wytworniaslubow.pl

wytworniaslubow.pl Opinie

Opinie Doskonały
4.9
38 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (37)
Julka Fikus
Julka Fikus
2024.01.24
Ukończyłam kurs Wedding Planer Expert u Agnieszki i mogę z ręką na sercu polecić każdemu, kto tak jak ja, marzy o wejściu w ten świat. Pełno przydatnych informacji, rozwiązań czy możliwości. Szybki kontakt i pomoc. Jednakże przede wszystkim cudowne osoby, widać że Agnieszka to odpowiednia osoba w odpowiednim miejscu i wszystko co robi, robi z serca. Polecam ogromnie
Thabiso Thando
Thabiso Thando
2023.11.18
poleca
I really appreciate your honesty, hard work and your time you dedicated, I found you almost at the point of giving up on trading because of the scammers out here, but you proved you are different, and I'm most great full, I invested $4000 and got $17,500 in just 6 days, I can boldly tell you and recommend MRS. Rochelle Nelson, is the right expert to work and invest with, contact her she's always 💯 Facebook"Rochelle Nelson WhatsApp WhatsApp : +13016159610 email:rochellenelson571@gmail.com
Weronika
Weronika
2023.10.10
Paula Cee
Paula Cee
2022.01.19
poleca
We hired Bogna to help coordinate/plan our beautiful wedding at the Belvedere restaurant in Warsaw. Bogna was amazing! Extremely professional, responsive, and went above and beyond for us. She helped us make decisions, always came with recommendations, and really eased the stress of planning a wedding across the Atlantic Ocean. We couldn’t be more grateful for her help, without her, our wedding would not have been as perfect as it was! She thought of every little detail and made all our wishes come true, coordinating with the Church, photographers, buses, videographers, decorators, the venue- she does it all! We highly recommend Bogna and Wytwornia Slubow!
Manuel Niebhagen
Manuel Niebhagen
2021.12.22
poleca
From start to end simply fantastic. We were working with Magda and she was nothing short of amazing. We are a couple living outside of Poland and required somebody "on the ground" to get our wedding organised. Magde was the perfect person to do that. She was extremely well prepared and very well connected. She listened to our wishes, did all the research for us and provided us with a clear and condensed lists of options for every aspect of the wedding. She helped us organise visits, tastings and all other meetings in a very concise way. So, whenever we came to Poland, she had prepared a full agenda for us to make the best of our time. Our original plan was to get married in 2020. However, due to covid we had to postpone the wedding to 2021 only 4 month before the original wedding date. Magda did an outstanding job changing the dates, rearranging everything, renegotiating the prices etc. our wedding wouldn't have happened without her. Also Magda was present during our wedding day and took care of everything, so we could focus 100% on the party and having a good time with our friends and family. Magda's support was invaluable.
Weronika Slowy
Weronika Slowy
2020.08.24
poleca
Serdecznie polecam Bogne! Bogna zorganizowała nam wspaniałe wesele. Mieliśmy spore oczekiwania i mnóstwo pomysłów oraz marzeń jak ten dzień miałby wyglądać. Muszę powiedzieć, że to była najlepsza impreza w naszym życiu. Bogna była dla nas, zawsze wtedy, kiedy jej potrzebowaliśmy, fantastyczna komunikacja oraz kontakt, umiejętność słuchania, opieka podczas całości procesu organizacji oraz chemia między nami to tylko kilka cech jakie wymienię. Bogna ma ogromne doświadczenie, świetnie się z nią dogadywaliśmy. Zostaliśmy bezstresowo poprowadzeni przez ten dzień, co było dla nas bardzo ważne.Wszystko było super! Było pięknie, wesoło, to było naprawdę wspaniałe wesele! Jeszcze raz bardzo dziękujemy! Przygotowania do ślubu/wesela to była tylko przyjemność bez potrzebnego stresu. Bogna polecała niesamowicie zaangażowane firmy, których usługi są na najwyższym poziomie. Polecamy każdemu, kto tak jak my nie ma zbyt wiele czasu i przede wszystkim pojęcia o pewnych sprawach - polecamy Wytwórnię Ślubów! Już tęsknimy! Weronika i Pascal
Joanna Żmuda
Joanna Żmuda
2020.07.31
Super, przyda mi się już niedługo
Martyna Górska-Popielarz
Martyna Górska-Popielarz
2019.10.22
poleca
Dziękujemy za przepiękną uroczystość. Dzięki ogromnemu zaangażowaniu Bogny, nasze wesele było niesamowitym przeżyciem, cudowną przygodą, zupełnie pozbawioną stresu. Dziękujemy Bognie i całemu zespołowi Wytwórni Ślubów ❤️
Martyna Gorska
Martyna Gorska
2019.10.22
Karolina Karola
Karolina Karola
2019.01.10
poleca
Serdecznie polecam wszystkim którzy są przerażeni wizja zorganizowania ślubu i wesela. Dziewczyny z którymi współpracowiliśmy zadbały o genialny efektem końcowy. Dziękuje Wam bardzo za niesamowite zaangażowanie, pomysłowość, elastyczność to był bardzo intensywny ale też i bardzo przyjemny okres. Szczególnie dziękujemy P. Karolinie która była z nami cały czas za uśmiech i cierpliwość oraz profesjonalizm.
