? Agencja SEO SEONIM - Pozycjonowanie stron Warszawa - tworzenie stron internetowych

? Agencja SEO SEONIM - Pozycjonowanie stron Warszawa - tworzenie stron internetowych Reviews

Excellent rating
5.0
10 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (10)
Aleksandra Szajkowska-Kalita
Aleksandra Szajkowska-Kalita
2023.11.15
Obsługa zdecydowanie powyżej oczekiwań. Kamil ma ogrom wiedzy i ponadprzeciętne zaangażowanie. Prowadzi klienta przez całą drogę. Świetny kontakt i natychmiastowy support!
Advertisement
Izabela Dobrowolska
Izabela Dobrowolska
2023.11.15
Współpracuję z firmą już od kilku lat, zawsze są bardzo zaangażowani, pomocni, a jakość usług jest na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona, szczerze polecam!
Karolina Dąbrowska
Karolina Dąbrowska
2023.01.22
Wszystko super! Nasza stronka jest mega a Kamil w przypadku pomocy zawsze jest dostępny i wszystko nam wyjaśnia! Polecam!
Jacek Bernard
Jacek Bernard
2023.01.10
Polecam współpracę. Wszystko wyjaśnione w sposob klarowny, raportowanie co miesiąc o zmianach w SEO. PEŁEN profesjonalizm
Piotr Jawidzyk
Piotr Jawidzyk
2023.01.05
Z agencja seonim współpracuje od długiego czasu. Jestem bardzo zadowolony. Pan Kamil wywiązuje się ze swoich obowiązków w 100% a nawet w 110%! Wykonywał nam już trzecią stronę internetową, zajmuje się również ich pozycjonowaniem z baaaardzo dobrym skutkiem. Nawet jeśli mamy bierzace problemy ze strona/emailem/ serwerem zawsze służy pomocą!!!
Advertisement
Daniel Kanigowski
Daniel Kanigowski
2023.01.04
Bardzo polecam.
yeday PL
yeday PL
2023.01.04
Profesjonalnie, polecam.
Lukasz L
Lukasz L
2022.04.14
Wszystko na najwyższym poziomie, sprawnie, terminowo - no i zdecydowanie jakościowo. Polecam :)
Łukasz Kacprzak
Łukasz Kacprzak
2016.02.04
Rzetelna współpraca z korzyścią dla obu stron. Polecam.
Advertisement
Magda Gołębiowska
Magda Gołębiowska
2015.09.02
Reply from ? Agencja SEO SEONIM - Pozycjonowanie stron Warszawa - tworzenie stron internetowych 2015.09.07
Dziękujemy :)