WYCINKA DRZEW PIASECZNO

WYCINKA DRZEW PIASECZNO Opinie

Opinie Doskonały
5.0
44 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (44)
Andrzej Wierzbicki
Andrzej Wierzbicki
2024.04.09
Fachowo i z chirurgiczną precyzją, bez strat w otoczeniu, świetna robota - szczerze polecam !
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2024.04.09
Dziękuję i zapraszam w przyszłości do współpracy i skorzystania z naszych usług. Jak najwięcej tak zadowolonych klientów.
Reklama
Andrzej Wierzbicki
Andrzej Wierzbicki
2024.04.09
Fachowo i z chirurgiczną precyzją, bez strat w otoczeniu, świetna robota - szczerze polecam !
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2024.04.09
Dziękuję i zapraszam w przyszłości do współpracy i skorzystania z naszych usług. Jak najwięcej tak zadowolonych klientów.
Paweł Olszak
Paweł Olszak
2023.12.02
Na prawdę fachowiec do trudnych zadań
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.12.02
Dziękuję za rekomendację i skorzystanie z naszych usług. Zapraszam ponownie
Jacek Ryszard Latoszek
Jacek Ryszard Latoszek
2023.10.24
Profesjonalna firma. Polecam👌🙂
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.10.24
Dziękuję za pozytywną opinię o nas oraz za skorzystanie z naszych usług. Cieszymy się że mogliśmy pomóc -zapraszam w przyszłości.
Beata Liwińska
Beata Liwińska
2023.08.21
Polecam wszystkim. Profesjonalnie potrafią wyciąć każde drzewo metodą alpinistyczną nawet w trudnych warunkach.
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.09.13
Dziękuję i zapraszamy ponownie
Reklama
Yonda Mono (Yondamono)
Yonda Mono (Yondamono)
2023.08.08
Niebezpiecznie położony nad droga publiczna , duży uschnięty jesion został chirurgicznie , bezpiecznie i błyskawicznie usunięty metoda alpinistyczna przez firmę Jumper. Świetny serwis , firma na której można polegać ! Polecam , Dziękuje bardzo
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.08.08
Dziękuję za pozytywną opinię o nas oraz za skorzystanie z naszych usług. Cieszymy się że mogliśmy pomóc -zapraszam w przyszłości.
Miroslawa Janeta
Miroslawa Janeta
2023.07.30
Szybko i sprawnie wykonana usługa. Ponownie skorzystam. Polecam
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.07.30
Dziękuję za skorzystanie z naszych usług i zapraszam ponownie do współpracy
Wojciech Sankowski
Wojciech Sankowski
2023.06.09
Super profesjonaliści. Skrócenie kilkunastometrowych drzew wraz z uprzątnięciem terenu na działce ROD poszło szybko, sprawnie i tanio. Polecam.
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.06.30
Dziękuję i zapraszam w przyszłości do skorzystania z naszych usług. Jak najwięcej tak zadowolonych klientów.
Joanna Lisowska
Joanna Lisowska
2023.05.29
Szanujmy zieleń a do wycinki polecam firmę JUMPER. Solidnie, szybko i czysto. Na pewno skorzystam jeszcze w przyszłości. Joanna
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.06.30
Dziękuję za pozytywną opinię o nas oraz za skorzystanie z usług i zapraszam w przyszłości.
Reklama
Jakub Wójcicki
Jakub Wójcicki
2023.05.12
Gorąco polecam! Olbrzymia, spróchniała sosna zniknęła z pomiędzy domu, bramy i linii napowietrznej bez uszczerbku dla otoczenia. Pan Marcin kolejny raz wykazał się profesjonalizmem w swoim fachu👍👍👍
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.06.30
Dziękuję za skorzystanie z usług i zapraszam w przyszłości. Oby następne drzewa do wycinki były mniejsze.
Halina Ryszkowska
Halina Ryszkowska
2023.01.24
Bardzo sprawniei fachowo wykonana usługa. Polecam.
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.01.24
Dziękuję za skorzystanie z usług i zapraszam w przyszłości Pozdrawiam
Jacek Przedniak
Jacek Przedniak
2022.11.19
Profesjonalizm pod każdym względem.Moja opinia na 5+!!!.Pan Marcin wykonał kawał ciężkiej i niebezpiecznej pracy.Ale lata doświadczenia robią swoje.Dziękuje i polecam Wszystkim!!!
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.06.30
Dziękuję i zapraszam w przyszłości do współpracy i skorzystania z naszych usług. Jak najwięcej tak zadowolonych klientów.
Michal Kwiatkowski
Michal Kwiatkowski
2022.10.05
Fachowo, terminowo i solidnie.
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2022.10.05
Dziękuję i zapraszam w przyszłości do skorzystania z naszych usług. Pozdrawiam
Reklama
Jacek Kollataj
Jacek Kollataj
2022.08.31
Szybko, skutecznie, punktualnie. Polecam.
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2022.08.31
Dziękuję i zapraszamy ponownie
Grazyna Wrobel
Grazyna Wrobel
2022.08.20
Gorąco polecam ekipę, szybko sprawnie czysto, bardzo słowni i punktualni
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2022.08.20
Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Pozdrawiam
Jan K
Jan K
2022.07.06
Nad podziw 5 drzew rosło w sieći energetycznej, drzewa z dwóch stron otaczały przewody i do tego bardzo wysokie świerki 40 letnie , wykonano pracę bez zarzutów POLECAM SWIETNA FIRMA.JANEK.
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.06.30
Zapraszam w przyszłości do skorzystania z naszych usług. Jak najwięcej tak zadowolonych klientów.
Karol H.
Karol H.
2022.01.18
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Wartość
Profesjonalnie, szybko i terminowo. Panowie bardzo dobrze i sprawnie poradzili sobie z wycinką metodą alpinistyczną dwudziestokilkometrowego drzewa oraz uprzątnięciem terenu. Całość prac zajęła niespełna półtorej godziny! Polecam!
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.06.30
Dziękuję i zapraszam w przyszłości do współpracy i skorzystania z naszych usług. Jak najwięcej tak zadowolonych klientów.
Reklama
Agnieszka Boratyńska
Agnieszka Boratyńska
2022.01.07
Punktualnie, profesjonalnie, czysto.
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2022.01.07
Dziękuję i zapraszam w przyszłości do współpracy i skorzystania z naszych usług. Jak najwięcej tak zadowolonych klientów. Pozdrawiam
Jacek M
Jacek M
2021.10.05
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Doskonały kontakt, Panowie szybko i sprawnie wycięli 2 sosny oraz je zrebkowali. Przystępna cena. Krotki czas realizacji zlecenia. Polecam.
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2023.06.30
Dziękuję i zapraszam w przyszłości do współpracy i skorzystania z naszych usług. Jak najwięcej tak zadowolonych klientów.
Łukasz C
Łukasz C
2021.06.01
Szybko,dobrze,punktualnie,kulturalnie i czysto. Życzę sobie i wszystkim takiego poziomu usług.
Odpowiedz z WYCINKA DRZEW PIASECZNO 2021.06.01
Dziękuję i zapraszam w przyszłości do współpracy i skorzystania z naszych usług. Jak najwięcej tak zadowolonych klientów. Pozdrawiam