pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro

pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
56 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (55)
chantal regeling
chantal regeling
2024.04.08
Met de kinderen voor pasfoto’s geweest, zeer vriendelijk, heel snel geholpen, mooi resultaat. Zeer tevreden!
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.04.08
Beste Chantal, hartelijk dank voor je vriendelijke woorden. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en het resultaat. Graag tot de volgende keer!
Troy Boy
Troy Boy
2024.03.12
Top! Ik kreeg een brief dat mijn rijbewijs binnen 4 dagen moest worden verlengd. Paniek! Maar Harm heeft me helemaal uitgelegd hoe ik het via hem digitaal kon aanvragen. Ik kon direct komen voor foto's. De foto was direct goedgekeurd door de RDW. Hij legde me heel rustig het hele proces uit. Ik kreeg nog 8 'echte' foto's mee voor het nageslacht. Superblij. En ook nog eens helemaal niet duur!
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.03.12
Bedankt voor je positieve feedback, Troy! We zijn blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We hopen dat je in de toekomst weer voor onze diensten kiest.
Carola Kroonenburg
Carola Kroonenburg
2024.03.10
Ik moest pasfoto's dit bedrijf via internet gevonden zit op het industrieterrein makkelijk te vinden parkeren gratis voor de deur geen wachttijd binnen 5min. was ik klaar met prima pasfoto's.
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.03.11
Beste Carola, bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze service en locatie waardeert. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te helpen.
k. berkan
k. berkan
2024.02.29
Beste, goede service en aardige fotograaf. Je voel je goed bij. Pasfoto's gelijk gemaakt zonder afspraak. Bij deze zijn ze goedkoper. 8 pasfoto's voor 10 euro voor volwassen. Vind je nergers in de buurt. Ik raad iedereen hier te komen.
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.03.01
Beste K. Berkan, we stellen het op prijs dat u tijd neemt om uw ervaring te delen. Fijn om te horen dat onze service en prijzen u goed bevallen. We zien u graag weer terug!
Marise Coppens
Marise Coppens
2024.02.29
Top! Pasfoto's laten maken. Erg tevreden, professioneel, vriendelijk, snel en gratis foto's extra gekregen!
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.03.01
Beste Marise, hartelijk dank voor de lovende woorden. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de extra foto's! Met vriendelijke groet.
Corzilla 32
Corzilla 32
2024.02.21
Ik ben hier op 21 februari 2024 geweest om mijn rijbewijs digitaal te verlengen. De pasfoto's waren meteen goed. Het is makkelijk te vinden. Zeer vriendelijke man die ook de tijd neemt om er voor te zorgen dat alles naar wens gaat. Daarnaast houdt hij zich netjes aan de RDW regels. En houdt van een praatje. Wil je goede (pas)foto's laten maken dan zou ik zeker hier gaan. een aanrader
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.26
Beste Corzilla, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en bedankt voor uw aanbeveling. We verwelkomen u graag weer in de toekomst. Met vriendelijke groet.
I de Voogt
I de Voogt
2024.02.14
Hele mooie foto’s van mijn dochtertje gemaakt en professionele foto’s voor mijn paspoort en rijbewijs. Erg vriendelijk ontvangen en geholpen. Een échte aanrader!
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.14
Bedankt voor uw mooie review en blij dat u tevreden bent met het resultaat.
Agnieszka Drobig
Agnieszka Drobig
2024.02.12
Snel en professional. Goedkoop en kwaliteit. Geweldige fotograaf en erg vriendelijk.
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.13
Bedankt voor uw review en dat u tevreden bent met onze service
Kamila Kozub
Kamila Kozub
2024.02.06
Big plus for good service without appointment - I didn’t have to worry that my baby maybe will have sleeping or feeding time during the appointment… Price is also very good 👍 I recommend👌
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.12
Dear Kamila, thanks for your kind words! We strive to make our service convenient and affordable for all our customers. Delighted to hear you had a positive experience. Thank you for recommending us!
Khrystyna van den Bemt
Khrystyna van den Bemt
2024.02.06
Foto's laten maken van onze kleine van 4 maanden. Zonder afspraak meteen geholpen. Binnen 5 minuten stonden we weer buiten met een extra setje (gratis) foto's voor de opa's en de oma's. Vriendelijke man en goede service!
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.12
Beste Khrystyna, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat we je snel konden helpen en dat je tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer!
Mark de Rooij
Mark de Rooij
2024.02.05
Snel geholpen, geen poes pas, duidelijke uitleg en mooie kwaliteit foto's
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.12
Beste Mark, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Jessica Vriesema
Jessica Vriesema
2024.02.01
Hele aardige meneer, snel geholpen zonder afspraak. Een gratis extra setje meegekregen ter zekerheid voor de gemeente. Zeker een aanrader!
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.12
Beste Jessica, hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen. Het was ons een genoegen je te mogen bedienen. Met vriendelijke groet.
Whitney Raats - Ong
Whitney Raats - Ong
2024.01.30
Zelfs zonder afspraak werden mijn dochters (4 en 2) en ik meteen geholpen. Pasfoto's laten maken van mijn oudste dochter. Het was zo gebeurd, de fotograaf was erg vriendelijk en voor €5,- kregen we een behoorlijk aantal foto's mee. We kregen zelfs nog een paar foto's van beide dames in verschillende formaten. Nogmaals bedankt!
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.12
Beste Whitney, bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij dat u en uw dochters tevreden waren met onze service en fotograaf. Graag tot ziens!
Koen Gaal
Koen Gaal
2024.01.29
Hele fijne ervaring gehad met deze fotograaf. We kwamen voor een pasfoto voor onze zoon van 1 maand oud, Harm nam echt de tijd voor een goede foto en we zijn zeer tevreden met het resultaat.
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.12
Beste Koen, wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten en foto's. We waarderen uw feedback enorm. We hopen dat we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn. Groeten.
Johan X
Johan X
2024.01.29
Ik kom altijd graag bij Harm, hij is zeer professioneel en ervaren in het maken van pasfoto's en fotografie in het algemeen. Een aanrader dus!
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.12
Beste Johan, bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de service van Harm. We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen!
Joke Tielen
Joke Tielen
2024.01.28
Gezellige fotograaf. Uitleg gekregen over zijn foto programma. Maandag kijken of de pasfoto's goedgekeurd worden door de gemeente.
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.12
Beste Joke, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze fotograaf en ons programma. Succes maandag met de pasfoto's!
Ilias Djangaleee
Ilias Djangaleee
2024.01.26
Een fotograaf met passie, snel en een top service!
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.02.12
Beste Ilias, enorm bedankt voor je prachtige woorden. We zijn heel blij dat je tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende keer!
r6boy132 water
r6boy132 water
2024.01.23
Top service echt blij mee
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.01.24
Beste R6boy132, bedankt voor uw positieve feedback! Het verheugt ons dat u tevreden bent met onze service. We waarderen uw steun zeer. Tot snel!
Debbie Nagelkerke
Debbie Nagelkerke
2024.01.21
Vriendelijk en goede service en foto's voor een mooie prijs
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.01.22
Beste Debbie, bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en foto's. Graag tot ziens!
Joost Vos
Joost Vos
2024.01.16
Ik kon vandaag direct terecht. Er werden snel en professioneel foto's gemaakt. Zeer vriendelijke man.
Antwoord van pasfoto Roosendaal vanaf 5 euro 2024.01.17
Beste Joost, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je onze snelle service en professionaliteit waardeert. We hopen je snel weer te zien. Met vriendelijke groeten.