Rebody Personal Training Reviews

Rebody Personal Training Reviews

4.8

Excellent - based on 71 reviews

rebody.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (71)
Harwin Wilms
Harwin Wilms
2022-08-17
Effectief traject zowel voor mind, body and soul!
Hella Hendriks
Hella Hendriks
2022-03-22
Laura
2022-03-07
Franca schuren
2022-03-05
Rebody is voor iedereen een aan rader Ben nu 6 maanden bezig met een goede coach Jules Lichamelijke ben ik een stuk fitter En mijn kilo.s zijn flink gedaald . En dat allemaal onder goede begeleiding. Top organisatie đŸ’ª
Cornicha
Cornicha
2022-01-31
Thomas Palmen
Thomas Palmen
2022-01-26
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Life changing! Ik heb bij Kevin een traject gevolgd van in totaal 9 maanden. Kevin heeft mij wegwijs gemaakt in voeding en training en me begeleid door middel van contacten/metingen iedere 2 weken. De werkwijze van Kevin en zijn filosofie omtrent het veranderen van een levensstijl was voor mij een echte eye-opener. Kevin zorgt ervoor dat deze investering in het begin wat tijd kost maar naderhand nog maar enkele minuten van de dag in beslag neemt. Middels de goede begeleiding heb ik deze veranderingen een structurele dagelijkse plek gegeven in mijn leven waar ik zowel tijdens, als na het traject, dagelijks veel plezier aan beleef.
Michelle Clermonts
Michelle Clermonts
2021-12-08
Na een traject van ongeveer 6 maanden kan ik zeggen dat ik eindelijk weer helemaal mezelf ben en echt weer goed in mijn vel zit. Kevin heeft mij super goed geholpen om het beste uit mezelf te halen. Hij neemt de tijd voor je, staat altijd klaar voor vragen en kijkt niet alleen naar training en voeding maar is betrokken bij en oprecht geĂ¯nteresseerd in alles wat er maar in de weg staat bij het bereiken van je doelen waardoor je het niet alleen hoeft te doen. Het starten bij Rebody is een van de beste beslissingen geweest die ik het afgelopen jaar heb gemaakt en ik kan het dan ook iedereen aanraden.
Eveline Wassenaar
Eveline Wassenaar
2021-12-03
Positive
Professionalism
Wat een topper is Kevin! Na jaren worstelen met mijn gewicht en een bijhorende laag zelfvertrouwen loop ik nu, na een traject van een half jaartje, als een compleet ander persoon voor de laatste keer door de deur naar buiten. Persoonlijke benadering, professioneel en vakkundig. Ik heb gedurende het traject nooit het gevoel gehad dat ik 'op dieet' was, maar heb van Kevin geleerd hoe ik met kleine veranderingen in mijn dagelijkse eet- en leefpatroon, een enorme verandering in mijzelf teweeg kan brengen en behouden. Absoluut een aanrader!
Desirée Geraedts
Desirée Geraedts
2021-08-20
Wat een topper! Geen lijstjes wat je wel en niet mag of moet. Kevin geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan op een manier die werkt voor jou. Dat gaat verder dan sparren over voeding en beweging. Hij werkt met jou samen, geeft je stof tot nadenken, en helpt je veranderingen aan te brengen waar nodig om jouw doel te bereiken en het uiteindelijk vast te houden. Motivator pur sang!
Desiree Geraedts
Desiree Geraedts
2021-08-20
recommends
Wat een topper! Geen lijstjes wat je wel en niet mag of moet. Kevin geeft je handvatten om zelf aan de slag te gaan op een manier die werkt voor jou. Dat gaat verder dan sparren over voeding en beweging. Hij werkt met jou samen, geeft je stof tot nadenken, en helpt je veranderingen aan te brengen waar nodig om jouw doel te bereiken en het uiteindelijk vast te houden. Motivator pur sang!
Max Langen
Max Langen
2021-07-05
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Een jaar onder begeleiding geweest bij Rebody. Ik ben hier letterlijk binnen komen strompelen en ben springend de deur uit gegaan. Ze gaan hier zeer professioneel te werk. Geen standaard traject maar maat werk. Ze gaan diep op de situatie in om de beste versie van jezelf te creëren. Maak veel tijd voor je vrij als je met vragen zit of ergens tegen aan loopt. Ik zou het iedereen aanraden die aan de slag wilt om zichzelf te verbeteren.
Reply from Rebody Personal Training 2021-07-06
Thanks Max!
Lianne Wolters
Lianne Wolters
2020-11-24
Marco Borgh van der
Marco Borgh van der
2020-11-15
Dennis Kok
Dennis Kok
2020-07-16
Hicham Chatbane
Hicham Chatbane
2020-01-18
Top dienstverlener
Jules Steegh
Jules Steegh
2019-11-28
Ronnie Huffmeijer
Ronnie Huffmeijer
2019-11-05
Ralph Sprenger
Ralph Sprenger
2019-08-19
Fleur Favre
Fleur Favre
2019-08-07
recommends
Super manier van werken goede begeleiding en als je doelen wilt halen moet je zeker weten hier zijn! Mij enorm geholpen! Totaal ander mens geworden. Ook heel wat kilootjes kwijt geraakt!! Maar buiten dat een heel ander mens gemaakt!!!!
Dennis Joosten
Dennis Joosten
2019-08-02