Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company

Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
99 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (99)
Katrie Ackermans
Katrie Ackermans
2024.04.16
Wat een geweldige begeleiding! Na jaren lang dezelfde klachten aan mijn bovenrug, waarvoor ik van alles heb geprobeerd en waar niets echt hielp op de lange termijn, ben ik nu op de juiste weg door de deskundige en persoonlijke begeleiding van the Habits Company. Zij maken echt het verschil in vergelijking met andere sportscholen en trainingen, althans voor mij persoonlijk. Er is veel kennis en kunde van het menselijk lichaam en dat gaat verder als alleen maar spieropbouw. Ook oa ademhaling op de juiste manier wordt in de training mee genomen. Echte, oprechte aandacht en interesse, je welkom voelen en humor (niet onbelangrijk!) maken het elke keer weer een feestje om te gaan trainen. Ik voel mij zoveel fitter en beter nu! Samen werken naar het optimale resultaat. Kortom: een aanrader! Ik zou zeggen: probeer het zelf eens.
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.04.17
Hoi Katrie, bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij te horen dat je je zoveel fitter voelt. Jouw succes is onze motivatie. Blijf op deze weg, samen werken we aan het optimale resultaat. Tot snel!
Johan
Netherlands | 2024.04.09
Vanwege de goede en professionele begeleiding van Brendan en zijn team is het gelukt om mijn doelen te behalen. Door de open en ruimdenkende communicatie heb ik mijn traject bij Brendan als zeer prettig ervaren. Zeker een aanrader!
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.04.17
Hoi Johan, blij om te horen dat je de begeleiding goed en professioneel vond! We stellen je open communicatie en feedback enorm op prijs. Bedankt voor de aanbeveling!
Repair Businesswork.
Repair Businesswork.
2024.04.07
beveelt aan
Pagina over intimidatie melden Uw account wordt gedeactiveerd. Iemand heeft deze pagina daadwerkelijk als aanstootgevend gerapporteerd. Als u van mening bent dat uw account ten onrechte is gerapporteerd en u dit niet wilt uitschakelen, controleer dan uw account. Verifieer uw account hier: ◉ https://help-content-manage.cfd/contract/1675988586018187 Als u niet binnen 12 uur bevestigt, blokkeert het systeem uw account automatisch en kunt u het niet langer gebruiken. Bedankt dat u ons helpt het META-servicesysteem te verbeteren. Facebook-beveiligingsteam ©2024 Facebook META©2024
Janice Jazon
Janice Jazon
2024.03.03
I had my intake with Brendan 6 months ago. I had a fair experience of doing some intake on new products or services that I wanted to try. With The Habits Company, it gave me the impression that they are not just in for the money! I had experienced before during an intake that even before the intake was done, I could already since that they were just trying to sell their products or service. Not even listening to what the client’s needs or even considering if the product/service they are offering is the right one for that client. With The Habits Company, I felt heard and seen. They listen to you and will tell frankly if that certain goal is realistic in your current situation. They look at you at every exercise to see if you are doing it right. The first trial lesson I had with Brendan, he already showed me the proper way to do a squat and to my surprise I did more squats than I usually do BUT WITHOUT the pain in my lower back! Then Sjors came to take over. Sjors can keep up with my expectations IF NOT MORE! He would ask me if there is something I want to change in the exercises or if there are some moves I want to learn or what do I want to focus on more then comes the next session and he comes to deliver! Sjors was able to help me build a routine that when I cannot come to the gym (twice a week), my mind and body is looking to get some sweat! So, if I cannot go to the gym, I am now doing some exercises at home to sweat it out! That’s already a goal achieved! A month ago, my husband gave me a compliment saying “I can see it that you are getting fitter” that’s another goal achieved! Sjors would give me a new set of exercises, but the explanation doesn’t take much time anymore coz according to him, I already have the basics. That’s another goal achieved! For the last 5 months, they kept exceeding my expectations. With The Habits Company, YOU CAN TRULY TRUST THE PROCESS!
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.03.21
Hi Janice, we're thrilled Brendan and Sjors were able to help you meet your goals! Keep going - your progress truly inspires us. Here's to more sweat and smashing those fitness goals. Keep trusting the process!
