Meesman Dakdekkers Reviews

Meesman Dakdekkers Reviews

4.9

Excellent - based on 73 reviews

meesmandakdekkers.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (73)
L van der Schee
L van der Schee
2024-02-18
Mooi resultaat! Boergoensevliet 132 (bel gerust aan) 132-130-128. inmiddels 9 woningen gedaan op rij herenhuizen Boergoensevliet 124-178 in Rotterdam. Plat dak, schuin dak, Velux dakraam, dakkapel loodwerkzaamheden. Er is verantwoord en schoon gewerkt en worden moderne materialen toegepast.
S Stins
S Stins
2023-12-04
B. R.
B. R.
2023-08-05
Wij hadden last van een lekkage. Zie in deze periode van jaar (zomervakantie) maar eens een dakdekker te vinden en dan ook nog eens op korte termijn. Meesman Dakdekkers kon snel langskomen om de situatie kosteloos te bekijken. De oorzaak was snel gevonden en hier is een vrijblijvende offerte voor gemaakt. Na akkoord is er goed meegedacht qua planning en zijn de problemen inmiddels verleden tijd. Kortom; topservice van vakbekwame mensen.Aanrader!
Rich
2023-05-25
Prima service
m n
m n
2023-03-10
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Professionele, goede dienstverlening. Erg blij met de renovatie werkzaamheden en goede isolatie van het nieuwe dak. Er wordt transparant en duidelijk gecommuniceerd, tevens staan ze open voor vragen en feedback. Dank!
Ed Hagen
Ed Hagen
2022-12-11
Goede service.
silvana schuller
silvana schuller
2022-12-01
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Na een storm vorige week hadden wij een lek op zolder. Nadat we eerst een ander bedrijf hadden laten gekomen, dit bedrijf gebeld, omdat ons gevoel bij de andere niet goed was omdat deze wel heel makkelijk hadden gekeken en niets hadden opgelost. Dit bedrijf ging wel echt het dak op en had het lek zo gevonden en gemaakt (een klein scheurtje in het dak, deze is gekit) en hierna geen druppel meer gezien! Later kregen wij van het andere bedrijf een offerte van ong 1500 euro voor iets wat helemaal niet nodig was geweest. Dus zoek je een eerlijke en betrouwbare dakdekker moet je zeker bij dit bedrijf!
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-12-01
Silvana, bedankt voor je leuke review!
Stefan
Stefan
2022-11-28
Positive
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Wij hadden een lekke dakgoot n.a.v. stormschade. Verschillende dakdekkers benaderd maar Meesman wekte (als enige) direct vertrouwen door het bezoek van Robin en het opvolgende contact rondom de offertes. Uiteindelijk kon men eerder dan gepland beginnen, wat enorm fijn was vanwege dat de lekkage inmiddels ook de woonkamer binnen kwam. Iedereen stelde zich netjes voor en er is vrijwel non-stop door het gehele team gewerkt om het die dag af te krijgen. Ook is er meegedacht over maatregelen om de goot te beschermen. Wij schakelen Meesman zeker weer in bij toekomstige werkzaamheden en zouden ze van harte aanbevelen.
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-11-28
Bedankt voor het vertrouwen in Meesman Dakdekkers, en de mooie review!
Martie Passon
Martie Passon
2022-11-18
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Deze vakmannen maken doorgaans al onze daken. Als aannemer ben je altijd op zoek naar partijen welke waarde hechten aan het nakomen van hun afspraken en qua uitvoering doen wat ze beloven. Dat hebben wij enkele jaren geleden bij deze partij gevonden en daar zijn we blij mee en houden we aan vast !
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-11-18
Bedankt voor de mooie woorden Martie!
Marjolein Cuijpers
Marjolein Cuijpers
2022-10-07
Meesman Dakdekkers heeft recent ons pannendak volledig gerenoveerd. We zijn heel tevreden over het proces en het resultaat. De offerte was duidelijk, de goede communicatie was erg prettig, er is echt hard gewerkt en het is ook netjes achtergelaten.
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-10-07
Marjolein en Jeroen bedankt voor de leuke review, en voor de goede zorgen tijdens de werkzaamheden. We wensen je veel plezier met jullie nieuwe dak!
astrid timmermans
astrid timmermans
2022-09-29
Op basis van alle goede reviews gekozen voor Meesman dakdekkers voor het isoleren en vernieuwen van ons complete dak, renoveren van de schoorstenen en het vervangen van een velux dakraam. En we moeten zeggen ze zijn al die reviews meer dan waard! Ik kan alleen maar beamen wat in eerder reviews is genoemd. Zeer vriendelijke mensen, hard werkend in weer ( enorme regenbuien )en wind. Lange dagen makend en zelfs op zaterdag doorgaand om het allemaal af te krijgen. En ze laten alles keurig achter. Ons dak ziet er perfect uit, wij zijn super tevreden en kunnen niet anders dan ze aan iedereen aanbevelen! Adrian en Astrid, Sprang-Capelle
