Źródło Raduni - Hotel, Restauracja, Sala weselna

Źródło Raduni - Hotel, Restauracja, Sala weselna Reviews

Excellent rating
4.5
421 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (386)
Bo77ras
Bo77ras
2024.03.05
9.0 Verified
☺Bardzo fajna okolica otoczona lasami i jeziorem, blisko do miasta, świetne miejsce
Advertisement
Daniel
Daniel
2024.02.26
10 Verified
Exceptional
Bajczyk
Bajczyk
2024.02.19
9.0 Verified
Wonderful
Jabłoński
Jabłoński
2024.02.17
8.0 Verified
☺Bardzo urokliwe miejsce nad jeziorem wkoło las cisza od miejskiego zgiełku. ☹Pogoda jaka mieliśmy 😜
Marzena
Marzena
2024.02.14
8.0 Verified
Very Good
Advertisement
Regulska
Regulska
2024.02.12
10 Verified
☺Przemili właściciele. Bardzo pozytywnie nastawieni na gości.
Rafał
Rafał
2024.02.12
10 Verified
Exceptional
Sylwia
Sylwia
2024.02.05
8.0 Verified
Very Good
Oliwia
Oliwia
2024.01.09
9.0 Verified
☺Super lokalizacja, cisza i spokój. Można sobie wypocząć ☹Szkoda że na domkach nie ma kuchenek turystycznych ani sztućców. Problem również był z papierem toaletowym czy też z zestawem do kąpieli, ponieważ trzeba było się upomnieć
Advertisement
Barbara
Barbara
2023.11.19
8.0 Verified
Pobyt był bardzo udany. ☺Lokalizacja bardzo ładna .Obok był las i piękne jezioro Byliśmy po za sezonem .Więc cisza i spokój.
Ałbena
Ałbena
2023.11.18
9.0 Verified
☺Nie miałam śniadań, lokalizacja wspaniała. ☹Nie ma zasięgu. Nie mogłam korzystać z Internetu, co utrudniało mi pracę.
Tomasz
Tomasz
2023.11.13
8.0 Verified
Very Good
Andrzej
Andrzej
2023.11.07
9.0 Verified
Ładny obiekt, wszystko ok.
Advertisement
Dominik
Dominik
2023.11.07
9.0 Verified
Wonderful
Ewa
Ewa
2023.10.24
9.0 Verified
Relaksujący weekend ☺Piękne miejsce, na odludziu. Czystość, spokój.
Małgorzata
Małgorzata
2023.10.17
8.0 Verified
Very Good
Kinga
Kinga
2023.10.02
10 Verified
Bardzo przyjemny i komfortowy pobyt. Zdecydowanie polecam :) ☺Bardzo urokliwie usytuowany obiekt, byliśmy poza sezonem, więc było bardzo cicho i spokojnie.Dobra baza wypadowa, żeby pochodzić po Kaszubach. Pokój czysty i komfortowy, na plus lodówka i suszarka. Bardzo polecam.
Advertisement
Tomasz
Tomasz
2023.09.21
9.0 Verified
Super miejsce w pięknej lokalizacji. ☺Super lokalizacja, bardzo fajne domki,miła obsługa. Jest co porobić, dosyć szeroko oferta różnych aktywności
Slawomir
Slawomir
2023.09.20
10 Verified
☺Freundliches Personal, sehr ruhige Lage, sehr gutes Frühstück. Perfekte Parkmöglichkeiten. Einkaufsmöglichkeiten in der unmittelbaren Nähe. Schönes, sauberes und großes Zimmer mit Balkon.
Łucja
Łucja
2023.09.11
9.0 Verified
Pobyt był bardzo udany, piękna pogoda, cisza, spokój. Doskonała lokalizacja,. ☹Śniadania były dobre, natomiast kawa taka sobie, przydałby się lepszy expres.