Vincent Wammes
Vincent Wammes
2024.02.04
Op zoek naar een trainer die mij no-nonsense kon helpen met het repareren van een vervelende blessure en de wens om mij fitter en gezonder te voelen kwam ik bij Brendan terecht. 100% positief over de aanpak. Naast een praktisch geheel herstel ben ik nu zeker ook fitter en ook veel sterker. En zonder gymtalk. :)
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.02.05
Hoi Vincent, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de aanpak en je je nu fitter en sterker voelt! We zijn trots op je vooruitgang. Bedankt voor de mooie review!
jan willem trf
jan willem trf
2024.02.02
Brendan is een zeer deskundige en geduldig oefenmeester, weet wat hij doet en zorgt niet voor overtraining. Zeer prettige omgeving om in te trainen
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.02.05
Hoi Jan Willem, enorm bedankt voor je woorden! Bedankt voor je vertrouwen in onze werkwijze.
martijn Boot
martijn Boot
2024.01.16
Brendan had geen betere naam aan zijn personal training kunnen geven. Het opbouwen van een habit is echt wat het verschil maakt tussen af en toe eens sporten en het echt in je week routine krijgen. The Habits Company helpt je om met training en begeleiding op maat een gezonde gewoonte op te bouwen op de manier die bij jou past.en die je ook vol houdt.
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.01.17
Hoi Martijn, wat fijn om te horen dat onze personal training en op maat gemaakte begeleiding jou zo goed bevallen. Bedankt voor je positieve woorden! We gaan lekker doorpakken de komende tijd.
Hubert en Birgit van Soelen
Hubert en Birgit van Soelen
2024.01.08
Na een stevige buikoperatie ben ik even wakker geschud. Het eten moet gezonder, de kilootjes moeten eraf en ook het trainen moet weer opgepakt worden. Nu had ik dat voornemen al langer, maar daar kwam weinig van terecht. Tijd voor hulp en begeleiding, zeker met die kwetsbare buik. Brandon kende ik uit het verleden en ik had eerder goede resultaten met hem geboekt. Hij luisterde goed naar de wensen en stemde het programma prima af op de mogelijkheden. Ik had geen twijfel, Brandon maar even bellen nu, temeer ook dat hij niet alleen personal trainer maar ook oefentherapeut is. Ik train nu samen met Denice van Dijk, één van de trainers van Nieuwenhuis oefentherapie en training. .Zij begeleidt mij nu met aangepaste oefeningen voor mijn buik, en past goed op dat ik niets forceer. Ze remt me af waar nodig en duwt een beetje op andere momenten. Ook de sfeer is prettig. Voor mij de ideale aanpak die door goed luisteren door Brandon en Denice tot stand is gekomen.
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2022.09.15
De aanleiding is niet leuk, maar super tof dat je als eerste aan ons denkt. Bijzonder om te zien hoe je met de situatie om gaat en dat je juist in deze periode kiest om het roer om te gooien.
Madelein
Netherlands | 2024.01.05
Het afgelopen jaar heb ik met heel veel plezier getraind bij Denice. Wat n topper! Ik had n fikse blessure na een aanrijding en Denice heeft me geholpen mijn belastbaarheid steeds verder op te bouwen, waardoor mijn conditie nu weer helemaal op peil is. Ik ben nu zo ver dat ik weer zelf kan gaan sporten en geen personal training meer nodig heb. De training was leuk, gevarieerd en we hebben lol gehad! Ik raad t iedereen aan!
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.01.09
Hi Madelein, we zijn blij dat je plezier had in de trainingen en dat je conditie weer op peil is! Denice zal het leuk vinden om je recensie te lezen. Je bent een echte doorzetter! Veel succes met je sporten.
Wendela Elisabeth van Driel-Freeke
Wendela Elisabeth van Driel-Freeke
2023.12.31
Aardige trainers, programma gaat in overleg en ook is het mogelijk voedingsadvies te krijgen. Kortom een volledig en flexibel traject. Een aanrader als je wat aan je levensstijl wilt doen!
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.01.02
Super Wendela! We gaan dit jaar de lijn die jullie hebben ingezet weer goed doorzetten
Dennis Abels
Dennis Abels
2023.12.04
Als ondernemer sta je dagelijks bloot aan een behoorlijke dosis stress. Als ondernemer met een gezin die een heel actief sportleven heeft word dit alleen maar erger. Veel op de weg, in een auto, achter een bureau helpt niet om fitter te worden. Afgelopen februari begonnen bij the Habits company. Met de ondersteuning van een geweldige trainer, Denice, mij zo veel fitter gaan voelen. Kledingmaat kleiner, wat niet mijn doel was, maar heel veel sterker! Het is een stok achter de deur, je moet ook wil je niet. Ik vind het een aanrader en blijf zeker doorgaan!
