Spoedles

www.spoedles.nl

Spoedles Reviews

Excellent rating
4.9
769 reviews Verified
Spoedles
%title%

%offer%

Reviews ( 763 ) 4.9

Milan Kip
Milan Kip
2024.05.14
Zojuist bromfiets praktijk in 1 keer geslaagd, goede duidelijke instructies gekregen, dus zeker een aanrader!
grow enthousiast
grow enthousiast
2024.05.05
Top rijschool. In 1 keer mijn motor rijbewijs gehaald!
Lena Wagter
Lena Wagter
2024.04.30
Gister mijn bromfietsrijbewijs gehaald in 1x geslaagd! Zonder hun hulp had ik het niet gekund. Ik had veel angst tijdens de rijlessen voor het examen en zij hebben mij geholpen. We hebben een extra stukje gereden en dit gaf mij mijn zelfvertrouwen terug. Heel erg bedankt! 🙏🏼
Samim Soltani
Samim Soltani
2024.04.23
Fantastische ervaring bij deze motorrijschool dankzij Robert en Marco! Ze zijn niet alleen zeer bekwaam en geduldig, maar bieden ook individuele aandacht en topkwaliteit uitrusting. Dankzij hun begeleiding voelde ik me altijd gesteund en veilig op de weg. Ik zal dan ook iedereen aanraden om hier te lessen!
Rik Gertsen
Rik Gertsen
2024.04.21
Motor rijbewijs 2 weken geleden behaald bij deze fijne rijschool. De mannen leggen je het goed uit en de route die ze rijden krijg je ook bij het examen. Weet je iets niet of kan je het niet zo goed nemen ze de tijd om het met jouw te oefenen. Zeker een aanrader deze rijschool.
Tijmen Broens
Tijmen Broens
2024.04.18
Top school. Word goed uitgelegd en krijgt duidelijk vertelt wat je moet doen. Tijdens het rijden gewoon chil en krijgt veel situaties aangewezen om te oefenen.
Koen Wichert
Koen Wichert
2024.04.18
ik heb hier mijn scooterrijbewijs in 1x gehaald! met de les in de ochtend van een fijne instructeur. top rijschool!!
Jian Dan
Jian Dan
2024.04.13
Ik kreeg tijdens de rijles goed uitgelegd wat er goed en mis ging. Goede instructeur
Isa Willemsen
Isa Willemsen
2024.04.13
Ik heb hier mijn bromfietsrijbewijs gehaald we begonnen in de ochtend met rijles en meteen in de middag het examen ik ben in 1 keer geslaagd door de super fijne instructeur zeker aan te raden!
Senne
Senne
2024.04.12
Vandaag geslaagd voor AM rijbewijs met geweldige les van Marco! Nu volle bak stomen op die van mij.
Dési Hendriks
Dési Hendriks
2024.04.12
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij Richard, echt een hele fijne rijinstructeur en rijschool!
Arsha Alimohammadi
Arsha Alimohammadi
2024.04.06
Jochem Vullings
Jochem Vullings
2024.04.05
Erg goede rijschool, Robert en Marco zijn goede instructeurs. Ze handelen snel met dingen regelen en denken goed mee. Ga zo door mannen!
Bas Hoveling
Bas Hoveling
2024.04.05
In 1 dag geslaagd voor mijn E-rijbewijs. Top klasse materiaal en hele fijne begeleiding. Je wordt goed voorbereid op je examen en dat betaalt zich uit. Kortom zeer tevreden!
siem peters
siem peters
2024.03.25
Fijne instructie. In een keer brommer rijbewijs gehaald
Quinsy Evers
Quinsy Evers
2024.03.25
Was heel duidelijk en lieve man, ben in 1 keer geslaagd!
romy Hullekes
2024.03.25 2024.03.25 | Netherlands
Net geslaagd voor mijn autorijbewijs. De aller beste lessen gehad bij Peter Hendriks wat een Fijne Rijinstructeur die man verdiend een dikke pluim. Bedankt voor de lessen!!!! Hele fijne rijschool een aanrader!!!!
Luna Aquila
Luna Aquila
2024.03.21
Hele fijne rijlessen gehad en direct geslaagd!
Jo Stmn (Jo_biker)
Jo Stmn (Jo_biker)
2024.03.14
Dit is een van de beste rijscholen in Arnhem.
Teun Oostra
Teun Oostra
2024.03.13