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-09-30
Adrian en Astrid, bedankt voor de leuke review, de verrassing en voor de goede zorgen tijdens de werkzaamheden. Namens Meesman Dakdekkers wensen we jullie veel plezier met jullie nieuwe dak!
Yanne Kirkels
Yanne Kirkels
2022-09-08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Hele dak vervangen in 4 dagen tijd. Goede communicatie, probleemoplossend, klantvriendelijk, harde werkers, net en professioneel werk afgeleverd! Een echte aanrader.
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-09-08
Bedankt voor je leuke review Yanne! Veel plezier met jullie nieuwe dak.
P van loon
P van loon
2022-08-31
Na de website van Meesman dakdekkers bekeken te hebben, hebben we een afspraak gemaakt voor een dakinspectie. Nadat Robin de dak inspectie had afgerond hebben we tijdens een fijn gesprek met hem ,onze wensen kenbaar gemaakt. Hij heeft daarop een offerte gemaakt die we al twee dagen later ontvingen. Na onze goed keurig van de offerte, werd al snel begonnen met het vernieuwen van de daken. Deze werkzaamheden zijn nu afgerond, en wij zijn erg tevreden. Hele fijne mensen die bij je komen werken. Alles wordt telkens netjes opgeruimd. Wij hebben Meesman dakdekkers ervaren als hele fijne hard werkende mensen. Onze dank gaat dan ook uit naar het gehele team van Meesman. Peter en Rita van Loon.
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-09-01
Bedankt voor je review Peter, en voor de goede zorgen tijdens de werkzaamheden.
Mario Brok
Mario Brok
2022-08-09
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Goed en betrouwbaar bedrijf! Ze komen hun afspraken na, communiceren netjes en leveren kwaliteit. Ze hebben bij ons op het hele huis nieuwe bitumen dakbedekking gelegd met daktrimmen en lood en zinkwerk. We zijn zeer tevreden! Op ons verzoek hebben ze ook elders snel en gratis een dakinspectie gedaan.
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-08-10
Bedankt voor je review Mario!
Marjon Aerts
Marjon Aerts
2022-06-19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Vriendelijke mannen die netjes op tijd komen. Werken goed door en raffelen niet af als blijkt dat het later gaat worden dan planning. Alles keurig gemaakt en netjes achter gelaten.
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-06-20
Bedankt voor je leuke review!
Nonna S.
Nonna S.
2022-06-15
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-06-17
Bedankt voor de 5 sterren!
Norbert de Wit
Norbert de Wit
2022-05-03
Positive
Professionalism
Redders in nood. Heel goed plat dak geinstalleerd. Kwaliteit is veel hoger dan bij concurrenten. Ze werken heel netjes. Review dik verdiend. Fijn om betrouwbare mensen te ontmoeten in de bouwwereld.
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-05-02
Bedankt voor je review!
Jorn van Hoevelaak
Jorn van Hoevelaak
2022-04-30
De mannen van Meesman Dakdekkers zijn super vriendelijk en erg vakbekwaam. Er wordt vooraf helder advies gegeven en de te verrichten werkzaamheden en kosten staan overzichtelijk en gedetailleerd in een offerte beschreven. Bij ons hebben ze de schoorstenen gerenoveerd en een plat dak voorzien van extra isolatie, een nieuwe bitumenlaag en nieuwe lichtkoepels. Alles keurig afgewerkt. Aanrader
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-05-02
Bedankt voor je leuke feedback!
William Kuijsters
William Kuijsters
2022-02-18
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
De mensen van meesman hebben bij ons de platte daken voorzien van een nieuwe bitumen laag, inclusief afvoer,lood en zinkwerk. Uitstekend werk verricht. Adequaat gereageerd op de lastige weersomstandigheden,en zeer snel op een klein mankement. Fijn personeel, Goed benaderbaar via de telefoon ,maar ook persoonlijk naar zowel de medewerkers alsook de eigenaren. Alsnog bedankt Karin en William
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-02-21
Bedankt voor je review!
Arnoud Hofman
Arnoud Hofman
2022-01-31
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Reply from Meesman Dakdekkers 2022-02-01
Bedankt voor je review Arnoud!!