Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak”

Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” Opinie

Opinie Doskonały
5.0
10 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (10)
Aneta Anka
Aneta Anka
2024.04.09
Serdecznie polecam Usługi Pogrzebowe Firmy Pana Sławomira Pawlaka. Jestem pod ogromnym wrażeniem kompetencji samego właściciela jak i całego zespołu pracowników. Obsługa rodziny zmarłego na wysokim poziomie oraz głębokiej kulturze osobistej mimo późnych godzin. Cała otoczka oraz pożegnanie zmarłego zasługuje na wyrazy ogromnego uznania dla całego zespołu Zakładu Pogrzebowego. Bardzo przystępne ceny oraz załatwienie wszystkich niezbędnych spraw dotyczących pogrzebu i pożegnania zmarłego !!!! Serdeczne podziękowania i ukłon w Państwa stronę 🙏. Aneta i Ryszard Siwek
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” 2024.04.15
Dziękujemy za te piękne słowa. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom i wesprzeć w tym trudnym czasie. Zawsze staramy się dawać z siebie sto procent, aby przygotować ceremonie pożegnań. Dziękujemy raz jeszcze i ślemy serdeczne pozdrowienia.
Beata Śliwa
Beata Śliwa
2023.12.22
W imieniu całej rodziny chcielibyśmy wyrazić nasze uznanie dla Państwa za profesjonalizm, który towarzyszył nam na każdym etapie organizacji pogrzebu Taty. Wasze staranne podejście, delikatność i wsparcie zasługują na najwyższe pochwały. Pan Sławek złoty człowiek! Bardzo dziękuję!
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” 2023.12.29
Pani Beato, dziękujemy za docenienie naszej pracy i naszych starań. Te słowa bardzo nas motywują. Pozdrawiamy serdecznie.
Sławomir Kubiak
Sławomir Kubiak
2023.12.18
Bardzo serdecznie i z czystym sumieniem polecam Zakład Pogrzebowy Pawlak w Ostrzeszowie. W tych niezwykle trudnych chwilach, jakie wiążą się z odejściem bliskiej nam osoby, współpraca z firmą oraz kontakt z jej pracownikami był w naszym wypadku nieocenionym wsparciem. Czuliśmy się otoczeni profesjonalną pomocą i doradztwem. Dziękujemy za ogromne wyczucie, szacunek i opiekę. Za możliwość stałego kontaktu we wszystkich kwestiach związanych z odejściem Babci i kompleksową organizacją ceremonii Jej pożegnania. Na koniec raz jeszcze z całego serca dziękujemy właścicielowi Panu Sławomirowi Pawlakowi i gratulujemy takiego zespołu pracowników. Z wdzięcznością - Rodzina Kubiak
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” 2023.12.29
Drogi Panie Sławomirze, dziękujemy za te piękne słowa i docenienie naszej pracy. Cieszymy się, że mogliśmy być wsparciem w tych trudnych chwilach. Serdecznie pozdrawiamy.
Marcin Wołoszczak
Marcin Wołoszczak
2023.09.28
Dziękuję za pomoc w trudnych dla nas chwilach. Profesjonalnie, z godnością.
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” 2023.10.04
Panie Marcinie, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy być dla Państwa wsparciem. Pozdrawiamy serdecznie.
Pawel Kowalczyk
Pawel Kowalczyk
2023.04.17
Byłem ostatnio na pogrzebie w miejscowości Mikstat i muszę przyznać, że oddaję ogromny szacunek firmie pogrzebowej za profesjonalną obsługę, szczególnie za to, że Panowie brali udział w kondukcie na cmentarzu niosąc trumnę na ramionach aż do samedgo grobu. 👍
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” 2023.10.04
Panie Pawle, dziękujemy za tak miłe słowa. Zawsze jesteśmy gotowi służyć z pełnym profesjonalizmem. Pozdrawiamy serdecznie.
Marek Wojcik
Marek Wojcik
2022.11.20
Profesionalna organizacja wszystkich spraw związanych z pogrzebem. Podejście do klienta z pełną empatią. Jestem pod wielkim wrażeniem jakości usług pana Pawlaka. Polecam i dziękuję. Marek Wójcik
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” 2023.10.04
Panie Marku, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Zawsze staramy się służyć pomocą z pełnym zrozumieniem. Dziękujemy również za polecenie i pozdrawiamy.
Agnieszka Pospiech
Agnieszka Pospiech
2022.10.21
Serdecznie polecam oddanie godnego i pieknego pochówku zmarłego przez uslugi zakładu pogrzebowego PAWLAK. Pan Sławek to człowerk pełen empatii, służacy pomocą nawet do późnych godzin wieczornych, przeprowadził krok po kroku naszą rodzinę w tym bardzo trudnym czasie gdy emocje brały góre.
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” 2023.10.04
Droga Pani Agnieszko, dziękujemy za tak miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym czasie. Zawsze staramy się służyć wsparciem naszym klientom. Pozdrawiamy serdecznie.
MAŁGORZATA BĄK
MAŁGORZATA BĄK
2022.08.28
Serdeczne podziękowania za pełen profesjonalizm, za obsługę, doradztwo i pomoc w tak trudnym dla nas czasie.
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” 2023.10.04
Pani Małgorzato, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i być wsparciem w tym trudnym czasie. Pozdrawiamy.
Tomasz Marek
Tomasz Marek
2022.03.05
Pełen profesjonalizm. Kompleksowa obsługa. Duża empatia. Zaangażowanie, doradztwo.
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” 2023.10.04
Panie Tomaszu, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że docenia Pan naszą pracę. Serdecznie pozdrawiamy.
Mirka Wierdak
Mirka Wierdak
2022.01.01
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych „Pawlak” 2023.10.04
Dziękujemy za wysoką ocenę. Pozdrawiamy.