Webblix

Webblix Reviews

Excellent rating
5.0
11 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (11)
Louise Kroon
Louise Kroon
2024.03.18
Webblix hjälpte oss att ta fram vår hemsida och vi är så nöjda! Ida är grym på det hon gör och har ett stort engagemang gentemot sina kunder. Dessutom levererar hon produkterna till ett rimligt pris på marknaden. Våra varma rekommendationer till Webblix!
Advokatbyrån Louise Kroon AB
Advokatbyrån Louise Kroon AB
2024.03.18
recommends
Ida är grym på det hon gör! Stort tack för utvecklingen av vår nya hemsida!
Epikure5D
Epikure5D
2024.02.19
recommends
Stort tack Ida för snabb och effektiv hjälp samt olika utvecklingstips. Stor närvaro, support och delaktighet har gjort att min hemsida är så äkta och fin precis som jag önskade mig! epikure5d.se
Therese Wärme
Therese Wärme
2023.09.22
recommends
Rekommenderar varmt! Jättebra, proffsigt och snabb hjälp !
Tobias Brobeck
Tobias Brobeck
2023.08.26
Fick hjälp med att skapa en hemsida till företaget. Hade en bild av resultatet och trots att det endast formulerades i ord lyckades Webblix ta fram det jag önskade.
Friis Scaffolding AB
Friis Scaffolding AB
2023.02.06
recommends
Ida är alltid väldigt snabb när vi vill ändra något. Mycket proffsig och duktig. Rekommenderas varmt!😃
Tonny Svensson
Tonny Svensson
2022.03.21
Gjorde hemsida för oss (Moderaterna i Klippan) och vi är alla väldigt nöjda med resultatet. Med vänlig hälsning, Tonny Svensson Ordförande
Joakim Hilton
Joakim Hilton
2022.02.25
Ida på Webblix gör ett kanonjobb. Hon lyssnar, och kommer tillbaks med förslag och mycket väl utförda uppgifter enligt vad hennes kund har önskat. Dessutom är Ida trevlig att samarbeta med. Kan varmt rekommenderas!
Jeanette Bergelin Hedström
Jeanette Bergelin Hedström
2021.05.10
recommends
Ida är en pärla! Hon fattar och är kunnig som få! Så glad att vi fann varann! Massa hemsidor på G! Stort tack!
Mahmoud Atta
Mahmoud Atta
2021.04.30
recommends
Supernöjd med Webblix! Arbete gick jättesmidigt och professionellt. Rekommenderar Webblix så starkt 👍😀
Anna Fallström
Anna Fallström
2021.03.19
recommends
Supernöjd med samarbetet med Webblix! Kontakten flöt på bra och känslan av att inget är omöjligt var så himla skön och inspirerande i bygget av hemsidan! Mycket för pengarna och vilket resultat det blev! :D https://www.annafallstrom.se/