Natalia Walaszek
Natalia Walaszek
2018.08.02
Wiem jaką sukienkę chciałabym mieć, jaki styl i kolor ślubu i wesela będzie dla nas idealny. O całej reszcie detali nie mam totalnie pojęcia, nie wiem gdzie szukać, ani jakich wyborów dokonać. Wytwórnia Ślubów przychodzi z pomocą dokładnie tam gdzie trzeba. Doświadczenie i wiedza Bogny była mi bardziej niż potrzebna. Polecam szczerze, dla tych, którzy chcą spać spokojnie, a na własnym ślubie po prostu korzystać z tego wyjątkowego dnia.
Anna Nowak
Anna Nowak
2018.07.28
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i ogromnie polecam Wytwórnię Ślubów! Przede wszystkim ciekawe pomysły, profesjonalizm, doskonały kontakt i prowadzenie ślubnych spraw przez cały okres przygotowań. Zawsze mogłam liczyc na pomoc, dobrą radę, wsparcie. Sama impreza weselna była ogromnie udana, bardzo podobala się nam i naszym gościom! Pozdrawiam serdecznie!
Milena Starzec
Milena Starzec
2018.07.27
Czasem jedyne, co wie się przed ślubem, to to, że ten, który trzyma nas teraz za rękę, będzie naszym mężem. Ale poza tym czasem nie wie się nic więcej. Nie ma się wybranej daty na ślub, nie wspominając już o braku pomysłu na wesele. Na szczęście istnieje Wytwórnia Ślubów. Poprowadzi za rękę, wszystko zaplanuje, dopilnuje i sprawi, że to, co wydaje się niemożliwe, stanie się realne. Każda kobieta ma marzenia, a Wytwórnia Ślubów pomaga je spełniać. Polecam z całego serca! ❤️
Anna Sander
Anna Sander
2018.07.19
Niestety nie przychylam się do pozytywnych opinii. Mało konkretnie, jedyne co było konkretnie podane to cena 10.000pln. Ustalone było że kupujemy pakiet na wybrane usługi, tymczasem na miejscu okazało się, że tylko pełen pakiet jest dla nas w ofercie. Prosiłam też o przesłanie oferty i cen przed spotkaniem. Oferta była podobno wysyłana, ale nie doszła. Pomimo, że wymieniałyśmy wcześniej maile i miałyśmy numery kontaktowe do siebie. Jeśli chodzi o indywidualne podjeście do organizacji eventu- też na średnim poziomie. Raczej trzeba było wybierać spośród lokalizacji, z ktorymi wspòłpracuje ta Pani. Zgłosiłam się do wytwórni ślubów w GDAŃSKU gdyż nie miałam czasu na organizację wesela we własnyn zakresie, a chciałam aby było zorganizowane perfekcyjnie. Tak, jakbym je sama orgnizowała (gdybym miała czas na to). Podsumuje tak, nie skorzystałam z uługi; nie zatudniłabym tej Pani na stanowisko managera projektów w moim dziale. A organizacja wesela to projekt. Pozdrawiam
Odpowiedz z wytworniaslubow.pl 2019.07.24
Pierwsze spotkanie to zawsze okazja przede wszystkim do poznania oczekiwań Pary Młodej. Zawsze nie tylko zadaję pytania, ale także opowiadam jak wygląda współpraca podczas okresu przygotowań. Większość Par wybiera kompleksowe organizacje, których zwieńczeniem jest koordynacja ślubu i wesela. Właściwa oferta zawsze powstaje po spotkaniu i jest dostosowana do zakresu zadań, które Para Młoda chciałaby zlecić naszej agencji. Stosujemy zasadę rozliczenia wprost proporcjonalnego do zaangażowania, a nie procentu od budżetu. Nie mamy stałego cennika, gdyż podchodzimy indywidualnie do każdego