Zakład Pogrzebowy Zieleń

zielen.pl

Zakład Pogrzebowy Zieleń Opinie

Opinie Dobrze
4.4
65 opinii Zweryfikowany
Zakład Pogrzebowy Zieleń
%title%

%offer%

Opinie ( 65 ) 4.4

Wioletta Lemieszko
Wioletta Lemieszko
2024.05.13
Profesjonalna obsługa całości pogrzebu - od formalności po pochówek. Obsługa w biurze sprawna i pełna zrozumienia dla towarzyszących takiej chwili emocji. Nienaganny strój i pełne szacunku zachowanie obsługi na cmentarzu. Dziękuję bardzo!
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.05.17
Dziękujemy serdecznie za Pani słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i sprostać Pani oczekiwaniom w tak trudnym czasie. To dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy.
Mania Mania
Mania Mania
2024.03.31
Szanowni Państwo, Chciałabym z całego serca podziękować za wasze wsparcie i obecność podczas uroczystości pogrzebowych Tomasza Mani. Wasza życzliwość, wsparcie i obecność były dla nas ogromnym źródłem siły i pocieszenia w tym trudnym czasie. Dziekujemy firmie Zieleń za piękne pożegnanie w każdym szczególe! Dziękujemy dyrekcji i pracownikom firmy FRIZO za okazaną życzliwość i wsparcie. Dziękujemy również Pracownikom Naukowym za udział i wsparcie. Wasza obecność była dla nas niezmiernie ważna. Dziękujemy także całej braci nurkowej za wspólne modlitwy i wsparcie oraz naszym znajomym, sąsiadom i rodzinie za okazywaną życzliwość i troskę. Wasza obecność i wsparcie w tych trudnych chwilach dają nam siłę i poczucie, że nie jesteśmy sami w naszym żalu. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wszystko. Z poważaniem Elżbieta Mania z rodziną
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.04.03
Bardzo nam miło czytać tak piękne słowa. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług, ponieważ zależy nam na jak najlepszej obsłudze i pomocy w tym trudnym czasie. Serdecznie pozdrawiamy.
Ma Ja
Ma Ja
2024.03.21
Po 4 latach zostawiam opinię. Bardzo miła Pani obsłużyła mnie szybko i bezproblemowo.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.03.27
Dziękujemy za pozytywną opinię, to dla nas bardzo ważne. Serdecznie pozdrawiamy.
Ma Ja
Ma Ja
2024.03.21
Bardzo polecam usługi. Po blisko 4 latach od śmierci mamy dopiero zdecydowałam się podzielić opinią. Wizyta przebiegła bardzo szybko i sprawnie bez dodatkowej papierologii, bardzo profesjonalnie i zbędnego wypełniania papierów. Wszystko zostało mi wyjaśnione i przedstawione wraz z cenami i możliwościami. Obsługa na najwyższym poziomie. Nie myslalam ze będę musiała korzystać w najbliższym czasie, jednak rok po śmierci mamy nagle i niespodziewanie musialam pochować 17 letniego siostrzeńca i tutaj również najwyższy poziom obsługi I bez dodatkowej papierologii. Plusem było to że nie musialam jechac na Partyzantow a mogłam przynieść dokumenty do oddziału. Dziękuję Państwu.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.03.27
Serdecznie dziękujemy, że podzieliła się Pani swoją opinią. Bardzo doceniamy Pani słowa i cieszymy się, że mogliśmy być wsparciem w trudnym czasie. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego.
Jacek Gryzlo
Jacek Gryzlo
2024.03.13
Byłem dziś z Mamą u Państwa.Polecam Paną Fykacz.Bardzo profesjonalna i przemiła osoba.Zostaliśmy obelużeni kompleksowo.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.03.20
Cieszymy się, że mogliśmy Państwa wesprzeć i dziękujemy za przemiłą opinię. Serdecznie pozdrawiamy.
Marta Górska
Marta Górska
2024.02.24
W imieniu całej rodziny naszej Mamy i Babci Krystyny chcemy ogromnie podziękować wszystkim pracownikom Zieleni za wasz pełny profesjonalizm, otulenie dobrym słowem i radą, całą organizację ceremonii, empatyczne i indywidualne podejście do klienta. Jesteśmy ogromnie wdzięczni za wasze wsparcie i pomoc w tych przykrych okolicznościach, ze szczególnym podziękowaniem dla pani Klaudii, ale tez i Panom obsługującym ceremonię pogrzebu.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.02.26
Pani Marto, dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy być wsparciem dla Państwa w tych trudnych chwilach. Bardzo zależy nam na jak najlepszej obsłudze naszych Klientów. Serdecznie pozdrawiamy i raz jeszcze dziękujemy.
Piotr Janecki
Piotr Janecki
2024.02.19
Wszystko bardzo sprawnie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.02.23
Panie Piotrze, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej usługi. Pozdrawiamy.
Stefan
Stefan
2024.02.06
WSPANIAŁA obsługa z wielkim wyczuciem sytuacji.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.02.09
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i za zaufanie. Ślemy pozdrowienia.
