Grupa Aureus - leasing, kredyt na samochód nowy i używany, ubezpieczenia

Grupa Aureus - leasing, kredyt na samochód nowy i używany, ubezpieczenia Reviews

Excellent rating
4.8
116 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (116)
Bardzo szybko i profesjonalnie. Dobry kontakt i bardzo dobre podejście do klienta. Polecam
Wojciech Polanecki
Wojciech Polanecki
2024.03.12
Można ma nich liczyc
Klaudia Sekuła
Klaudia Sekuła
2024.03.08
Tomasz O
Tomasz O
2024.03.06
Firma PROFESJONALNA w najlepszym tego słowa znaczeniu i to pod każdym względem. Obsługa całego zespołu na bardzo wysokim poziomie. Od pierwszego kontaktu czuje się, że dobro i satysfakcja klienta jest dla tej firm bardzo ważna. Cieszę się, że mogę współpracować z tak dobrą firmą i polecam wszystkim ten bardzo kompetentny zespół.
MAREK DUDEK
MAREK DUDEK
2024.02.28
Polecam, bardzo dobry, szybki i profesjonalny kontakt. Indywidualne podejście do klienta, bardzo pomocne i ze zrozumieniem. Pełny profesjonalizm. Szybko rozwiązują wszelkie trudności. Polecam
Piotr Nowakowski
Piotr Nowakowski
2024.02.27
Współpracuję już kilka lat i jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna, rzetelna i bardzo miła obsługa z indywidualnym, skrojonym na miarę podejściem do klienta. Polecam
Pootr Łychacz
Pootr Łychacz
2024.02.23
Adrian Cieślak
Adrian Cieślak
2024.02.21
Firma godna polecenia. Dobry/szybki kontakt, konkurencyjne oferty, a do tego duża wiedza w zakresie ubezpieczeń. Na przestrzeni 2 lat współpraca bezproblemowa. Oferty często lepsze niż u innych agentów. Znajomość ogólnych warunków ubezpieczeń, a nie wciskanie pierwszego lepszego ubezpieczenia klientowi.
Gracjan Cieślak
Gracjan Cieślak
2024.02.20
Zaczęło się od wzięcia leasingu przez Aures. Następnie wynegocjowali nam najlepsze warunki flotowe i tak współpracujemy od kilku lat. Naszym opiekunem jest Pani Karolina Skorupa. Dobry kontakt i elastyczne podejście dzięki czemu zawsze mamy najlepsze oferty (proszę nie mylić najtańsze z najlepszym, w ubezpieczeniu chodzi o szeroki zakres)
Jacek Lengyel
Jacek Lengyel
2024.02.19
Od kilku lat ubezpieczam z nią całą flotę pojazdów. Bez problemowy kontakt i szybka realizacja usług. Polecam współpracę z tą firmą.
A A
A A
2024.02.15
Bardzo nie polecam. Umowy czytać trzeba i zawsze o tym pamiętam, gdybym zaufał doradcom Aureus to bym byl o 10k zł w plecy. Dodatkowo ubezpieczenie na początek około 5 tysięcy AC/OC. Jak skontaktowałem się z moim agentem to miałem 3 tysiące po czym, Pani z Aureus proponowała jednak 200zl mniej od mojego agenta, bo zdążyła zablokować kwotę w PZU.... Nie wiem skąd te opinię jednak ja bardzo odradzam.
Rafał Kowalczyk
Rafał Kowalczyk
2024.02.13
Bardzo solidna firma. Bardzo mili i pomocni pracownicy. Zawsze pilnują terminów ubezpieczeń pojazdów. Ceny ubezpieczeń na Śląsku raczej nie mają sobie równych. Można z czystym sumieniem polecić.
Artur Bednarz
Artur Bednarz
2024.02.12
Obsługa profesjonalna. Nie potrzeba więcej przymiotników, ponieważ ten jeden opisuje stopień obsługi klienta. Obsługi od przygotowania oferty do jej realizacji. Tylko tak dalej.
Sebastian Kansy
Sebastian Kansy
2024.01.31
Anna Niedziela
Anna Niedziela
2024.01.30
Ewa Lech
Ewa Lech
2024.01.01
Bardzo polecam usługi, które oferuje Grupa Aureus, gdyż zawsze znajdą dla ciebie najkorzystnieksza ofertę. Profesjonalna obsługa, świetny kontakt i w 100 % pełna fachowość.
Agro Sallc
Agro Sallc
2023.12.29
agnieszka regulska
agnieszka regulska
2023.12.28
profesjonalne doradztwo i obsługa leasingowa na każdym etapie zawarcia i trwania umowy <3 wszystko w jednym miejscu (leasing, ubezpieczenie, opieka posprzedażowa, nawet wymiana tablic na personalizowane :D) polecam
Reply from Grupa Aureus - leasing, kredyt na samochód nowy i używany, ubezpieczenia 2023.12.28
"Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze doradztwo i obsługa leasingowa spełniają oczekiwania. Naszym celem jest zapewnienie kompleksowej obsługi na każdym etapie zawarcia i trwania umowy leasingowej czy ubezpieczeniowej, włącznie z wymianą tablic na personalizowane, kiedy takie jest życzenie klienta :) . Dziękujemy za polecenie i zaufanie! Służymy pomocą!"
Katarzyna Baćkowska
Katarzyna Baćkowska
2023.12.28
Reply from Grupa Aureus - leasing, kredyt na samochód nowy i używany, ubezpieczenia 2023.12.28
Dziękujemy za 5 gwiazdek!
Mateusz Głozowski
Mateusz Głozowski
2023.12.28
Mega solidna firma. Nie raz brałem w Aureus ubezpieczenia i nigdy się nie zawiodłem, ba wręcz przeciwnie jestem prze zadowolony. Mają naprawdę konkurencyjne ceny na pewno najlepsi w naszym województwie. Ponadto pomocni i serdeczni pracownicy doradzą najlepszą opcję. Serdecznie polecam i trzymam kciuki. Dalej trzymajcie ten poziom 👍💪😁
Reply from Grupa Aureus - leasing, kredyt na samochód nowy i używany, ubezpieczenia 2023.12.28
Dziękujemy za fantastyczną opinię Pani Mateuszu! Cieszymy się, że jesteśmy w stanie spełnić Pana oczekiwania i dostarczać solidne ubezpieczenia w dobrych cenach. To dla nas ogromna radość, kiedy stały klient darzy nas zaufaniem. Będziemy robić wszystko, żeby nie zawieść 💪💚