WebZuid.nl Reviews

WebZuid.nl Reviews

5.0

Excellent - based on 34 reviews

www.webzuid.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (34)
Bart Verheijen
Bart Verheijen
2024-02-14
Ben je rond aan het kijken om een website te laten maken? Dan kunnen we Webzuid echt aanbevelen. Luuk luister naar je wensen en weet deze heel goed en mooi vorm te geven. Wij van Heere aan de maas zijn super tevreden en gezien de reactie van onze gasten zijn we niet de enige.
Reply from WebZuid.nl 2024-02-24
Dank voor de prettige samenwerking en veel succes met Heere aan de Maas!
Saray Coolen
Saray Coolen
2024-01-25
Zeer tevreden over de samenwerking. Blij met de website. Bedankt Luuk!
Reply from WebZuid.nl 2024-01-26
Ha Saray, dankjewel voor de mooie review en de prettige samenwerking de afgelopen jaren. Op naar nog meer mooie jaren!
Circuit Bandit
Circuit Bandit
2024-01-07
Absolute aanrader! Niet alleen tijdens het bouwen van de website, maar ook de dienst na verkoop is top.
Reply from WebZuid.nl 2024-01-26
Bedankt voor de mooie review en heel veel succes met KUMA Muziekschool Maastricht!
Bly kdv
Bly kdv
2023-12-29
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. We worden altijd snel en perfect geholpen!
Reply from WebZuid.nl 2024-01-26
Bedankt voor de mooie review, Bly Kinderdagopvang Roermond!
Kevin van Elswijck
Kevin van Elswijck
2023-12-22
Luuk van WebZuid weet waar hij mee bezig is en heeft ook voor design. Hij luistert goed naar je wensen denkt daarnaast ook graag mee over hoe je je design nog beter kunt vormgeven. Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind bij de samenwerking met een webdesigner, is dat hij/zij goed bereikbaar is en iets doet met de feedback die je hem/haar geeft. Luuk voldoet wat mij betreft zeker aan deze punten en verdient dan ook een 5 sterren beoordeling. Ga zo door Luuk!
Reply from WebZuid.nl 2023-12-22
Hi Kevin, dank voor de prettige samenwerking en deze mooie review! Heel veel succes gewenst met Rebody!
marenka willems
marenka willems
2023-09-22
Zeer tevreden over de communicatie en samenwerking met Luuk van WebZuid. Het persoonlijke kennismakingsgesprek heb ik als zeer prettig ervaren, waar wensen ten aanzien van de website besproken werden. Er wordt door Luuk doorgepakt als je zelf als onderneming voor deadlines van accreditatie staat. Mooi resultaat van de website Zorg onderwijs Limburg, met integratie van persoonlijke wensen. Luuk, heel erg bedankt. Marenka Willems Zorg onderwijs Limburg
Reply from WebZuid.nl 2023-12-06
Hallo Marenka, Fijn om te lezen, voor beide kanten een prettige samenwerking! Veel succes met de nieuwe website en bij vragen weet je ons te vinden.
Jeanien V D Vorst
Jeanien V D Vorst
2023-09-15
Zeer tevreden met de super mooie website. Er waren nog wat problemen met de oude wachtwoorden waar veel tijd in ging zitten maar daar heeft Luuk me niks voor gerekend wat ik waardeer en heel netjes vind. Echte aanrader! Jeanien van de Vorst
Reply from WebZuid.nl 2023-09-15
Hoi Jeanien, bedankt voor je review en de prettige samenwerking! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de nieuwe website en de overige zaken die we geregeld hebben. We doen ons best om onze klanten blij te maken. Als je ooit nog vragen hebt of iets anders nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar! :)
Christa Smeets
Christa Smeets
2023-08-03
Absolute aanrader! Vriendelijk, snel en deskundig. De website ziet er professioneel uit en werkt prima.
Reply from WebZuid.nl 2023-08-04
Beste Christa, dank voor de mooie review!
Anke van der Heul
Anke van der Heul
2023-05-07
Luuk heeft onze website van KVW Heel gebouwd. Het was erg prettig om met Luuk samen te werken. Hij reageert snel, is betrokken en denkt mee. En de website is erg mooi geworden, helemaal naar onze wens. Een echte aanrader!
Reply from WebZuid.nl 2023-05-09
Hallo Anke, dank voor de prettige samenwerking en fijn dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat!