jakub brzoska (brzozek99)
jakub brzoska (brzozek99)
2024.02.05
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.02.06
Dziękujemy za wysoką ocenę.
A. Andrew
A. Andrew
2024.01.26
Jesteście bardzo profesjonalni w tak ciężkiej chwili, naprawdę. Jeden z najważniejszych dni w życiu do zapamiętania i nie do powtórzenia. Od rozmowy telefonicznej po pierwsze kontakty w biurze. Pani Jola, pomogła w organizacji tego dnia, bardzo indywidualnie, mając dużo cierpliwości (zwłaszcza dla mnie), klienta wymagającego i nietuzinkowego z własnymi urnami i zagubionego w żałobie. Pozostali pracownicy firmy, których spotkałem w kolejnych etapach tej drogi, również kłaniam się. Pan wydający urnę z wrażliwością i empatią (wyczuwało się w głosie), nawet jeżeli chodzi o podpis na pokwitowaniu. „Zieleń” jest firmą godną polecenia - dziękuję. 🙏🏻 🌹🌹🌹
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.01.29
Dziękujemy za Pańskie ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tym trudnym czasie. Wkładamy całe serce w naszą pracę, dlatego dziękujemy za docenienie naszej obsługi. Życzymy wszystkiego dobrego.
Ireneusz - od Rybki
Ireneusz - od Rybki
2024.01.26
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2024.01.29
Dziękujemy za wysoką ocenę.
Monika Jeleńska
Monika Jeleńska
2023.11.16
Dziękuję pani Ani Tyszkiewicz za organizację pogrzebu bliskiej osoby. Wszystko przebiegło sprawnie mimo, że przyjechaliśmy późno do biura. Pani Ania zorganizowała wszystko na czas i zgodnie z umową. Jeszcze raz dziękujemy.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2023.12.05
Pani Moniko, dziękujemy za ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy Pani pomóc w tym trudnym czasie. Zawsze staramy się dostosować do potrzeb każdej z rodzin. Pozdrawiamy serdecznie.
Wojciech Tykarski
Wojciech Tykarski
2023.07.05
Serdeczne podziękowania dla pani Joanny Landowskiej za bardzo profesjonalną obsługę.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2023.12.05
Panie Wojciechu, dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że obsługa w naszym zakładzie spełniła Pana oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie.
Julita Podczaszynska
Julita Podczaszynska
2023.05.16
Dziękuję za subtelne i delikatne podejście i zorganizowanie pożegnania ostatniej drogi mojego taty i siostry. Co było dla nas bardzo ważne, aby moja kochana mama jakoś przetrwała pożegnanie naszych najbliższych sercu osób. Dziękuję
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2023.12.05
Pani Julito, jest nam niezmiernie miło, że mogliśmy wspierać Panią oraz Mamę w tak trudnym czasie. Ślemy serdeczne pozdrowienia i życzymy wszystkiego dobrego.
Rav
Rav
2023.05.05
Organizacja na maksymalnym poziomie. Polecam.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2023.12.05
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Asia Augustyniak
Asia Augustyniak
2023.03.29
Serdecznie polecam ten zakład pogrzebowy. Wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie. Zakład był otwarty na nasze sugestie, ale też zaproponował wiele swoich propozycji, bazując na swojej wiedzy i doświadczeniu w kwestii organizacji pogrzebu. Jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni przede wszystkim Pani Renacie za okazane serce i zaangażowanie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2023.04.13
Bardzo dziękujemy za miłe słowa.
sylwia nowakowska
sylwia nowakowska
2023.03.24
Serdeczne podziękowania dla całej firmy ,,ZIELEŃ,, za profesjonalną obsługę uroczystości pogrzebowej. Szczególne podziękowania dla Pani Renaty Zakrzewskiej za pełen profesjonalizm w obsłudze formalno-organizacyjnej oraz za moc życzliwości i serdeczności. Polecamy.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2023.04.13
Bardzo dziękujemy za miłe słowa
Ireneusz Belka
Ireneusz Belka
2023.02.25
Przykre, że od długiego czasu stada saren „łupią" z kwiatów, ze świeżych grobów. Nawet te kupione u Was, w Zieleni.
Anna Ba
Anna Ba
2023.02.20
Niestety nie polecam ani miejsca ani obsługi. Pani której głównym zainteresowaniem była faktura za zarezerwowane miejsce na cmentarzu, 0 empatii, stanowcze i nie miłe podejście do klienta w żałobie że pogrzeb nie odbędzie się w terminie, który zaproponowała rodzina. Biuro a nie zakład pogrzebowy. Stanowczo nie polecam, wybrałam Wrzos i tam uzyskałam pełną i profesjonalna obsługa i organizację pogrzebu bliskiej mi osoby. Wielkie NIE dla Zieleni w Pruszczu Gdańskim
Maciej Monko (Gemeina)
Maciej Monko (Gemeina)
2023.02.11
Wicher
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Zieleń 2023.12.05
Dziękujemy za wystawienie oceny.