Minicamping Werendijke

www.werendijke.nl

Minicamping Werendijke Reviews

Excellent rating
4.7
386 reviews Verified
Minicamping Werendijke
%title%

%offer%

Reviews ( 384 ) 4.7

wim egberts
wim egberts
2024.05.23
Leuke kleine camping met ruime plekken aan de rand van Zoutelande
Trip type
Vacation
Location
Service
Liesbeth Roggen
Liesbeth Roggen
2024.05.20
Wat een heerlijke plek om te vertoeven! Heel rustige camping, schoon sanitair, vriendelijk personeel. Ook wat extra’s die het helemaal waard maken: konijntjes en alpaca’s, buitendouches met privacy, de prachtige kloostertuin waar je vrij kruiden kan plukken en waar geweldige plekjes voorzien zijn om te vertoeven. En soms zit ‘t hem ook in de details: overal potjes met (veld)bloemen. Het fleurt op en geeft zoveel sfeer. Mooie wandelingen gedaan vanuit camping, op 15’ van duinen en strand en van het gezellige centrum van Zoutelande. Toplocatie. Wij komen met graagte terug.
Trip type
Vacation
Location
Service
Erik van Velzen
Erik van Velzen
2024.05.19
Mooie kleine camping aan de N228 vlak bij Zoutelande. Een paar kleine veldjes en wat camper plaatsen. Achter in de camping is een mooi aangelegde tuin, waar je kruiden mag plukken. De 2 toiletgebouwen zijn goed. Ondanks dat ze regelmatig worden schoon gemaakt zijn ze bij drukte niet afdoende en vuil. De 2 boerinnen (eigenaren) zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ook waakzaam en streng. Zo moet de hond altijd aangelijnd. Liefst ook in de caravan ( asl hij los uit de caravan springt en het wordt gezien, zal er wat van worden gezegd). Een collega kwam op de koffie en hup ze stonden er bij 1,50 euro pp en als ze met de auto waren geweest 5,00 euro extra. Mooie overkapte fiets oplaadplaatsen en veel voor de kinderen. Skelters, schommels trampoline etc etc. Je kunt er ook fietsen huren en mensen met kleine tentjes kunne bij de toiletten gebruik maken van kookfaceliteiten (gratis) en een picknicbank. Een groot nadeel ( en dat maakte ook dat we eerder vertrokken) is die N228 naar Zoutelande. Als je lekker in het zonnetje in je luie stoel zat weg te dutten, was het alsof je in de berm van een rijksweg lag te slapen. Wat een herrie. Zo kom je niet tot rust. Hie zal dat s'zomers zijn in het seizoen als er ook nog motoren voorbij racen. Verschrikkelijk. Het weer zat ook niet mee moet ik zeggen. Flink wat regen en behoorlijk wateroverlast op de camping. De bakker komt elke ochtend om 07.50 uur. Hij mag niet zijn bel gebruiken, dus opletten anders is hij weer weg. 1x in de week een foodtruck ( frietkar) en een ijswagen.
Trip type
Vacation
Location
Service
Rien Dijkema
Rien Dijkema
2024.05.03
Fantastisch weekend gehad met een zeer warm welkom. Goede faciliteiten en locatie uniek met uitzicht op de duinen. Kom hier graag iedere keer weer top!
Location
Rooms
Service
thomas schneiders
thomas schneiders
2024.04.29
Location
Service
Uwe Karasch
Uwe Karasch
2024.04.10
Wunderschöner Minicampingplatz auf Zoutelande Zeeland,alle sehr freundlich,fahren zum 3 Mal hin.
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Alexander Holste
Alexander Holste
2024.03.31
Sehr freundliche und kompetente Vermieterin, 1a sanitäre Anlagen und Waschküche, sauberer & gepflegter Platz. Gute Straßenanbindung und Strand 2 km entfernt. Restaurants, Cafės und Supermärkte in Zouteland 2,5 km entfernt - Fahrradverleih auf dem Platz. Am Samstag Foodtruck auf dem Platz. Wir waren an Ostern mit einem Camper vor Ort.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Brigitte Esser
Brigitte Esser
2024.03.30
