De kleine Verhuizer

De kleine Verhuizer Recensies

Uitstekend beoordeling
4.7
159 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (159)
Caroline Oosthoek
Caroline Oosthoek
2024.04.10
Was echt een super verhuizing, vanaf de eerste afspraak voor een offerte tot en met de verhuisdag. Aanrader!
Antwoord van De kleine Verhuizer 2024.04.11
Beste Caroline Oosthoek, hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Annie Schenk
Annie Schenk
2024.04.08
Super goed bedrijf, heel leuk personeel wat meedenkt en hard werkt en super netjes, een aanrader om dit bedrijf te bestellen als je gaat verhuizen
Antwoord van De kleine Verhuizer 2024.04.09
Beste Annie Schenk, hartelijk dank voor uw review. Dit vinden wij erg fijn om te lezen. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Jeroen Kooij
Jeroen Kooij
2024.04.05
Wat ben ik geweldig geholpen door de kleine verhuizers, het komt niet vaak voor dat je binnen een jaar weer moet verhuizenšŸ˜” De tweede keer was net zo goed als de eerste en precies op de afgesproken tijd stonden de mannen klaar om mij weer te verhuizen. Een top bedrijf ik kan het iedereen aanraden!
Antwoord van De kleine Verhuizer 2024.04.09
Beste Jeroen Kooij, hartelijk dank voor uw review. Hier worden wij blij van. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
orla carter
orla carter
2024.04.05
We used the small mover company to move us across Amsterdam. I could not recommend them highly enough. It was so smooth I had no worries they took care of everything.They were caring and professional. All our goods were taken great care of and no damage to our homes either .Perfect
Antwoord van De kleine Verhuizer 2024.04.09
Beste Orla Carter, hartelijk dank voor uw review. Hier worden wij blij van. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Emiel Groenendijk
Emiel Groenendijk
2024.04.04
Zeer tevreden over De Kleine Verhuizer Alles volgens afspraak, vriendelijke en deskundige medewerkers.
Antwoord van De kleine Verhuizer 2024.04.09
Beste Emiel Groenendijk, hartelijk dank voor uw review. Met vrolijke groet, Team De kleine Verhuizer
Evita Bulten
Evita Bulten
2024.03.18


Datum ervaring: 02 Maart, 2024
Bierbrasserie Koster
Bierbrasserie Koster
2024.03.18
Olivier Van der Knaap
Olivier Van der Knaap
2024.03.18
M Timmers
M Timmers
2024.03.18
NISHA KUMARI
NISHA KUMARI
2024.03.15
Rohit Kumar
Antwoord van De kleine Verhuizer 2024.03.18
Beste mevrouw Nisha Kumari, er zijn geen klachten bij ons bekend. Wij ontvangen graag meer informatie zodat wij dit voor u kunnen oplossen. Met vrolijke groet, Team de kleine Verhuizer
Dirk Lindeman
Dirk Lindeman
2024.03.12
De kleine verhuizers zijn correcte verhuizers die werken volgens afspraak.
Didi Mantel
Didi Mantel
2024.03.07
I highly recommend this company and the six men who moved us. Paddel with his tremendous skill and experience knows how to move fragile pieces without occurring damage. He is kind with his team and the camaraderie among the workers is terrific. Pom knows how to disassemble furniture and put it back together in an expert manner. Rory and Illias are strong and careful in all ways, as were Troy and Senna. Everyone remained cheerful, friendly and full of good humor throughout, while working in an efficient and careful manner. What could have been a very strenuous day turned into a good day because of this marvelous team of six. My great thanks to them and to the others in the office who helped us with this move within Amsterdam.
Joeri Boer
Joeri Boer
2024.03.02
Super snelle service 16:45 bellen volgende ochtend staan ze met de juiste verhuis lift klaar om de bank naar de 1e etage te brengen. Toppers šŸ™Œ
Lars Wehman
Lars Wehman
2024.03.02
Makkelijk afspraken maken, goede service en vriendelijk geprijsd. Vaklui, welke ik iedereen aan kan raden.
Ontspannen verhuizen Op 8 februari heeft een team van 5 specialisten onze verhuizing geregeld. Dat liep gesmeerd. Er werd hard gewerkt maar het was ook ontspannen. Ook de dag daarvoor onze opslag elders laden en ophalen was goed georganiseerd. . Verhuizen is een grote stap maar wordt kleiner door deze verhuizer. Bedankt!!
J.A. ten Bokkel
J.A. ten Bokkel
2024.02.28
Prima verhuisd, de mannen waren heel voorzichtig met onze spullen, vriendelijk en zorgvuldig. Toen het wat uitliep werd er gebeld en kwam er nog wat extra hulp. Vanaf de offerte tot aan het inleveren van de verhuisdozen gaat het soepel en ontspannen.
Maaike Rooijakkers
Maaike Rooijakkers
2024.02.27
Voor de tweede keer onze verhuizing uit handen gegeven aan de kleine Verhuizer. Een enthousiast team van sterke mannen heeft ons professioneel met al onze spullen van A naar B geholpen. Dik tevreden!
Martin FaviƩ
Martin FaviƩ
2024.02.27
Subhani Subhani
Subhani Subhani
2024.02.21