Heel Fit
Heel Fit
2022-09-30
Luuk heeft voor ons een super mooie website gemaakt. Eentje van deze tijd met een mooi design. Daarbij gaat de communicatie direct en snel, waardoor de service heel goed is!
Reply from WebZuid.nl 2023-09-15
Dankjewel voor de positieve review en de zeer prettige samenwerking! Veel succes met jullie sportschool.
cleosimons
cleosimons
2022-07-23
Luuk heeft een erg mooie website voor mij gemaakt. Hij is snel met reageren op vragen en hij is graag bereid een stapje extra te zetten zonder iedere minuut meteen door te berekenen. Een erg fijne en betrouwbare webdesigner!
Reply from WebZuid.nl 2023-09-15
Dankjewel Cleo, heel veel succes met de nieuwe website!
Willem Cramer (Microscopy)
Willem Cramer (Microscopy)
2022-05-25
Hallo beste Luuk, Het ontwerpen van een website over een niet alledaags onderwerp namelijk Microscopie, is je goed gelukt. De site ziet er gelikt uit; modern, opgeruimd en toegankelijk. De communicatie met WebZuid verliep goed, evenals de service, ondanks de propleempjes met One.com. Groet, Willem
Reply from WebZuid.nl 2022-05-25
Beste Willem, Dank voor de mooie review en succes gewenst!
Kick Kurstjens
Kick Kurstjens
2022-05-12
Ha Luuk, Ik wil je heel erg bedanken voor de prettige samenwerking! Ben heel tevreden met mijn nieuwe website en de communicatie hoe het is gegaan👌🏽 Helaas heb ik een slechte ervaring gehad met het vorige bedrijf wat mijn website had gebouwd. Via via bij Luuk uitgekomen en zeker geen spijt van, had ik dit maar 2 jaar geleden geweten😅 Luuk heeft een profesionele goede website gemaakt voor een leuke prijs, en alles werkt naar behoren! Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende website. Keep up the good work!
Reply from WebZuid.nl 2022-05-12
Kick, jij ook bedankt voor de fijne samenwerking. En dank voor de positieve review!
Boot Center Wessem
Boot Center Wessem
2022-04-05
recommends
Afgelopen week heeft Luuk onze nieuwe website opgeleverd. Na een intensief voortraject mag het resultaat er ook zijn. De goede info, simpele uitleg, strakke planning en snelle communicatie hebben gezorgd dat wij voor WebZuid hebben gekozen. Absoluut een aanrader.
Jana Christina
Jana Christina
2022-02-08
Voor mijn bedrijf Time To Train een duidelijke website ontworpen! Fijn contact en goede afspraken. Zeker een aanrader!
Reply from WebZuid.nl 2022-04-28
Dankjewel Jana!
Chayenne Corstjens
Chayenne Corstjens
2022-02-06
Super service! WebZuid is heel flexibel en denkt met je mee. Niks is teveel gevraagd. Ik zou WebZuid aan iedereen aanraden.
Reply from WebZuid.nl 2022-02-08
Dank voor je positieve review. Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en heel veel succes met Adrenaline Boutique!
laura Boom
laura Boom
2021-12-19
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Heel fijn om mijn eerste website samen met WebZuid te realiseren. Fijne communicatie!
Reply from WebZuid.nl 2021-12-20
Bedankt voor je positieve review Laura, en heel veel succes met Dok 78!
Marc van der Looij
Marc van der Looij
2021-08-09
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Wij hebben door WebZuid.nl een nieuwe huisstijl en een nieuwe website voor ons bedrijf laten maken. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat de geleverde service en de communicatie. Kortom een aanrader.
Reply from WebZuid.nl 2021-08-09
Bedankt voor de prettige samenwerking, Marc! Veel succes met je bedrijf.
Edwin Kruyf
Edwin Kruyf
2021-07-19
Positive
Professionalism
Eerst bij andere navraag gedaan die ook door Webzuid hun website hebben laten maken, iedereen is zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf. Luuk denkt mee, en heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Reply from WebZuid.nl 2021-07-19
Bedankt voor de mooie review en veel succes met de verkoop!
Marlie Mols
Marlie Mols
2021-06-04
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Reply from WebZuid.nl 2021-06-05
Bedankt Marlie! Veel succes met de webshop.