Water Sports Center

www.watersportscenter.pl

Water Sports Center Reviews

Excellent rating
4.9
238 reviews Verified
Water Sports Center
%title%

%offer%

Reviews ( 238 ) 4.9

Bartek Kozłowiec
Bartek Kozłowiec
2024.05.18
Polecam serdecznie, chłopaki są dostępni również poza sezonem.
Advertisement
Mikołaj Socała
Mikołaj Socała
2024.04.13
Polecam, tutaj zacząłem przygodę z kitesurfingiem, kontynuuję i kontynuować będę.
Magdalena Demidas
Magdalena Demidas
2023.10.14
doświadczeni instruktorzy, świetna organizacja zajęć, super atmosfera :) gorąco polecam
Andżelina F
Andżelina F
2023.09.25
Wyznanie nimfomanaki
Wyznanie nimfomanaki
2023.09.21
Cudowni ludzie, miła atmosfera, profesjonalne podejście!
Advertisement
Annabeth 1990
Annabeth 1990
2023.09.19
Robert K.
Robert K.
2023.09.19
Pełen profesjonalizm, dobry sprzęt, miła atmosfera. Polecam
Marta Krawczyk
Marta Krawczyk
2023.09.18
Świetne podejście dydaktyczne, kurs na sternika w Water Sports Center to extra doświadczenie, a cała naprzód i skręty o 360 stopni to mega satysfakcjonujące chwile na wodzie pełne adrenaliny 😃
Grzegorz
Grzegorz
2023.09.07
Advertisement
Anna Ferster-Tarabuła
Anna Ferster-Tarabuła
2023.08.29
W Water Sports Center dzieci pływały na windsurfingu już drugi sezon . Wspaniali instruktorzy Basia, Maciek i Karol. Przemiłe osoby pomagające :) Polecam w imieniu zachwyconych dzieci i swoim - szczęśliwej mamy :) Do zobaczenia za rok! Hania, Karol i Ania
Андрей Волошин
Андрей Волошин
2023.08.26
Oni są najlepsi w Kuźnicy! Zaangażowanie oraz sprzęt na najwyższym poziomie ❤️
Ola Piasecka
Ola Piasecka
2023.08.26
Świetna atmosfera, merytoryczne podejście, bezpieczeństwo oraz mnóstwo funu gwarantowane! Serdecznie polecam szkołę i do zobaczenia (jak najczęściej)! 😁
Hanna Zając
Hanna Zając
2023.08.17
Super szkółka! Idealne miejsce do nauki kitesurfingu. Rozpoczęłam w WSC w tym roku swoją przygodę z kajtem i jest to totalna zajawka. Miła atmosfera, efektywne szkolenie, bardzo dobry sprzęt. Instruktorzy z pasją i doświadczeniem, mają profesjonalne podejście do kursanta i świetną opiekę podczas zajęć, dzięki czemu poczucie bezpieczeństwa jest bardzo wysokie i szybciej można robić postępy. Bardzo dobry kontakt z biurem. Rzetelne podejście do możliwości odbycia lekcji, zajęcia odbywają się tylko w warunkach pogodowych umożliwiających przeprowadzenie efektywnego szkolenia. Cudowne sesyjki na Suchych Rewach. Fantastyczny klimat i ludzie! Zdecydowanie polecam wszystkim przygodę ze sportami wodnymi w WSC! Jeszcze nieraz tu wrócę! 😁😁
Advertisement
Ewa LS
Ewa LS
2023.08.09
Najlepsze miejsce do nauki kajta i innych sportów na całym półwyspie! Świetna atmosfera, instruktorzy i sprzęt. Polecam!
Honorata Garlej
Honorata Garlej
2023.08.07
Profesjonalne podejście i świetna atmosfera. Gorąco polecam!!
Jerzy Josse
Jerzy Josse
2023.08.07
Mała, ale zdecydowanie najlepsza szkoła na całym półwyspie!
Michał Rzepkowski
Michał Rzepkowski
2023.08.07
Najlepsza szkółka w Kuźnicy!
Advertisement
Radek Jaskiewicz
Radek Jaskiewicz
2023.08.06
To nie jest jakaś szkółka, tylko profesjonaliści z pasją. Jeśli masz wątpliwości, czy spróbować "kajta", to popłyń z Mariuszem na Suchą Rewę; za 3-4 razem wrócisz, jako kitesurfer. Chłopaki dzielą się wiedzą i zarażają pasją. My tu wrócimy, choć - jak mówi Maniek - jeśli szukasz taniego i bezpiecznego hobby, to nie kajt... Ania i Radek VI/VII23.
Maciej Dziubecki
Maciej Dziubecki
2023.08.02
Pierwszy raz w Kuźnicy, zaraz po przyjeździe zrobiłem więc z córką spacer po bazach. Najbardziej spodobało nam się w Water Sports Center, a kolejne dni współpracy potwierdziły, że nie jest to tylko dobre pierwsze wrażenie. Fajni ludzie, dobry sprzęt, miła atmosfera. Polecam. Ja będę wracał.
Przemysław Berg
Przemysław Berg
2023.08.02
Super. Idealne miejsce do nauki kite i możliwość pływania na mewią łachę, na której praktycznie zawsze wieje. Mają świetnych instruktorów. Warto ich odwiedzić