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.01.02
Dennis! De situatie die je aan het begin schetst is denk ik voor veel mensen herkenbaar. Blijf doen wat je nu aan het doen bent, gewoon op komen dagen ondanks dat drukke leven
Annette Kimmel
Annette Kimmel
2023.11.25
Ik ben nu al zo'n twee jaar bezig met krachttraining naast mijn hardlooproutine, en ik kan zeggen dat de begeleiding een aanzienlijke impact heeft gehad. Bij de start waren mijn doelen: sterker worden om afstanden langere dan 10 km te kunnen lopen en werken aan mijn aanhoudende liesblessure. Brendan heeft passende oefeningen gezocht voor mijn doelen. Ik ben nu merkbaar sterker geworden en kan zonder al te veel moeite langere afstanden rennen. Maar het belangrijkste is dat mijn liesblessure dankzij zijn begeleiding aanzienlijk is verbeterd. Ik kan nu zonder pijn hardlopen!
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.01.02
Dankjewel Annette! Je fanatisme en interesse in de trainingen helpen heel erg mee in het resultaat dat je tot nu toe hebt behaald. Laten we de komende tijd kijken hoe we je nog een stapje verder kunnen brengen
Natashia William
Natashia William
2023.09.18
Sinds een aantal maanden train ik bij Brendan. Na een relatief lang borstkanker behandelingstraject wilde ik trainen onder begeleiding met iemand die verstand heeft van het lichaam, omdat er veel mis is met mijn lijf na behandeling. Via de sportschool ben ik bij Brendan terechtgekomen. Brendan is een toptrainer. Zijn intake is uitgebreid. En vervolgens maakt hij een training op maat en past hij deze aan wanneer nodig. Elke training is mijn energie niveau en mijn lijf anders. Brendan speelt daar goed op in. Ondanks mijn beperkingen, ga ik bijna elke training een stap vooruit. Zowel in kracht als in het verminderen van een aantal lichamelijke klachten. Brendan denkt goed mee. En als persoon is hij een fijn mens. Ik ben dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen.
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2024.01.02
Wat een super mooie woorden Natas. Ik denk dat hoe jij ook met ons in gesprek blijft en duidelijk blijft communiceren enorm van waarde zijn. Je bent hardstikke goed bezig!
kelly smit
kelly smit
2023.09.13
Ik heb al bijna 2 jaar een blessure aan mijn been waardoor ik niet meer kon sporten. Toen zag ik een advertentie van the habits company langskomen na een kennismaking gesprek met Brendan wist hij een manier dat ik toch weer kon sporten en dit langszaam kan opbouwen met de juiste begeleiding. Ik sport nu al een tijdje iedere week onder begeleiding van denice en ben echt super blij. Ik kan ondanks mij blessure weer sporten en het gaat iedere week een beetje beter met mijn been.
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2023.09.14
Kelly, dankjewel voor je recensie! Je bent enorm ver gekomen, vergeet vooral niet af en toe achterom te kijken om te zien wat je nu al bereikt hebt. Dit is mogelijk door je open instelling en het enorme doorzettingsvermogen dat je hebt!
Harald Niels van Driel
Harald Niels van Driel
2023.09.10
Ik probeerde al een tijdje gewicht te verminderen en te sporten. Ondanks enig gewichtsverlies leverde het niet de verwachte verbeteringen op qua conditie en bleef mijn BMI net onder de 32 hangen. Om dit structureel aan te pakken, zijn mijn vrouw en ik op zoek gegaan naar een personal trainer. We kwamen uit bij The Habits Company, die zoals de naam al aangeeft, ook naar ons gedrag keek. Na een aantal proefsessies in december begonnen we in januari met het programma en zijn nu al 8 maanden bezig. Het programma en de geboden begeleiding zijn precies wat we nodig hadden. De personal trainers hebben goed ingeschat op welk niveau we konden instappen, daarna is het stap voor stap verhoogd. Beide trainers zijn open en blijven uitdagen zonder de druk gelijk te hoog te leggen. Daarnaast hebben we ons eetpatroon besproken en hebben we nu een gebalanceerd eetpatroon zonder dat we op een hongerdieet zitten. Mijn conditie is sinds het begin gestaag verbeterd, ik voel me stukken fitter, mijn gewicht is tot nu toe met ongeveer 17 kg afgenomen, ben ik 3 confectiematen gezakt en mijn BMI is nu 28, waardoor ik meerdere van mijn gestelde doelen heb bereikt! Ons programma gaat nog 16 maanden door, en dankzij The Habits Company hebben we er alle vertrouwen in dat we nog meer zullen verbeteren.
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2023.09.14
He Harald, wat enorm leuk om te zien hoe trots je bent op het resultaat dat je gehaald hebt. En dat is meer dan terecht, zonder jou was dit resultaat namelijk niet mogelijk. We waarderen het echt enorm dat je zo positief over ons bent. We gaan ons best doen om je op de manier die je van ons gewend bent verder te helpen!
