ZazouTotaal - Webdesign Reviews

ZazouTotaal - Webdesign Reviews

4.8

Excellent - based on 35 reviews

www.zazoutotaal.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (35)
Danny Mennen
Danny Mennen
2024-01-19
Ik begrijp niet dat er zo veel positieve ervaringen worden geschreven over ZaZoutotaal. Hij kan niet met mensen omgaan en heeft totaal geen incasseringsvermogen. Alleen als het in zijn straatje uitkomt, zoniet dan leer je de ware aard kennen van ZaZoutotaal. Zeker géén aanrader om je website te laten ontwerpen. En prijstechnisch is hij ook veel te duur. Beste ZazouTotaal, Nog even een reactie op je antwoord wat je ons geeft op de door ons geplaatste google review. jij als eigenaar van Zazoutotaal moet ervoor zorgen dat je een klant als een echte klant behandeld ook al is er volgens jouw geen klik, en niet als een stuk vuil. Als jij je klanten gefrustreerd noemt omdat jij vindt dat ze teveel vragen aan je stellen dan zegt dit alles over jouw en je organisatie als websitebouwer. Wij weten dan ook meteen als potentële klant dat wij geen zaken willen doen met dit soort websitebouwers, daar hoeven wij Zazoutotaal niet goed genoeg voor te kennen die conclusie kan elke potentiële klant meteen trekken.
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2024-01-17
Beste Danny, De reden waarom wij zoveel goede beoordelingen op Google hebben is omdat wij gewoon goed werk leveren voor een zeer betaalbare prijs. Echter komt het voor dat je niet met allen mensen de juiste klik hebt, tja dat kan gebeuren en dat is ook niet erg, je kunt en hoeft ook niet met iedereen vriendjes zijn. Maar om ons nou zo af te schilderen bewijst heel duidelijk dat je mij en mijn bedrijf niet echt goed genoeg kent. Maar ik wens je uiteraard veel succes bij één van mijn collega's en nog veel succes met je rijschool. Met vriendelijke groetjes, Silvio van de Ven
MisterCarparts
2023-12-22
Service met een hoofdletter!! ZazouTotaal neemt de tijd voor hun klanten. Silvio heeft na je aangehoord te hebben een goed en duidelijk verhaal. Ook neemt hij ruimschoots de tijd voor de klant. Service is top en er wordt gewerkt met korte lijntjes. Zeer behulpzaam!! Al met al zeer tevreden. Mister Carparts
Patrick Schepers
2023-12-20
Topbedrijf Topbedrijf We zijn erg blij met onze nieuwe website gemaakt door ZazouTotaal. Silvio bedankt voor je gastvrijheid je kennis en inzet. Mooi bedrijf heb je! Patrick en Inge
Bjorn Stabel
2023-12-20
Super geregeld en een goede site Neemt de tijd voor een gesprek en maakt een goede website! Denkt goed mee over hoe de website eruit moet gaan zien. Maar bekijkt dit we vanuit het oogpunt Google, waardoor de site beter gevonden wordt.
Mary Gregoire
2023-12-20
Massagesalon&headspamary ZaZou totaal heeft voor mij een super geweldige websaite gemaakt!! Zo blij mee en zoveel complimenten echt geweldig,, en ook hele goede service!! Echt mensen ik raad jullie ZaZou totaal echt aan 💯 % tervreden .. bent u nieuwsgierig hoe ZaZou totaal mijn websaite gemaakt heeft kijk dan op www.Massagesalon&headspamary.nl
Robin Dorland
2023-12-19
Dienstverlening, kwaliteit en service ten TOP! ZazouTotaal begrijpt exact de betekenis van service en dienstverlening. Je kunt bij hen immer terecht voor adviezen, vragen en problemen. Vanaf het moment dat ik naar hen overstapte, en zelfs nog daarvoor ben ik compleet ontzorgd van taken die ik zelf als eindgebruiker niet kon uitvoeren. Ook is het fantastisch dat je bij hen als allereerste website winkel binnen kunt lopen zonder afspraak voor advies, overleg en informatie. Een heus unieke en geweldige organisatie!