Klienta. Podane widełki cenowe zawsze są doprecyzowane przy finalnym zakresie ustalania działań. Nie mamy zamkniętej listy podwykonawców. Zawsze przedstawiam tyle opcji ile tyle spełnia Wasze oczekiwania i jest dostępne w danym terminie. Kieruję się zawsze profesjonalizmem i jakością usługi podwykonawców. Jeśli jest godny polecenia proponuję go, ale finalną decyzję zawsze ma Klient. Ze swojej strony mogę podać plusy i minusy danego rozwiązania lub podpowiedzieć czy dany podwykonawca pasuje do wizji ślubu Klienta. Podczas pierwszego spotkania nie prezentujemy firm, zbieramy jedynie informacje, aby po podpisaniu umowy, precyzyjnie odpowiadać na potrzeby Klienta. Weryfikacja dostępności, prezentacja wybranych podwykonawców, negocjacje cen, przedstawienie możliwości to już cześć mojej pracy, know how, które oddaje dyspozycji Klientów, którzy decydują się na współpracę. Wesele to projekt, ale ponieważ jest przy organizacji tak wiele emocji, wedding planner to nie project manager. To często o wiele więcej. To negocjator, mentor, doradca, a nawet często przyjaciel, który towarzyszy Parze Młodej w tak osobistym czasie przygotowań weselnych. Moja praca nie kończy się na tabelkach, wychodzi daleko poza harmonogram działań. Zawsze również podkreślam Parom Młodym, że przy pierwszym spotkaniu jesteśmy jeszcze dla siebie zupełnie obcy. Nie znamy swoich preferencji, stylu pracy. Moim zadaniem jest umiejętne dopasowanie się do Was, aby czas organizacji przebiegł miło i przyjemnie. Pierwsze tygodnie są bardzo efektywne w działania, wtedy też poznaje bliżej swoich Klientów. Jedni wolą cotygodniowe spotkania, inni tylko mailowy kontakt. Niektórzy przyjeżdżają do Polski osobiście, inni pozostają ze mną w kontakcie przez WhatsApp. Prawdą jest, że we współpracy z wedding plannerem liczy się przede wszystkim feeling. Albo pojawia się podczas pierwszego spotkania, ale okazuje się, że to nie to. Wydaje mi się, że właśnie tego zabrakło podczas naszego. Mam nadzieję, że znalazła Pani swoje szczęście i udało się przygotować ślub Pani marzeń.
Marta Lewandowska
Marta Lewandowska
2018.06.05
poleca
Wytwórnia ślubów współpracuje z najlepszymi, dzięki nim na weselu bawiliśmy się do białego rana z uśmiechem na ustach. Zmiany na bieżąco to ich specjalność.
Paweł Łażycki
Paweł Łażycki
2018.04.06
poleca
Angelika Jastrzębska
Angelika Jastrzębska
2017.11.28
poleca
Brak mi jakichkolwiek słów żeby opisać specyfikę tego miejsca ... Wytwórnia Ślubów jest spełnieniem moich marzeń. Agnieszka to bardzo fantastyczna osoba na właściwym miejscu. Kurs, w którym brałam udział był przygotowany perfekcyjnie i dopracowany pod każdym względem. Wiadomości przekazane mi na kursie są rzetelne i potwierdzone w praktyce i właśnie o to chodzi. Czas spędzony w wytwórni ślubów był bardzo pracowity. NAJLEPSZA DECCYZJA JAKĄ PODJĘŁAM ♥ Pozdrawiam serdecznie ♥♥
Łukasz Zyśk
Łukasz Zyśk
2017.11.24
poleca
Zdecydowanie firma godna polecenia! :D
Wiktoria Parafiniuk
Wiktoria Parafiniuk
2017.10.26
poleca
Magdalena Mizera - Niemiec
Magdalena Mizera - Niemiec
2017.06.29
poleca