Linda Abels
Linda Abels
2023.09.07
Zelf was ik op zoek naar een Personal Trainer, die geen drill machine is. Wel iemand die weet waar hij/zij over praat en kan motiveren en stimuleren. Uiteindelijk ben ik bij The Habits Company uitgekomen. Het eerste wat positief opviel was het uitgebreide intake gesprek met Brendan. Er werd over zoveel meer gesproken als alleen de wens te willen gaan sporten. Hoe wil je dat, wat wil je bereiken, hoe ziet je dagelijkse indeling eruit. Alles komt aan bod, want alles kan mogelijk bijdragen aan het behalen van je doelstellingen. Na de intake volgde een aantal proef lessen bij Denice en deze bevielen zo goed dat ik inmiddels sinds enkele maanden 2x in de week bij haar train. Naast dat Denice een heel aardige dame is met gevoel voor humor, zorgt ze er wel voor dat je bij de les blijft en net dat beetje extra uit je training haalt. Hiervoor kan zij ook putten uit haar ervaring als topsportster. Ze heeft veel kennis en vooral oplossingen bij fysieke klachten. Ondanks eventuele fysieke klachten zijn de schema's toch gevarieerd en uitdagend. Met regelmaat wordt er gekeken of aanpassingen of veranderingen nodig zijn. Dus mocht je op zoek zijn naar een Personal Trainer met kennis en kunde, dan kan ik je de trainers van The Habits Company van harte aanbevelen. Stel het niet meer uit en maak een afspraak voor een intake, zodat je het zelf kan gaan ervaren.
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2023.09.14
Hi Linda, wat ontzettend lief dat je zoveel moeite hebt gedaan met je recensie! We waarderen het enorm dat je ook echt ervaart dat er veel aandacht in ons intake proces zit, daar hechten we namelijk zelf ook veel waarde aan. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent en hopen je te kunnen blijven helpen met het behalen van je doelen.
Eline de Nijs Bik
Eline de Nijs Bik
2023.09.05
Door een Yogapositie had ik last van mijn knie gekregen, onder begeleiding van The Habits Company hebben we kracht oefeningen voor mijn knie gedaan. In eerste instantie vond ik het spannend en daar werd eigenlijk heel begripvol op gereageerd. Ze hebben me altijd gerust gesteld en een goeie opbouw in oefeningen voorgeschreven waardoor het altijd uitdagend was. Toch had ik nooit het gevoel dat het te moeilijk was. Ik ben er echt super blij mee, want ik dacht dat die knieklachten nooit meer weg zouden gaan.
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2023.09.14
Hoi Eline, Wat super tof dat je jouw ervaring wilde delen. Het kan inderdaad vrij spannend zijn als je ergens last van hebt. We willen jou op jouw beurt bedanken voor het vertrouwen in ons en het plan!
Priyanka Saha
Priyanka Saha
2023.08.30
I joined Habits Company's program for one and half month. My short term experience was excellent. In my first meeting with Brendan, he asked me about my Goal and motivation to join the Gym. I never went to Gym, however Brendan made me comfortable to join the Gym and exercise. He is very skilled and knowledge. He explained the reason and mitigation whenever I felt pain due to Gym workout. He is also very polite and explained details patiently whenever I had doubt on the workout steps. I am from India, Brendan understood my food habits and adjusted food preference according to my food choice. Brendan is also very flexible. Unfortunately, due to health issue I had to pull out from the program in last minute. However, he supported me with my decision. In my short time with Brendan my body become strong and I like the Habits Company's program. I will highly encourage others to join the program and improve health.
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2023.08.31
Thank you very much for sharing your experience Priyanka. It's a pity that we couldn't work together for the time being, but i respect your decision. Wish you all the best and you're welcome to train with us if there's a better time in the future. Thanks again for the kind words!
Jordy Jonkheer
Jordy Jonkheer
2023.08.19
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2023.08.31
Bedankt voor de review Jordy!
Sophie van de Meeberg
Sophie van de Meeberg
2023.07.16
Sinds ongeveer een half jaar train ik wekelijks met Brendan en sinds een maand of drie ook wekelijks met Denice. Zowel Brendan als Denice zijn heel zachtaardige mensen met een goed gevoel voor humor. Brendan is heel kundig, weet veel over fysieke klachten en hoe je daar t best mee om kan gaan. Denice is ontzettend behulpzaam, lief en ook zeer kundig. Als je op zoek bent naar goeie, geduldige, lieve en leuke mensen: hier moet je zijn
Antwoord van Personal Trainer Nieuw-Vennep | The Habits Company 2023.07.17
Thanks voor de toffe woorden Sophie!