FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa

mariuszbodnar.pl

FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa Opinie

Opinie Doskonały
5.0
22 opinii Zweryfikowany
FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa
%title%

%offer%

Opinie ( 22 ) 5.0

Yelyzaveta Chubarova
Yelyzaveta Chubarova
2024.04.11
Współpraca z Mariuszem była na bardzo wysokim poziomie profesjonalizmu. Fotograf ma na tyle indywidualne podejście, że każdy z naszych pracowników wyszedł na zdjęciach fantastycznie - pewni siebie profesjonalisty!
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2024.04.11
Dziękuje za miłe słowa i polecam się 📸
Emiljano Gjoka
Emiljano Gjoka
2024.04.04
Warsaw is always a great city to visit
Irena Brankiewicz
Irena Brankiewicz
2024.03.20
Współpracowaliśmy z Panem Mariuszem już kilka razy i za każdym razem było wzorcowo. Jest punktualny, obowiązkowy i wywiązuje się z potwierdzonych ustaleń. Co do samych zdjęć to przepięknie oddają atmosferę i klimat spotkania. Polecam:)
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2024.04.11
Dziękuje za miłe słowa 📸
Rima Marrouch
Rima Marrouch
2023.09.18
Praca z Panem Mariuszem to czysta przyjemność. Przybywa wcześniej żeby zapoznać się ze światłem, przestrzenią, i eventem. Dostarcza świetne zdjęcia, w krótkim czasie.
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2023.10.05
Dziękuję za miłe słowa !
Marta Pietrzak
Marta Pietrzak
2023.07.17
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z fotografem Panem Mariuszem Bodnarem. Podczas niej spotkałam się z profesjonalnym podejściem do klienta, doświadczeniem, na którym warto polegać by osiągnąć najlepsze i ciekawe zarazem zdjęcia. Z pewnością polecam każdemu, kto szuka słownego, rzetelnego fotografa, którego zdjęcia ogląda się z przyjemnością i zainteresowaniem.
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2023.07.18
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa :)
Katarzyna Saniewska
Katarzyna Saniewska
2023.06.15
Z usług firmy Pana Mariusza korzystaliśmy niejednokrotnie przy okazji imprez firmowych i zawsze jesteśmy w pełni zadowoleni. Jako jeden z nielicznych potrafi uchwycić odpowiedni moment na zdjęciu. Zdecydowanie Fotograf przez duże "F", chapeau bas :)
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2023.06.19
Dziękuje za miłe słowa i polecam się 📸
Magda Sz
Magda Sz
2023.05.29
Zdecydowanie polecam Pana Mariusza. Piękne zdjęcia, dobry kontakt, wszystko na czas, mam 100% zaufania. Kolejny event w naszej firmie, przy którym współpracowaliśmy i z pewnością nie ostatni :) Ważne jest też to, że Pan Mariusz realizuje konkretne potrzeby klienta, wyjaśniam przed eventem na jakich zdjęciach mi zależy i na koniec takie właśnie otrzymuję. Super
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2023.06.02
Bardzo dziękuję za kolejny event i zaufanie :)
Zespół Fundacji
Zespół Fundacji
2023.05.15
Serdecznie polecamy! Bardzo profesjonalna, terminowa obsługa klienta od początku do końca. Zdjęcia z naszego eventu spełniają wszystkie nasze oczekiwania. Na pewno jeszcze skorzystamy w przyszłości :)
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2023.05.15
Dziękuje za miłe słowa i polecam się na przyszłość 📸
Lena Skrzypczak
Lena Skrzypczak
2023.05.05
Dziękujemy za relację z naszego firmowego eventu! Jesteśmy bardzo zadowoleni z kadrów, które uwiecznił Pan Mariusz. Elastyczny, dostosowuje się do potrzeb Klienta.
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2023.05.15
Dziękuje i polecam się na kolejne eventy 😊
Edyta Paszkowska
Edyta Paszkowska
2023.03.22
Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy i z całego procesu współpracy. Profesjonalizm, zaangażowanie i elastyczność były bardzo pomocne i sprawiły, że praca z Tobą była bardzo przyjemna. Zdjęcia są fantastyczną pamiątką z tego wydarzenia. Jeszcze raz dziękuję i polecam Twoje usługi każdemu, kto szuka świetnego fotografa na event!
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2023.03.22
Dziękuje :)
Iwona Gwiazdowska
Iwona Gwiazdowska
2022.10.28
Współpraca pełna profesjonalizmu. MB Fotografia to firma dbająca o najmniejsze szczegóły, bardzo zaangażowana w projekt. Podejście do klienta na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam !
