OnlineLingeri / Fleur Bodywear Hobro Reviews

OnlineLingeri / Fleur Bodywear Hobro Reviews

4.8

Excellent - based on 197 reviews

onlinelingeri.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (197)
Lena
2024-02-18
Super kvalitet Super hurtig levering og varen levede op til min forventning og kvaliteten på varen var helt i top. Anbefaling herfra.
Advertisement
Susan Schmidt
2024-02-14
Good product, fast delivery
Mary
2024-02-08
Lækkert Lækre produkter og hurtig levering
Willy Nielsen
2024-01-28
God og hurtig betjening, kan anbefales til andre.
Marianne Svensson
2024-01-19
Super kvalitet Jeg har via online shoppen købt silke natkjoler af en fantastisk kvalitet og smukke at se på. Hurtig forsendelse og levering samt størrelsesvejledning og hjælp til UG.
Advertisement
Helle Pedersen
2024-01-11
Kan kun anbefales God service og løbende opdateringer ved f.eks. manglende levering fra underleverandør.
Viktor Rospotnyuk
2024-01-04
Fantastisk 👍☺️
Lars
2023-12-20
Fin service Havde bestilt en natkjole i blå (+ en t-shirt), men de var så venlige at ringe, for at fortælle at den desværre var udsolgt. Valgte en anden farve. Da pakken ankom, var begge gaver pakket ind i julepapir uden omkostning for mig. Fin service og hurtigt levering. Ok priser.
David  Wall
2023-12-17
Forkert levering... Fik leveret til et andet sted end aftalt og skulle køre ca. 20 km for at hente det. ØV
Advertisement
jenni mortensen
2023-12-15
super service...
Marianne Kolstrup
2023-12-10
Marianne Helt i top service. Jeg bestilte to hjemme sæt og betalte 15 kr. for indpakning. Var lidt spændt på om begge sæt var indpakket. Begge sæt var pakket så flot ind med papir, bånd og grankogler. Virkelig en skøn overraskelse.
Helle
2023-12-08
Fantastisk service Fantastisk service ! Jeg havde købt en BH som ikke sad godt på mig. Alligevel byttede de den uden problemer og hjalp mig med at finde den korrekte model. Mine varmeste anbefalinger 😊
Lisa Maria Juhler
2023-11-30
Hurtig levering og alt var som det skulle være
Advertisement
Berit Kristensen
2023-11-28
Fint sted at shoppe undertøj. Fin service. Fin service, idet vi var nødt til at kontakte dem ift. forkert valgt udleveri gsmåde, hvor vi blev guidet af butikken, og fik på den måde vores gratis fragt, som var vores problem. Hurtig levering og de sørgede endda for at samle vores to bestillinger i en samlet pakke.
God hjemmeside God hjemmeside, og lynhurtig levering af vare, der lever op til forventning
henriette
2023-09-23
Meget tilfreds Altid skønne kvalitets produkter. Denne gang købte jeg 2 bløde PJ´s i bambus.
Annette Jensen
2023-09-07
God service og vejledning God service og god vejledning i telefonen. Hurtig levering
Advertisement
Mie
Mie
2023-08-27
Kvalitet. Hurtigt og nemt
Marianne Bennetsen
2023-08-24
Super serviceminded betjening i forbindelse med køb.