Sehr sehr netter Empfang von Stefanie, sehr freundlich. Super Mini Camping, top ausgestattet, Microwelle, Backofen, Waschmaschine, Trockner....... Jederzeit wieder
Trip type
Vacation
Location
Rob Loos
Rob Loos
2024.03.27
De camping is goed verzorgd en netjes. We komen al een aantal jaren met plezier op deze camping.
Trip type
Vacation
Location
Service
Frank Clemens
Frank Clemens
2023.10.10
sehr schöner Platz, mit viel Rasen, sehr gepflegt, netter Empfang, nur zu empfehlen, würde gerne mehr Sterne verteilen
Trip type
Vacation
Solo
Location
Rooms
Service
Aurelia Brogtrop
Aurelia Brogtrop
2023.10.08
gewoon een kei gezellige familiecamping,alles wat we nodig hebben is er! en de twee zusjes zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft! de bakker en de frietenkar! gewoon geweldig!
Trip type
Vacation
Family
Location
Service
Hermann Wener
Hermann Wener
2023.09.29
Der Minicamping Werendijke ist ein wunderschöner Campingplatz bei Zouteland und ist noch ein aktiver Bauernhof. Die beiden Schwestern haben hier ein kleines Paradies geschaffen. Es sind so viele kleine liebe Details, die einen immer wieder entzücken. Rund um den Platz findet man viele lauschige Sitzplätze, direkt an der Natur. Der Platz selbst bietet großzügige Stellplätze für Wohnwagen, Wohnmobile oder Zelte. Sehr saubere sanitäre Anlagen, zudem findet man große Aussenduschen. Morgens kommt gegen 8:00 Uhr der Bäcker zum Platz. Zum Einkaufen, Bummeln oder zum Essen ist man mit dem Fahrrad in wenigen Minuten in Zouteland. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und werden den Platz immer wieder wählen. Danke für dieses kleine Paradies.
Location
Service
Dieter Kerscher
Dieter Kerscher
2023.09.26
Meine Frau und ich zusammen 10 Sterne. Sehr freundlich, sauber und mit einem tollen Klostergarten 😀👍
Trip type
Vacation
Location
Service
Ulrike Albersmann
Ulrike Albersmann
2023.09.23
Ein wunderschöner Campingplatz, sehr gepflegt, super Santäranlagen, Aussendusche sehr schön und der Klostergarten einfach nur traumhaft🥰 Suoer freundliche Schwestern die den Platz betreiben. Hier kann man sich wohl fühlen. Danke Camping Werendijke
Trip type
Vacation
Location
Service
Andreas Leuenberger
Andreas Leuenberger
2023.09.23
Location
Ralf Stegemann
Ralf Stegemann
2023.09.20
Wir waren Anfang September auf diesem Platz. Ich weiß gar nicht, wo ich anfangen soll...bei den sehr netten, freundlichen und hilfsbereiten Besitzerinnen, bei der schönen Lage des Cp oder bei dem sehr gepflegten Campingplatz mit seiner vorbildlichen Sanitärausstattung und der Sauberkeit der Sanitäranlagen. Kurz gesagt: Wir sind begeistert und würden gern wiederkommen.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Bianca Alberts
Bianca Alberts
2023.09.18
Een paar jaar geleden deze camping gekozen en nu komen we elk jaar terug. Fijne eigenaren, schoon sanitair, de kloostertuin is prachtig en de camping voelt heel knus. De kinderen vermaken zich er prima, zelfs zonder entertainment of zwembad. De weg die door anderen als storend wordt gezien horen wij niet eens meer, terwijl we altijd een plek meteen aan de weg hebben.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Nicolette Rijsdijk
Nicolette Rijsdijk
2023.09.17
Wat een leuke, gemoedelijke camping. Zo hartelijk ontvangen! Schoon sanitair, heerlijke buiten douche, en nog vele leuke extraatjes. We komen zeker terug.
Trip type
Vacation
Location
Service
Liam Osinga
Liam Osinga
2023.09.15
Bart Veghel, van
Bart Veghel, van
2023.09.12
Fijne camping .
Trip type
Vacation
Solo
Location
Service