit heeft ertoe geleidt dat ik de motor bij hen heb aangeschaft. Bij levering van de motor wordt alles netjes uitgelegd en wordt er gevraagd of alles naar tevredenheid van de klant is gegaan. TopMoto Apeldoorn is een top motorzaak die ik van harte kan aanbevelen!
Jelle Poppe
Jelle Poppe
2023.09.26
Heb zelf een mt 09 sp uit 2023 gekocht. Ik werd super snel geholpen om er een te vinden. Het personeel denkt goed mee en luistert helemaal naar de klant!!! Kortom dit is de plek waar je je motor kan kopen.
Bennie de Beuker
Bennie de Beuker
2023.09.26
Je wordt hier niet door personeel geholpen. Ze zitten gewoon buiten, dames spreken ze wel aan dat ze ze zo komen helpen. Mannen niet. Op naar MKC Moto.
Advertisement
niels stoffer
niels stoffer
2023.09.26
Nieuwe hoes gekocht voor de motor. Werd snel geholpen en aardig personeel. Gaf mijn type door en ze wisten meteen wat ik nodig had. Prijs , kwaliteit is prima. Bedankt!
Rf Mastenbroek
Rf Mastenbroek
2023.09.23
Prettig personeel
Erwin D
Erwin D
2023.09.17
Gisteren bij Topmoto mijn nieuwe Yamaha MT-09 opgehaald. Vanaf het begin tot het eind helemaal goed geholpen door Dirk! Super blij met de aankoop. Topmoto, bedankt, we zien elkaar bij de 1000km beurt! Groet, Erwin.