Fietswinkel Gelderland Reviews

Fietswinkel Gelderland Reviews

4.9

Excellent - based on 216 reviews

www.fietswinkelgelderland.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (216)
Marco Bras
Marco Bras
2024-02-25
Was een wat drukke zaterdag middag, maar uiteindelijk prima geholpen. Geen moeite is te veel gevraagd. Ter plekke wat zaken op fiets aangepast om zo een goede keuzes te kunnen maken. Vriendelijk en deskundig personeel. Beter op een doordeweekse dag te gaan. Goed assortiment en goede service. Ze kunnen mi nog wat meer aan actieve bij verkoop doen, zoals paar handvatten. Die er op zaten vielen er na een kwartier fietsen af.
kev224
kev224
2024-02-14
Eerst telefonisch contact gehad daarbij werd ik al fantastisch geholpen. Eenmaal bij de winkel stonden de fietsen al netjes gereserveerd klaar om er een stukje op te kunnen fietsen in de winkel. Ik wist nog niet welke framemaat ik nodig had Met een goed advies van de verkoper de juiste kunnen kiezen. de fiets werd nog even netjes rijklaar gemaakt en kon daarna zo mee. Goede service en vriendelijkheid personeel💯
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-02-15
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je blij bent met onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen. Tot de volgende keer en veel plezier met de nieuwe fiets!
Marcel Fysioblauw
Marcel Fysioblauw
2024-02-14
Zeer goede service
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-02-14
Hi Marcel, bedankt voor de review! Graag tot ziens.
Tess !
Tess !
2024-02-14
Geweldig geholpen, goed inhoudelijk advies, alle tijd werd er genomen. En dat voor een scherpe prijs
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-02-14
Bedankt voor je enthousiaste review, Tess! Tot de volgende keer!
Tim Gerritsen
Tim Gerritsen
2024-01-31
Ze denken met je mee en nemen uitgebreid de tijd voor je om een passende fiets te vinden.
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-02-01
Hoi Tim, hartelijk dank voor de review! Veel plezier met de Giant Defy en tot de volgende keer!
Ella Tahapary
Ella Tahapary
2024-01-31
Ontzettend goed geholpen, onze dochter heeft zelfs uitleg gekregen over het kliksysteem van de schoenen. Volop keuze en er wordt goed geluisterd naar de wensen. Een aanrader!
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-01-31
Beste Ella, dankjewel voor je review! Fijn dat alles naar wens is geweest. Tot de volgende keer!
Pieter van der Heiden
Pieter van der Heiden
2024-01-24
Super service. Persoonlijk, eerlijk en een goede prijs. Het was zeker de moeite waard om 1.5u heen en terug te rijden!
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-01-24
Beste Pieter, wat mooi dat je zo'n afstand hebt afgelegd om onze winkel te bezoeken, en dat we je ook nog tevreden naar huis konden sturen. Bedankt voor je review en tot de volgende keer!
Joep Vervoort
Joep Vervoort
2024-01-17
Vriendelijke service, snel geholpen en prettig en kundig advies.
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-01-17
Beste Joep, bedankt voor je review! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met de Cannondale Trail!
timon jansen
timon jansen
2024-01-16
Fijne winkel waar goed advies gegeven wordt. Na eerder een racefiets bij deze winkel gekocht te hebben heb ik nu ook een mtb hier aangeschaft. Fijne winkel met goed advies. Er wordt de tijd genomen om goed naar je fietshouding te kijken en om de fiets rijklaar te maken.
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-01-17
Beste Timon, bedankt voor je review! Fijn dat je weer bij ons terug bent gekomen voor een mooie mountainbike. Veel plezier met de Cannondale Trail en tot de volgende keer!
hartslag nu
hartslag nu
2024-01-14
echte fietsenmakers..... en nog interessanter.... hun prijzen zijn bijna altijd lager dan online...check dit maar is op google
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-01-15
Bedankt voor je review!
Timon Jansen
2024-01-13
Fijne winkel waar goed advies gegeven wordt. Na eerder een racefiets bij deze winkel gekocht te hebben heb ik nu ook een mtb hier aangeschaft. Fijne winkel met goed advies. Er wordt de tijd genomen om goed naar je fietshouding te kijken en om de fiets rijklaar te maken.
Theo Beumer
Theo Beumer
2024-01-10
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-01-11
Bedankt voor de beoordeling, Theo!
Chilo O
Chilo O
2023-12-27
Snelle, vriendelijke en vakkundige service. En de koffie is ook lekker.;) Perfect!
Reply from Fietswinkel Gelderland 2024-01-03
Beste Chilo, hartelijk dank voor je review! Veel plezier gewenst met de Giant Revolt, tot de volgende keer!
Bart Stevens
Bart Stevens
2023-12-20
Reply from Fietswinkel Gelderland 2023-12-20
Bedankt voor je beoordeling, Bart!
Marc van Rijsewijk
Marc van Rijsewijk
2023-11-22
Reply from Fietswinkel Gelderland 2023-11-22
Bedankt voor de beoordeling!
Alexandru Maris
Alexandru Maris
2023-11-12
Reply from Fietswinkel Gelderland 2023-11-13
Dank voor de beoordeling!
Matthew
Matthew
2023-11-11
Heel groot aanbod én buitengewoon goede service!! Meer dan top! Bedankt!
Reply from Fietswinkel Gelderland 2023-11-13
Hi Matthew, graag gedaan, fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de review!
Mel K.
Mel K.
2023-11-08
Goede service en uitleg. Mooie aanbiedingen!!
Reply from Fietswinkel Gelderland 2023-11-08
Beste Mel, bedankt voor de review! Tot de volgende keer!
Monique Verschoor
Monique Verschoor
2023-10-27
Afgelopen zaterdag fijn geholpen door Guus en collega's en mijn nieuwe Gravelbike gekocht. De Cube Nuroad WS C: 62 Pro. Na een testrit in de winkel en een rondje buiten fietsen was ik gelijk verkocht en werd de fiets direct rijklaar gemaakt en kon ik hem gelijk meenemen. Besloten om terug te fietsen naar Ede. Nu duimen voor snel beter fietsweer 😉. Bedankt voor de snelle service! Gr, Monique
Reply from Fietswinkel Gelderland 2023-10-28
Beste Monique, nogmaals onwijs veel plezier met de Cube gewenst!
Arjan Butter
Arjan Butter
2023-10-25
Reply from Fietswinkel Gelderland 2023-10-25
Hi Arjan, bedankt voor de beoordeling!