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2022.10.28
Dziękuje !
De Heus Polska
De Heus Polska
2022.10.28
Dziękujemy za współpracę! Efekty przeszły nasze oczekiwania, a zlecenia - sesje zdjęciowe na fermach - nie należały do najłatwiejszych. Zwierzęta rzadko pozują do zdjęć, a uchwycenie dobrych kadrów z całym stadem to już wyższa sztuka, której p. Mariusz bez problemu podołał. Polecamy za profesjonalizm, kreatywne podejście i bezproblemową realizację!
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2022.10.28
Bardzo dziękuje za miłe słowa :) Dla mnie taka współpraca to czysta przyjemność !
Katarzyna Dryjer
Katarzyna Dryjer
2022.10.07
Współpraca na medal i to pod każdym kątem! Mariusz to profesjonalista, fotograf z prawdziwą pasją i talentem. Nie boi się wyzwań - warunki sesji nie należały do codziennych i najłatwiejszych. Mimo to efekt przerósł moje (i formowe) oczekiwania. Z czystym sumieniem polecam!
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2022.10.28
Dziękuję za miłą współpracę !
patryk ch
patryk ch
2022.09.28
Bardzo profesjonalne podejście do klienta i wymogów sesji. Znakomity kontakt posprzedażowy.
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2022.10.28
Dziękuję !
Izabela
Izabela
2020.03.04
Z usług firmy korzystamy od lat i niezmiennie prezentują najwyższy poziom. Bardzo cenimy sobie szeroki wachlarz usług, poczynając od sesji produktowych, materiałów na stronę internetową a kończąc na genialnych zdjęciach z naszych eventów i targów. Bazując na naszym doświadczeniu z innymi firmami w przypadku MB szczególnie cenne jest terminowe realizowanie projektów. Serdecznie polecamy!
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2022.10.28
Dziękuję bardzo :)
Wioletta Pakieła
Wioletta Pakieła
2020.02.20
Polecam usługi fotograficzne Mariusza Bodnara, współpracowałam z nim przy realizacji 3 eventów. Mariusz wykazał się dużym profesjonalizmem, dobrym okiem, pomysłowością, zdjęcia w jego wykonaniu są rewelacyjne. Zachwyciły każdego ogladajacego, polecam Mariusza z każdemu, kto potrzebuje fotografa.
Odpowiedz z FOTOGRAFIA EVENTOWA mariuszbodnar.pl I Warszawa 2022.10.28
Dziękuję za fajne sesje !
Monika Gołębiewska
Monika Gołębiewska
2019.06.14
Zawsze profesjolane podejście do pracy, klienta. Niezależnie od tego, czy Mariusz robi fotorelację z eventu, imprezy czy też zdjęcia biznesowe, produktowe, jest tak samo zaangażowany. Jest elastyczny, doradza, zdjecia przekazuje na czas. Serdecznie polecam współpracę z Mariuszem!
Kasia Białobrzeska
Kasia Białobrzeska
2018.12.12
Nasz ślub odbył się 30 czerwca 2018 r. Wiadomo, podczas planowania i przygotowań do tego wyjątkowego dnia wybiera się wielu usługodawców. Jeśli miałabym wybrać jednego z nich, z którym najlepiej nam się współpracowało i który 100% spełnił nasze oczekiwania, to z pewnością byłby to Mariusz. Absolutny profesjonalizm od początku do końca. Odpisywał na nasze maile sprawnie i mieliśmy możliwość omówienia każdej kwestii, każdej wątpliwości. Z perspektywy czasu uważam, że to ogromna zaleta, bo narzeczeni nie mają przecież (najczęściej;) doświadczenia w przygotowaniach przedślubnych a mając dużo spraw do załatwienia liczą na fachową pomoc wybranych usługodawców. Mieliśmy możliwość dopasowania oferty do swoich potrzeb a cena była dla nas naprawdę atrakcyjna. W Dniu Slubu Mariusz był prawie niewidoczny, tzn. nie utrudniał przebiegu uroczystości i wszystko przebiegło zgodnie z ustalonym planem. W czasie naszej sesji poślubnej był z kolei bardzo aktywny i starannie dobierał odpowiednie miejsca do zdjęć, oczywiście słuchał też naszych sugestii. Zdjęcia dostaliśmy w terminie i jesteśmy nimi zachwyceni a nasz zachwyt podzielają wszyscy, którzy je widzieli :) Mariusz, jeszcze raz dziękujemy!
MuzeumHistorii Polski
MuzeumHistorii Polski
2018.11.14
Oryginalność i niestandardowość zdjęć, dokładność, umiejętność uchwycenia "chwili" i ogromny profesjonalizm. Fotografie z każdego wydarzenia zawsze wyglądają znakomicie. Bardzo cenną zaletą Pana Mariusza jest umiejętność "wtopienia się" w otoczenie – nasi uczestnicy wydarzeń powtarzają, że nie czują obecności obiektywu – a to ważna rzecz.
Tomek Atomek
Tomek Atomek
2018.10.29