Christian Aagaard
2023-12-19
Webdesign met een warm onthaal Energy Switchers is reeds een tijdje bezig om een website tot stand te brengen voor thuisbatterijen. Pas toen Zazoutotaal-webdesign ermee aan de slag ging kwam alles in een stroomversnelling. De aangename en bekwame aanpak van Silviio heeft ertoe geleid dat de motivatie enorm is toegenomen om gezamenlijk de website te bouwen. Her is een voorbeeldige samenwerking te noemen. Als je in de webwinkel binnenkomt dan voel je je meteen op je gemak en je krijgt een eerlijke en warme ontvangst.
daniel Spaans
daniel Spaans
2023-12-05
Ik wil Zazou Totaal graag bedanken voor mijn nieuwe website! Silvio denkt goed met je mee en heeft een oog voor design!
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2023-12-05
Beste Daniel, Dank je wel voor je mooie woorden, en we wensen je veel plezier met je nieuwe website.
Mark Snijders
Mark Snijders
2023-11-07
Hier ben je nog echt klant. Silvio ontvangt je in zijn prachtige website winkel. En neemt de tijd om te begrijpen wat je wilt. Pas dan maakt hij een aanbieding
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2023-11-07
Dag Mark, fijn dat je onze klantenservice zo hebt ervaren. Want dat is wat onze filosofie is. Dank je wel voor deze mooie review.
Chuong P
Chuong P
2022-11-09
Een paar maanden geleden mijn webshop laten bouwen door Silvio. Silvio is altijd behulpzaam geweest en denkt graag mee. Als je met iets vastloopt, dan staat hij meteen voor je klaar. Ben tevreden over de webshop die hij heeft afgeleverd. Zijn service is zeker aan te raden!!!
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2022-11-09
Beste Robert, Dank je wel voor deze mooie review. En wederom fijn om te horen dat je nog steeds tevreden bent met je nieuwe webshop. Veel succes, en mocht er iets zijn dat hoor ik het graag. Met vriendelijk groet, Silvio van de ven
Nanda Niemeijer
Nanda Niemeijer
2022-09-21
Silvio maakt mooie en goede websites en is ook enorm behulpzaam als je zelf een website wilt maken met wordpress. Toen ik een workshop bij hem volgde heeft hij me daarna ook nog regelmatig geholpen. Met eindeloos geduld en goede suggesties waarmee ik mijn site beter en mooier kon maken. En als ik er zelf niet uitkwam, loste hij het voor mij op. Silvio is altijd bereikbaar en reageert snel. Met Silvio hoef ik me geen zorgen meer te maken over hackers of bugs in updates. Silvio ontzorgt.
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2022-09-21
Hoi Nanda, Dank je wel voor deze mooie review en fijn om te lezen dat je erg enthousiast bent over de WordPress workshop die je bij mij gevolgd hebt. En fijn dat je mijn nazorg zo waardeert. Bedankt en succes met je nieuwe website.
daphne ten Voorden
daphne ten Voorden
2022-09-21
Vorig jaar heb ik samen met Silvio aan een website voor een makelaar gewerkt. Het was voor het eerst dat we samenwerkte en dat is zo goed bevallen dat ik mijn eigen website ook bij Silvio onder heb gebracht! Silvio heeft klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel staan, hij reageert snel op berichten en hij is pas tevreden als de klant dat ook is! Dus ben je toe aan een nieuwe site, dan zou ik Zazou totaal zeker inschakelen!
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2022-09-21
Dank je wel Daphne voor je mooie review. En fijn om te lezen dat je mijn klantvriendelijkheid zo waardeert. Natuurlijk wens ik je veel succes met je nieuwe website.
