Wels2wielers Reviews

Wels2wielers Reviews

4.8

Excellent - based on 364 reviews

wels2wielers.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (364)
Waltmans
Waltmans
2024-02-15
Reply from Wels2wielers 2024-02-15
Bedankt voor de beoordeling!
Wilma Kieft
Wilma Kieft
2024-02-14
De keuze is reuze. En ik werd heel goed geadviseerd.
Reply from Wels2wielers 2024-02-14
Beste Wilma, dat is erg fijn om te lezen! Bedankt voor je review en tot de volgende keer!
henk vredenberg
henk vredenberg
2024-01-31
Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Reply from Wels2wielers 2024-01-31
Beste Henk, mooi dat je tevreden bent over ons personeel. Bedankt!
Frank van Noorden
Frank van Noorden
2024-01-28
Zo'n grote fietsenwinkel verwacht je echt niet in een relatief klein dorp. Het ligt natuurlijk wel onder de rook van Arnhem en Elst, relatief dichtbij is Nijmegen, Je wordt er vriendelijk geholpen, zonder gehaast. Ik had al gehoord dat de service tegen de vijf sterren zit en dat ga ik dan ook ervaren met mijn nieuwe Gazelle fiets, die ik daar gekocht heb. Ga er gerust langs, het is minder dan een half uur fietsen vanuit Arnhem, pak de fietsroute langs de Nederrijn. De cappuccino is prima te drinken. Het personeel is aangenaam. Kortom, vijf-sterren waardig.
Reply from Wels2wielers 2024-01-05
Beste Frank, heel erg bedankt voor je uitgebreide review! Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en ons personeel. Veel plezier gewenst met de Gazelle Eclipse en tot ziens!
Tanja Verhagen
Tanja Verhagen
2024-01-26
Very good advice and nice people helped me choosing the correct bike!
Reply from Wels2wielers 2024-01-26
Beste Tanja, dankjewel voor je review! Veel fietsplezier en tot de volgende keer!
Corina van den Bergh
Corina van den Bergh
2024-01-24
Persoonlijke benadering, veel kennis en informatie, goede uitleg bij ophalen fiets. Eerlijke verkopers: als iets niet goed of zinvol is, wordt afgeraden het te kopen. Wij komen zeker terug en raden iedereen deze winkel aan.
Reply from Wels2wielers 2024-01-24
Hoi Corina, bedankt voor je goede review. Veel plezier toegewenst met je nieuwe fiets en tot ziens!
Coen Hooijer
Coen Hooijer
2024-01-17
Reply from Wels2wielers 2024-01-17
Thanks voor je beoordeling!
Piotr Szarowolec
Piotr Szarowolec
2023-12-20
Reply from Wels2wielers 2023-05-31
Hi Piotr, bedankt voor de beoordeling!
Bert Pauw
Bert Pauw
2023-12-13
Deskundige medewerkers vraag naar Peter. Super fiets gekocht. Geweldige services
Reply from Wels2wielers 2023-12-13
Hoi Bert, bedankt voor je review!
Malou Wensink
Malou Wensink
2023-12-07
Heel blij met ben ik met mijn nieuwe tweedehands fiets van Wels2wielers uit Heteren! De blauwe Gazelle, Type Esprit C7 is mooi opgeknapt en werd voor een kleine meerprijs via BK Transport en Koeriers uit Bemmel netjes in Haarlem op de afgesproken tijd geleverd. Vriendelijke en professioneel!
Reply from Wels2wielers 2023-12-08
Hi Malou, super dat je zo enthousiast bent over ons! Bedankt voor het achterlaten van je review en veel plezier gewenst met de Gazelle Esprit!
Cas Van Elk
Cas Van Elk
2023-12-06
Supergoede service! Heeft alles in het werk gesteld om mijn fiets via de importeur te krijgen. Erg blij met m'n fiets en wels2wielers!
Reply from Wels2wielers 2023-12-06
Beste Cas, wat fijn dat je tevreden bent, bedankt voor de review! Veel plezier met je nieuwe fiets!
Ioan Andrei Vreeling
Ioan Andrei Vreeling
2023-12-06
Gezocht. Nieuwe inzichten gekregen. Gevonden. Gekocht. Korter is een bezoek aan Wels niet te omschrijven. Met bijzondere dank aan Denise voor het fijne helpen en meedenken in mijn zoektocht naar een fijne fiets.
Reply from Wels2wielers 2023-11-30
Bedankt voor je review! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Heel veel plezier gewenst met je nieuwe Gazelle Chamonix en graag tot ziens!
Ben Tap
Ben Tap
2023-11-29
Het was voor ons wel een stukje rijden. Maar het advies en de service in de winkel tov een online aankoop maken het dat wel waard. Gelukkig konden we in de buurt de nieuwe aankoop ook direct uittesten op een mooie single track.
Reply from Wels2wielers 2023-11-29
Beste Ben, bedankt voor je mooie review! Super dat het de moeite waard was om de reis naar Heteren te maken. Heel veel plezier gewenst met de Giant Stance!
Frans Willems
Frans Willems
2023-11-22
Prima voorgelicht, professioneel persoonlijke hulp. Ze nemen ruim voldoende tijd om dingen uit te leggen. Goede inruil prijs ,voor de oude fiets . Kortom een aanrader.
Reply from Wels2wielers 2023-11-22
Beste Frans, bedankt voor de review! Graag tot de volgende keer!
Raymond Huisman
Raymond Huisman
2023-11-16
Vakkundig advies en zeer scherpe prijzen. Bij afhalen goede uitleg over het laden van de accu en onderhoud van de fiets
Reply from Wels2wielers 2023-11-17
Hoi Raymond, fijn om te horen, bedankt! Veel plezier gewenst met de Gazelle Grenoble!
Bert Jan Heeren
Bert Jan Heeren
2023-11-16
Reply from Wels2wielers 2021-03-22
Bedankt voor de goede beoordeling!
Erik Van Dijk
Erik Van Dijk
2023-11-15
Eerlijke en betrouwbare winkel. Ruim aanbod en scherpe prijzen. Vakkundig personeel dat rustig en ongedwongen te werk. Een aanrader 😍😍
Reply from Wels2wielers 2023-11-17
Beste Erik, bedankt voor je review! We zien je graag weer terug!
Rodger S.
Rodger S.
2023-11-15
Heeeel veel keus. Verkoopster nam de tijd voor proeffietsen. Onderhoudsbeurt inclusief bij nieuwe fiets. Mooie zaak.
Reply from Wels2wielers 2023-11-15
Beste Rodger, bedankt voor het delen van je ervaring! Graag tot de volgende keer.
Benno Pinta
Benno Pinta
2023-11-11
Reply from Wels2wielers 2023-11-13
Bedankt voor de beoordeling!
Frits Witjes
Frits Witjes
2023-11-08
Wels is een goed en vertrouwd adres. Helpen steeds weer uitstekend.
Reply from Wels2wielers 2023-11-08
Mooi om te lezen, bedankt voor je review en tot de volgende keer!