Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater

Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater Opinie

Opinie Doskonały
5.0
31 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (31)
Jacek Truty
Jacek Truty
2024.04.02
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2024.04.03
Dziękujemy za zaufanie.
Anna Duleba
Anna Duleba
2024.03.31
Dziękuję bardzo za fachową obsługę pogrzebu taty, pełny profesjonalizm i pomoc z załatwieniem wszystkich formalności
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2024.04.03
Bardzo nas cieszy, że mogliśmy być wsparciem w tym trudnym czasie. Dziękujemy za Pani ciepłe słowa i za zaufanie. Pozdrawiamy.
Podziękowania Dziękuję bardzo za pomoc, za profesjonalizm, a także wsparcie podczas tak trudnej drogi. Polecamy z całego Serducha!
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2024.03.20
Cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc. Dla nas najważniejsze jest zadowolenie naszych klientów. Dziękujemy za rekomendację i życzymy wszystkiego dobrego.
Andrzej Zawadzki
Andrzej Zawadzki
2024.03.12
Polecam firmę Pater. Panowie bardzo mili i kulturalni. Piękna Ceremonia pogrzebowa z dbałością o każdy szczegół.
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2024.03.20
Panie Andrzeju, Pańska opinia jest dla nas bardzo motywująca. Dziękujemy za docenienie naszej pracy. Serdecznie pozdrawiamy.
Beata Zawadzka
Beata Zawadzka
2024.03.07
Podziękowania dla całej firmy za świetne podejście do klienta, fachowe doradztwo oraz zorganizowanie pięknej ceremonii pogrzebowej mojej mamy. Polecam każdemu
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2024.03.20
Pani Beato, bardzo nas cieszy, że mogliśmy być wsparciem w tak trudnym momencie. Dziękujemy za ciepłe słowa i rekomendację. Ślemy pozdrowienia.
Zuuzeett Zaw
Zuuzeett Zaw
2024.03.07
Serdeczne podziękowania dla firmy Pater za przygotowanie pięknej uroczystości pogrzebowej mojej babci. Pełen profesjonalizm oraz świetne podejście do klienta. Fachowe doractwo, kontakt telefoniczny o każdej porze. Najlepsza firma na terenie Grodkowa.
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2024.03.11
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak trudnym czasie, ponieważ zależy nam na wsparciu naszych Klientów. Pozdrawiamy serdecznie.
Jerzy Frąckiewicz (UŁA20O6)
Jerzy Frąckiewicz (UŁA20O6)
2024.01.02
Polecam, wysoki poziom obsługi ceremonii pogrzebowej, fachowe doradztwo, miła i profesjonalna obsługa.
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2024.01.08
Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy.
Michal Ackermann
Michal Ackermann
2023.10.07
Bardzo dziękuję całej Firmie Pater za pomoc w organizacji Pogrzebu związanym z transportem zwłok z zagranicy. Panowie zajęli się większością formalności w Polsce jak i za granicą. Komunikacja i dostępność telefoniczna wręcz całodobowa. W takiej sytuacji jak ta warto mieć kogoś takiego do swoich usług. Bardzo polecam i pozdrawiam serdecznie całą firmę Pater.
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.11
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie naszej pracy. Cieszymy się, że mogliśmy być wsparciem w tym trudnym czasie. Ślemy pozdrowienia.
Marlena Kokoszka
Marlena Kokoszka
2023.04.20
Polecam z całego serca, dzisiaj właśnie panowie postawili pomnik dla mojej mamy, wszystko bardzo dobrze zrobili,do tego miła obsługa i ceny nie z kosmosu jak u innych. Polecam i jeszcze raz bardzo dziękuję
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Pani Marleno, bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za polecenie i miłe słowa.
Małgorzata Borecka
Małgorzata Borecka
2023.03.26
Solidna firma, polecam 👍👍👍
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Pani Małgorzato, dziękujemy za pozytywny komentarz i za polecenie.
Lena Domena
Lena Domena
2023.02.08
Polecam. Profesjonalizm i podejście do Klienta z szacunkiem w tych trudnych chwilach jest na wagę złota.. wszystko pięknie się odbyło. Dziękuję
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Pani Leno, dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Ślemy szczere pozdrowienia.
Paweł Front
Paweł Front
2022.11.01
Polecam! Nawet z najcięższej impery zrobią WOW! POLECAM, POLECAM.
Szymon Cebulak
Szymon Cebulak
2022.10.15
Dziękuję za uroczyste przygotowanie ceremonii pogrzebowej na cmentarzu parafialnym w Grodkowie. Wszystko było dopięte na ostatni guzik . Bardzo profesjonalnie, godnie i w przystępnej cenie . Polecam
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Panie Szymonie, dziękujemy za pozytywny komentarz. Niezmiernie się cieszymy, że spełniliśmy Pana oczekiwania i mogliśmy pomóc w tych trudnych chwilach.
Patryk W
Patryk W
2022.10.13
Bardzo polecam kontaktowałem się w celu uzyskania informacji. Życzliwa obsługa
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Panie Patryku, cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pańskie oczekiwania.
Karol Kozak
Karol Kozak
2022.10.01
Najlepszy zaklad pogrzebowy w Grodkowie., szeroki wybór asortymentu pogrzebowego w rozsądnej cenie . Polecam
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Panie Karolu, dziękujemy za pozytywne słowa. Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Pozdrawiamy.
Grzegorz GeOrGe
Grzegorz GeOrGe
2022.09.27
Profesjonalnie, kompleksowo, bezproblemowo i solidnie. Dobry kontakt, fachowe doradztwo, miła obsługa i odpowiednio zorganizowana uroczystość do w rezultacie pewnie pozwala postawić najwyższą ocenę!
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Panie Grzegorzu, dziękujemy serdecznie za tak wysoką ocenę. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Pozdrawiamy.
Mateusz “Malumyy” Ziemianski
Mateusz “Malumyy” Ziemianski
2022.09.26
Pełen profesjonalizm, najlepsza firma pogrzebowa w Grodkowie.
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Panie Mateuszu, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy serdecznie za opinię i pozdrawiamy.
wirkas ovy
wirkas ovy
2022.09.07
Najlepsza firma pogrzebowa w Grodkowie polecam
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Serdecznie pozdrawiamy.
Krz Pie
Krz Pie
2022.08.28
Profesjonalna firma. Obsługa ceremonii na najwyższym poziomie. Bardzo mi zależało, żeby na pogrzebie dziadka była trąbka. Pan Pater wszystko zorganizował. Polecam i dziękuję
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pańskie oczekiwania. Pozdrawiamy.
Joanna Bortnik
Joanna Bortnik
2022.08.26
Odpowiedz z Zakład Usług Pogrzebowych Zbigniew Pater 2023.10.04
Dziękujemy za pięć gwiazdek. Pozdrawiamy.