Vermeulen Sound
Vermeulen Sound
2022-07-26
Update 2022: We zijn nu 2 jaar verder en Zazoutotaal heeft een geweldige website gemaakt waar ik zeer zeker al veel werk door heb gekregen, omdat mijn website doorslaggevend was voor mijn klanten. Zazoutotaal is heel klantvriendelijk en heel behulpzaam om jou ideen uit te voeren en advies te geven. Ik ben er super blij mee en beveel ze aan. 2020. Ik ben pas nieuwe klant mijn website word deze komende 2 weken gemaakt En is rond eind mei 2020 klaar👍 ik ben benieuwd naar mijn nieuwe website vermeulensount.nl Maar tot heden ben ik supergoed geholpen en Zazoutotaal neemt ook de tijd voor je om alles te bespreken👍👍👍 en zijn van alle markten thuis👍 Ik ben tot heden zeer tevreden👍 Ik beveel ze aan👍👍👍😀
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2022-07-26
Oh Christian dat is echt gaaf, dat je na 2 jaar succesvol te zijn geweest met je website mij wederom een mooie recensie geeft. Dat vindt ik echt top. En fijn om te lezen dat je onze snelle service als positief ervaart. Dank je wel
Iloon rtvld
Iloon rtvld
2021-01-14
Positive
Professionalism
Quality
Value
Ik ben erg tevreden met de training die Zazoutotaal mij heeft gegeven. Ik wilde een goede basis voor het maken van een website en deze heb ik geheel gekregen. Er word door Silvio duidelijk gekeken naar het niveau en je kennis die je misschien al opgebouwd hebt. Ook al heb je geen kennis is deze training aan te raden. Met de juiste duidelijke uitleg zonder de moeilijkste vak termen te gebruiken is het een hele duidelijke training. Al mijn vragen werden beantwoord en twijfels werden weg genomen. In een korte tijd leer je erg veel bij Zazoutotaal. Voor een duidelijke training en een juiste basis voor webdesign wil ik deze training zeker aanraden.
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2021-01-14
Dank je wel Ilona voor deze mooie en oprechte beoordeling. Het was voor mij een erg fijn om met je te werken, want je bent erg leergierig en dat helpt altijd voor het maximale rendement van de training. Jij hebt het zeker in je, wens je dan ook heel veel succes met je webdesign bedrijf. Groetjes Silvio
Frank Rijken van Olst
Frank Rijken van Olst
2020-12-14
Positive
Quality
Richard Deijkers
Richard Deijkers
2020-12-14
Heel goede service. Altijd bereikbaar om eventuele problemen op te lossen.
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2016-01-07
Hoi Richard, dank je wel voor je leuke reactie. Uiteraard staat de service voor onze klanten voorop.
Werina Jonkman
Werina Jonkman
2020-11-15
Ervaring en kennis is hier zeker op z'n plaats. Bij Zazou Totaal wordt er met veel zorg aandacht besteed aan jouw wensen voor een schitterende website.
Theo KVO
Theo KVO
2020-10-26
Positive
Quality
snel antwoord op de vragen die je stelt via de mail of app verder prima bedrijf.
Jeffrey Linda
Jeffrey Linda
2020-10-26
Positive
Professionalism
Quality
Zeer prettig contact met Zazou! Snelle service, bij een vraag wordt er direct geantwoord. Kortom een aanrader voor een moderne website!
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2020-10-26
Dank je wel Jeffrey & Linda voor deze beoordeling. Jullie website van Neeftvastgoed.nl was ook een mooi en dankbaar project om aan te werken. Uiteraard wensen wij jullie heel veel succes met jullie website. En je weet bij vragen staan wij altijd voor jullie klaar.
René van Ingen
René van Ingen
2020-10-06
ZazouTotaal leverde ons bedrijf een compleet nieuw logo,we waren er hard aan toe !! Ons oude logo was echt uit de tijd . Daarna werd onze website compleet opnieuw opgebouwd . Na een goed telefonisch gesprek werden de belangrijkste items uitvoerig besproken en stap voor stap aangepakt. Ongekend hoe ons bedrijf www vmsevents nl is omschreven . Chappo chappo . Een van onze vaste klanten was zo onder de indruk van onze vernieuwde site ,dat deze ook door Zazou Totaal hun website liet vernieuwen. Daarbij is de persoonlijke benadering en advies als zeer prettig bevonden. Oh ja prijstechnisch gezien absolute aanrader voor uw bedrijf !! Silvio en team bedankt en hopend op een langdurige samenwerking . Rene can Ingen
Reply from ZazouTotaal - Webdesign 2020-10-26
Beste Rene van Ingen wij zijn jou zeer dankbaar voor deze lovende woorden over onze diensten. Veel succes gewenst met je nieuwe website en logo.