Zakład Pogrzebowy WITWICKA

Zakład Pogrzebowy WITWICKA Opinie

Opinie Doskonały
4.5
30 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (30)
Michal Sorotowicz
Michal Sorotowicz
2023.06.13
Pełen profesjonalizm przez wiele lat, korzystaliśmy z usług niejednokrotnie. Pani Emilia przemiła, bardzo pomocna i wie co robi. Dziękuję wam raz jeszcze.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2023.06.13
Dziękujemy za opinię, osobiście znałem mamę ponad 20cia lat...
dolores doris
dolores doris
2023.04.26
Szybko ,sprawnie i nie drogo
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2023.04.26
Dziękujemy za opinię.
Konrad Niemoński
Konrad Niemoński
2023.04.05
Profesjonalna i taktowna obsługa. Bezproblemowo udało się przeprowadzić kremację i świecki pogrzeb. Bardzo pomocni przy "papierologii".
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2023.04.05
Bardzo dziękujemy za skorzystanie z naszych usług.
Joanna Anuszko
Joanna Anuszko
2022.12.22
W imieniu Rodziny chcialabym podziekowac za profesjonalna i pelna empatii pomoc przy organizacji uroczystosci pogrzebowej mojej Babci. Kazdy etap, zarowno przygotowan, jak i przebiegu Pozegnania, zorganizowany byl ze starannoscia, dbaloscia o szczegoly oraz z poszanowaniem uczuc. Firma godna polecenia.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.12.22
Bardzo dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty.
Mi Chał
Mi Chał
2022.11.22
Nie trawie ludzi, którzy wyrzucają pety z jadącego auta. Tak wlasnie robią pracownicy tej firmy.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2023.02.27
Witam, budująca opinia, napewno przyda się ta informacja naszym klientom. A pracownikom zwrócę uwagę.
Marek
Marek
2022.05.22
Podziękowania za sprawną organizację dla Pani w biurze oraz dla Panów na cmentarzu. Wszystko ok było i z taktem.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.05.22
Dziękujemy za opinię.
Eliasz Zientara
Eliasz Zientara
2022.04.25
Profesjonalne i kompleksowe podejście
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2023.11.06
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię.
Padre Zdano
Padre Zdano
2022.04.01
Zakład Pogrzebowy godny polecenia . pomagają przy formalnościach. Bardzo miła pani z Borowskiej , która pomogła mi z dokumentami.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.04.01
Dziękujemy za opinie.
Ewa
Ewa
2022.02.25
Szukając zakładu pogrzebowego zależało nam na pełnym profesjonalizmie i wysokiej klasy usługach. Zakład WITWICKA Bożena przewyższył wszystkie nasze oczekiwania. Począwszy od pomocy w formalnościach, poprzez wybór eleganckiej trumny, zachwycających kwiatów oraz gustownej oprawy muzycznej, na pięknej ceremonii kończąc. Bardzo dziękujemy całemu personelowi, zwłaszcza chcielibyśmy złożyć głęboki ukłon w stronę Pani Karoliny, która posiada ogromne doświadczenie konieczne do przygotowania godnej ceremonii pogrzebowej, lecz przede wszystkim ogromne serce. Pani pomoc i wsparcie podczas tego trudnego okresu były nieocenione.Serdecznie polecam. Zakład pogrzebowy któremu warto zaufać.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.03.31
Również dziękujemy za tak miłe słowa.
Martyna Rocho
Martyna Rocho
2022.01.28
Niesamowite kiedy w tak trudnym czasie wszystko okazuje się proste i klarowne. Zaangażowanie,profesjonalizm i chęć pomocy Pani Karoliny nieocenione! Gorąco polecam ten zakład .
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.01.28
Bardzo dziękujemy za opinię.
Anna Szponik
Anna Szponik
2021.12.21
Z całego serca polecam usługi w tym zakładzie pogrzebowym. Poczynając od procedur zwiazanych z zajęciem się ciałem, poprzez organizację pochówku, pożegnanie i samą ceremonię. Pełen profesjonalizm i ludzkie podejście
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.04.25
Dziękujemy za Pani ocenę i opinię Pani Anno
Grzegorz Pienkowski
Grzegorz Pienkowski
2021.09.14
Polecam z calego serca, obsługa świetna. Wszystko na wysokim poziomie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.03.31
Dziękujemy.
Natalia B.
Natalia B.
2021.01.01
Zakład bardzo profesjonalny. Pomocni. Wszystko sprawnie, najwyższą dokładnością i starannością Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.03.31
Dziękujemy za wysoką ocenę i miłe słowa.
Waldek Siwek
Waldek Siwek
2020.05.31
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.03.31
Dziękujemy.
Ąrzi Kruszyna
Ąrzi Kruszyna
2018.04.04
Profesjonalna i pomocna obsługa poprowadzi krok po kroku przez ten trudny czas. Wszystkie formalności załatwione błyskawicznie. Dziękuję za pomoc w organizacji ostatniej drogi mojego ojca.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.03.31
Dziękujemy.
Katarzyna Markiewicz
Katarzyna Markiewicz
2018.03.23
Bardzo pomogli przy pogrzebie mojego brata. Załatwili wszystko sami a i cena nie była wygórowana. Bardzo dziękuję za wszystko. Długo zastanawiałam się jaki zakład wybrać i teraz wiem że to był dobry wybór. Mogę polecić ten zakład z czystym sumieniem.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.03.31
Dziękujemy.
Marek Kowalczyk
Marek Kowalczyk
2018.02.25
Trafiłem do tego zakładu z polecenia rodziny. Nie zawiodłem się - uroczystość odbyła się bez żadnych komplikacji a osoby które przybyły na pogrzeb były zachwycone jego oprawą. Na pewno polecę ich znajomym.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.04.25
Dziękujemy, pozdrawiamy Pana i całą rodzinę.
eprezentacja 86
eprezentacja 86
2018.01.03
Polecam!
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.04.25
Witam, dziękujemy za ocenę Panie Krzysztofie.
Kate
Kate
2017.06.01
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.04.25
Witam, dziękujemy za wysoka ocenę naszej pracy.
Dorota Kmieć-Piwońska
Dorota Kmieć-Piwońska
2016.12.10
Polecam
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy WITWICKA 2022.04.25
Dziękujemy za polecenie i ocenę!