Leukstephotobooth.nl

www.leukstephotobooth.nl

Leukstephotobooth.nl Reviews

Excellent rating
4.8
12 reviews Verified
Leukstephotobooth.nl
%title%

%offer%

Reviews ( 12 ) 4.8

Diana Van Wijhe
Diana Van Wijhe
2023.09.25
Hele leuke aanvulling op een geweldig jaren 70 party. Leuke foto's voor de gasten om mee naar huis te nemen en voor jezelf om het gastenboek mee te vullen. Ook krijg je de foto's digitaal gemaild, top service!
Reply from Leukstephotobooth.nl 2023.09.25
Dank je wel Diana!
Advertisement
Henk Bakker
Henk Bakker
2023.06.15
Contact verliep fijn en de photobooth is mooi. De strips kun je helemaal naar wens samenstellen. Wij vonden het top voor onze bruiloft!
queeny MRC
queeny MRC
2023.03.21
Ik had een booth gehuurd voor een babyshower. Leuk zo’n booth maakt het echt af. super leuke mensen ook!
Malinde Schuurhuis
Malinde Schuurhuis
2023.02.12
Wat een geweldig mooi apparaat! Ontwerp van de fotostrips waren erg leuk. Goede service, echt een aanrader!
Hinke H
Hinke H
2023.02.09
Super leuke foto’s met de photobooth! Je kan zelf kiezen uit prints, en uit attributen om te gebruiken bij je foto. De foto’s komen ook erg snel uit het apparaat.
Advertisement
Jolien
Jolien
2023.02.05
De photobooth maakte ons tuinfeest nog leuker! Een mooie herinnering voor ons en onze gasten aan ons feest. Goede service, aanrader!
Wendy Van Dam
Wendy Van Dam
2023.02.04
Super leuke ervaring met de photobooth, op m'n werk, op een braderie in koedijkslanden en op de open dag op een middelbare school. Mooie foto's, leuke attributen erbij en passende achtergronden op de foto's
Debby Vloo
Debby Vloo
2023.02.04
Een geweldig leuke ervaring voor de bewoners van het Irenehuis. Een mooi aandenken aan ons Oktoberfest.
Danielle Kreeftenberg
Danielle Kreeftenberg
2022.05.15
Advertisement
Kimberley Pries
Kimberley Pries
2022.03.08
Gebruikt voor de bruiloft! Was echt top, iedereen kon zelf een foto maken en plakken in het gastenboek! En een goede service!
Jba Beekelaar
Jba Beekelaar
2022.03.08
Dit is een Super mooie aanvulling voor een feestje of trouwerij📸
Angela Pries
Angela Pries
2022.03.08
Roelinda is een spontane en leuke vrouw! Ik heb het gehuurd voor mijn verjaardag, super tevreden en iedereen vond het super leuk!