Ośrodek Szkolenia Kierowców „Włochacz” Piotr Włochacz.Sieradz

Ośrodek Szkolenia Kierowców „Włochacz” Piotr Włochacz.Sieradz Reviews

Excellent rating
4.9
62 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (62)
Natalia
Natalia
2024.04.03
Z czystym sumieniem polecam tę szkołę jazdy!! Wcześniej nie miałam żadnego doświadczenia z prowadzeniem auta, a dzięki szkole Włochacz pokochałam jazdę samochodem i zdałam za pierwszym razem. Nauka tutaj to sama przyjemność dzięki cierpliwym, wyrozumiałym i życzliwym instruktorom.
Brabbit
Brabbit
2024.03.21
5 gdz wykupiłem i zdałem za pierwszym razem. jak się w łodzi nie zdało to pukać odrazu tutaj.
Szymon Sobczak
Szymon Sobczak
2024.03.11
Julia Szczepanik
Julia Szczepanik
2024.03.07
Aleksandra Sucharska
Aleksandra Sucharska
2024.03.04
Mega polecam. Najlepsza szkoła jazdy w Sieradzu!!! Bardzo miła kadra. Super atmosfera.
Maćej Foidal
Maćej Foidal
2024.03.01
Polecam gorąco, świetni ludzie a jeszcze lepsi nauczyciele. Zawsze merytorycznie i z uśmiechem wszystko tłumaczyli. Nie ma lepszych w okolicy;)
Julia Druciarek
Julia Druciarek
2024.02.10
Najlepsza szkoła jazdy!! Cudowna atmosfera, dużo cierpliwości, indywidualne podejście do każdego kursanta. Wiedza przekazywana w 100%, kurs był samą przyjemnością!! Kadra 🔝🔝🔝❤️💛
b.artoszzz
b.artoszzz
2024.01.22
Nie sposób znaleźć lepszej szkoły jazdy w Sieradzu i okolicach! OSK Włochacz to absolutny numer jeden, jeśli chodzi o naukę prowadzenia samochodu. Instruktorzy są nie tylko doskonali w przekazywaniu wiedzy, ale także tworzą niesamowitą atmosferę, dzięki której kurs staje się prawdziwą przyjemnością. Cały proces nauki był nie tylko efektywny, ale również bardzo przyjemny, co sprawiło, że trudno było się z nim rozstać. Zawsze mogłem liczyć na zrozumienie i cierpliwość ze strony instruktorów, a każde zagadnienie było solidnie przećwiczone, aby zapewnić mi pełne przygotowanie do prowadzenia. Dzięki temu teraz wsiadanie za kierownicę nie budzi we mnie żadnych obaw. Szczerze polecam OSK Włochacz!
deal. pl
deal. pl
2024.01.09
Świetna szkola jazdy, bardzo mili instruktorzy. Genialne przygotowanie pod egzaminy jak i przyszłą jazde po drogach. Zdałem z nimi juz kolejną kategorie, wszystkie za pierwszym podejściem ❤
Pearls
Pearls
2024.01.04
👍
Monique O
Monique O
2024.01.04
JK.
JK.
2023.12.11
Serdecznie polecam szkołę jazdy Włochacz. Zostałam świetnie przygotowana do jazdy na wiele lat. Świetny kontakt z całym zespołem 😊😊😊
olaw big boss
olaw big boss
2023.11.15
Bardzo polecam szkolenie jest na najwyszym poziomie uczysz sie najlepszych manewrów podczas robienia ósemki,wolnego, itd. Instruktorzy bardzo mili i jest pozytywna atmosfera jeśli włożysz w to 100 % na pewno bedziesz miał pozytywny wynik egzaminu
Michał Sobański
Michał Sobański
2023.10.30
Każde zajęcia w tej szkole były świetnie spędzonym czasem, tym bardziej że prowadzi je prawdziwy pasjonat jazdy na motocyklu. Jego instruktorzy posiadają szeroką wiedzę i potrafią przekazać ja w należyty sposób. Przemiła atmosfera oraz pełen profesjonalizm. Dziękuję Wam bardzo i polecam!!!
van So (ekkoDem)
van So (ekkoDem)
2023.10.12
Przemiła obsługa, szybkie terminy, profesjonalne podejście do pracy, treściwe wykłady, a co najważniejsze indywidualne podejście do każdego kursanta :)
Eveline A.
Eveline A.
2023.10.07
Monika Dyktyńska
Monika Dyktyńska
2023.09.28
Szczerze polecam OSK WŁOCHACZ!! 😊 Najlepsza szkoła jazdy. Przemiła ekipa, świetne indywidualne podejście do kursanta. Zdane za pierwszym razem. Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia na ulicy.. 😁
Paula
Paula
2023.09.19
Szczerze polecam autoszkołę Pana Piotra! Empatia, profesjonalizm i system nauczania to są zdecydowanie pierwsze rzeczy jakie nasuwają mi się na myśl. Nie wspominając o anielskiej cierpliwości Pana Piotra i Pana Łukasza, dzięki którym udało mi się zdać egzamin bezbłędnie! Jestem wdzięczna za każda wyjeżdżoną godzinę! Polecam z całego serca
Kuba Woźny
Kuba Woźny
2023.09.12
Bez wątpliwości najlepsza szkoła w Sieradzu. Zdane za pierwszym. Polecam!!😁
Marek Osiński
Marek Osiński
2023.08.09
Super