ZSM Woningontruiming

zsmwoningontruiming.nl

ZSM Woningontruiming Reviews

Excellent rating
5.0
134 reviews Verified
ZSM Woningontruiming
%title%

%offer%

Reviews ( 134 ) 5.0

Swen Nivillac
Swen Nivillac
2024.05.15
top service alle zorg word ontnomen en ze laten alles netjes en schoon achter
Ben van der Burg
Ben van der Burg
2024.05.09
Stel goeie mannen onder leiding van Ilona
Gerard van Antwerpen
Gerard van Antwerpen
2024.04.30
Binnen 24 uur reactie, duidelijk en compleet ontzorgt.
Marianne Versteeg
Marianne Versteeg
2024.04.24
Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken, afspraken worden stipt nagekomen en de ontruimde woning is perfect schoon opgeleverd. Wij zijn heel tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan.
Fop van der Sluis
Fop van der Sluis
2024.04.19
Snelle reactie, goede prijs en vriendelijke mensen.
Carole Westerkamp
Carole Westerkamp
2024.04.04
Fantastische, persoonlijke service! Het werk is zeer professioneel uitgevoerd met aandacht voor details (bv. Een aanhanger voor het puin i.p.v. een container vanwege de verkeerssituatie in mijn straat). Mijn badkamer werd bezemschoon opgeleverd. Ik kan iedereen ZSM aanraden!
Caroline Nieuwenburg
Caroline Nieuwenburg
2024.03.30
Het huis en tuin in Den Haag van mijn ouders heeft ZSM onlangs perfect voor ons ontruimd. Het was echt te veel om dat allemaal zonder professionele hulp aan te kunnen (onder andere zware meubels, kasten vol spullen en boeken, stoffering en andere zaken). Aan de hand van een uitgebreide geheel vrijblijvende offerte hebben wij samen met regiomanager Ilona besproken wat er moest gebeuren en dat was behoorlijk wat. Tot praktisch het laatste moment konden wij nog zaken aangeven. Bereikbaarheid, flexibiliteit en klantgerichtheid scoren dan ook een dikke 10 evenals het uiteindelijke resultaat: Een opgeruimd, bezemschoon, leeg huis; klaar voor de verkoop. Voor ons was het ook van belang te weten of een ontruimbedrijf op een duurzame manier zaken afvoert en dat is het geval bij ZSM Woningontruiming. Zo gaan zaken vol kleding en textiel naar het Leger Des Heils en zijn er andere maatschappelijke organisaties zoals een Kringloop waarmee wordt samengewerkt. Kortom: Ben je op zoek naar een servicegericht bedrijf met vriendelijke, behulpzame, meedenkende medewerkers dat jou kan assisteren met ontruiming, dan moet je bij ZSM zijn!
cees visser
cees visser
2024.03.29
Op za 23 maart 2024 een mail gestuurd naar Ilona van ZSM Woningontruiming, op maandag 25 maart 16:00 uur, een afspraak gemaakt. Twee uur later de offerte gekregen, en op woensdag 27 maart is het pand ontruimd. snel en keurig gedaan. Tegen een hele scherpe prijs. Goed werk. Groet van Cees Visser Punt 2 is dat ik te vlug getypt hebt 9 april moet zijn 19 april, mogelijk hebben jullie, nog een andere datum, of anders blijft de datum van woensdag 27 maart staan. Ter informatie nog, in de v Schaarsbergenstraat is sinds 1 maart betaald parkeren. Ik hoor graag van u,
Harry Jansen
Harry Jansen
2024.03.28
snel een afspraak op locatie kunnen maken, doorgenomen wat er gedaan moet worden, zeilde dag offerte ontvangen. nette prijs en duidelijke offerte, opdracht gegeven en eea is naar tevredenheid uitgevoerd. ik raad dit bedrijf van harte aan.
Ankie de Ruiter
Ankie de Ruiter
2024.03.27
Tevreden over het leegruimen van mijn schuur. De werkzaamheden zijn snel en vakkundig verricht. Een aanrader!
Roger Wibier
Roger Wibier
2024.03.19
Geweldige adequate en net ontruiming verricht vandaag! Bijzonder aan te bevelen. Top prestatie
Keanu Stam
Keanu Stam
2024.03.14
Maurits Henny
Maurits Henny
2024.03.13
Zeer goede ervaring denken mee en oplevering sneller dan verwacht. Nemen een hoop zorg uit handen.
John Broucke
John Broucke
2024.02.27
Vooraf duidelijke offerte, afspraken goed nagekomen en ze zijn binnen budget gebleven.
Aart Kooiman
Aart Kooiman
2024.02.20
De mensen kwamen keurig op tijd. Kwamen netjes en verzorgd over. Waren beleeft en voorzichtig. De werkzaamheden werden zeer vakkundig uitgevoerd, en de woning werd bezemschoon opgeleverd. Kortom; Een bedrijf waar je met een gerust hart een beroep op kunt doen! Een aanrader dus!!
Koos van der Hoeven
Koos van der Hoeven
2024.02.16
Na overlijden heb je niet direct zin in die vervelende klussen zoals tapijt met lijmresten verwijderen van de trap, overtollige meubels afvoeren. Je hebt er geen omkijken naar en als je het zelf moet doen ben je dagen bezig.
Ellen Volkers
Ellen Volkers
2024.02.15
We zijn erg blij met de manier waarop ZSM het huis van mijn schoonmoeder heeft leeggehaald. Op tijd , efficiënt , vriendelijk . ZSM heeft ons heel veel werk uit handen genomen , ik zou iedereen dit bedrijf aanraden , wij waren blij met onze keuze !
Ernst van Wageningen
Ernst van Wageningen
2024.02.05
Erg prettig geholpen door 2 fijne jongens die in no-time ons huis keurig leeg opleverden.
Rindu Tirto
Rindu Tirto
2024.02.05
Zeer tevreden. Communicatie met Ilona, vriendelijk, snel en duidelijk. Ontruimingsteam, 2 man sterk, stipt op tijd, vriendelijk, snel en professioneel te werk gegaan. (Zie foto). Blij met de keuze voor ZSM! Zeker een aanrader!
Ingrid Blanken
Ingrid Blanken
2024.01.30
Echt een aanrader! Van eerste contact tot oplevering perfect werk geleverd. Dit hadden we zelf nooit zo netjes voor elkaar kunnen krijgen. Prijs kwaliteit prima in orde. En niet onbelangrijk hele aardige mensen.