TC Bus Niedźwiadek

TC Bus Niedźwiadek Reviews

Excellent rating
5.0
335 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (335)
Damian Leszczyński
Damian Leszczyński
2024.04.13
Wynajem busa bez problemu, najazd do wprowadzenia motocykla w gratisie + pasy transportowe. Mula i rzetelna obsługa. Polecam
Reply from TC Bus Niedźwiadek 2024.04.13
Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Tc bus
Bartek Stasiak
Bartek Stasiak
2024.04.04
Bardzo czyste auta, dobry kontakt, na pewno jeszcze skorzystam. Polecam
afroduckofficial zet
afroduckofficial zet
2024.03.20
eleganckie czyste auto, dobry kontakt z właścicielem, dobre ceny polecam
Reply from TC Bus Niedźwiadek 2024.03.20
Dziękuję. Pozdrawiam
bartłomiej czuchaj
bartłomiej czuchaj
2024.03.17
Bardzo dobry kontakt, auto wypożyczone w 15 minut od wykonania telefonu. Auto czyste, zadbane. W komplecie do auta wózek transportowy i pasy. Polecam
Reply from TC Bus Niedźwiadek 2024.03.17
Dziękuję za opinię. I zapraszam ponownie.
Ania
Ania
2024.03.12
Kierując się pozytywnymi opiniami postanowiłam skorzystać z tej wypożyczalni. Dużym plusem jest na pewno stan utrzymania samochodu (Renault Master), niestety sam kontakt z Panem właścicielem nie jest najprzyjemniejszy, traktuje cię z góry wręcz prześmiewczo. Za nie wytrzepanie wycieraczki (samochód oddaje się na nieutwardzonym, błotnistym terenie) dolicza dodatkowe opłaty "za sprzątanie". Jak dla mnie robi łaskę że ci wynajmie samochód
Reply from TC Bus Niedźwiadek 2024.03.12
Dziękuję za opinię. W mojej ocenie wydaje się być oczywiste, że wypożyczając auto czyste, należy takie też zwrócić. Nie ma możliwości by o takiej porze roku zrobić busem 200 km i go nie umyć. Sądzę że kwota 30 zł i tak była stosunkowo niska. Odnośnie mojego podejścia do klienta nie będę się wypowiadał opinie mówią same za siebie. Pozdrawiam
Tomasz
Tomasz
2024.02.20
Korzystałem z usługi wypożyczenia busa, profesjonalne podejście, wynajęte auto sprawowało się bardzo dobrze. Polecam
Reply from TC Bus Niedźwiadek 2023.04.03
Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiam
Mariusz Sposób
Mariusz Sposób
2024.02.09
Ok polecam
Bc
Bc
2024.01.24
Bus w dobrym stanie, świetny kontakt, najniższa cena. Polecam! :)
Arkadiusz Hunik
Arkadiusz Hunik
2024.01.06
Bus jak w opisie - czysty, sprawny, zatankowany. Kontakt telefoniczny jak i na żywo bez żadnych zastrzeżeń. Polecam.
Jakub Zielinski
Jakub Zielinski
2023.12.31
wszystko ok bez problemu
Kosa Siara
Kosa Siara
2023.12.28
Ok super kontakt polecam
Mikołaj Krachel
Mikołaj Krachel
2023.12.08
Ok polecam
Mateusz Kolek
Mateusz Kolek
2023.12.02
Wynająłem busa do przeprowadzki. Kontakt z właścicielem jak najbardziej ok. Bus z rozsądnej cenie. Polecam
Grzegorz Osak
Grzegorz Osak
2023.11.27
Mateusz Leper
Mateusz Leper
2023.11.26
Dobrze jest , 200 zł za cały dzień to prawie jak nic . Ugodowy , wystarczy oddać w takim stanie w jakim się wzięło.
Łukasz Walczak
Łukasz Walczak
2023.11.25
Bardzo dobry kontakt, wszystko bez problemów można dogadać, auto nie wyglądało idealnie ale techniczne igła, 800km na strzała bez przygód. Polecam
Konrad Nizioł
Konrad Nizioł
2023.11.24
Busy w dobrym stanie, w porządku goscio,
Kamil Powroźnik
Kamil Powroźnik
2023.11.23
Polecam. Super auto dobra cena
Саня Бугаев
Саня Бугаев
2023.11.11
Машина хорошая, цена супер. Хозяин честный . Обращайтесь.
Krzysztof Bogun
Krzysztof Bogun
2023.11.04
Ok witam super współpraca polecam w 100%!!!!