Vossa Sushi

Vossa Sushi Anmeldelser

Excellent vurdering
4.9
137 anmeldelser Verifisert
%title%

%offer%

Anmeldelser (137)
frank tristan jensen i hoyvik
frank tristan jensen i hoyvik
2024.04.21
Beste maten eg har spist, setter en ny standard.
Atmosphere
Food
Service
jacob ck
jacob ck
2024.04.20
Fantastisk mat med mange gode smaker. Veldig velkomene og hyggelige ansatte. Vill nokk sei det er den beste plassen for sushi på voss. anbefaler på det høgste 10av10
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.04.20
Tusen takk for den utrolig hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du fant maten vår fantastisk og at du opplevde våre ansatte som vennlige og imøtekommende. Det er virkelig en ære å bli kalt den beste sushiplassen på Voss, og vi lover å fortsette å jobbe hardt for å opprettholde den standarden. Din anbefaling betyr mye for oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for mer deilig sushi ved neste besøk!
kirill ivanchenko
kirill ivanchenko
2024.04.14
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.04.20
Hei Kirill, tusen takk for vurderingen din! Vi er veldig glad for at du er fornøyd med vår service.
João Vicente Davina
João Vicente Davina
2024.04.13
Sushi especial e de qualidade, feito artesanalmente! O melhor que comemos na Europa 👏👏👏👏
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.04.20
Olá João, muito obrigado pelo seu feedback! Ficamos felizes que você tenha gostado do nosso sushi artesanal.
Marius And
Marius And
2024.04.13
Atmosphere
Food
Service
Vasco .Nunes da Silva
Vasco .Nunes da Silva
2024.04.10
Very elegant take away store with amazing sushi. The staff is super friendly and professional. Highly recommended
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.04.20
Dear Vasco, we're thrilled to hear that you enjoyed our sushi and found our staff to be friendly and professional. Your recommendation means a lot to us!
Knut Tefre
Knut Tefre
2024.04.07
Strålande mat og trivelige folk.
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.04.10
Det høres ut som du hadde en fantastisk opplevelse! Det er flott å høre at du nøt maten og satte pris på den vennlige atmosfæren skapt av personalet. Takk for å dele din positive tilbakemelding!
Åshild
Åshild
2024.04.06
Maten var god/gjennomsnittlig. Var tre personer og dette var all ingefæren me fekk. Bestilte 18 biter kvar. Var også eit hår nedi spicy mayoen.
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.04.06
Takk for tilbakemeldingen din, og beklager at opplevelsen ikke levde opp til forventningene dine. Vi tar dette svært alvorlig og vil umiddelbart undersøke hva som skjedde med ingefæren og det uønskede elementet i sausen. Vår målsetting er alltid å levere en god opplevelse for våre gjester, og vi vil ta skritt for å forbedre oss basert på tilbakemeldingen din. Vi håper at du gir oss en ny sjanse til å imponere deg ved ditt neste besøk.
Silje Ver
Silje Ver
2024.04.06
Deilig sushi, gode og varierte smaker! God service. Rent og ryddig i lokalet.
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.04.06
Silje, takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du likte våre varierte smaker og at du opplevde god service. Vi legger stor vekt på å holde lokalet rent og ryddig for å sikre en hyggelig spiseopplevelse for våre gjester. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart!
Aurimas
Aurimas
2024.04.06
Perfect sushi! Amazing service!
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.04.06
Dear Aurimas, We're thrilled you enjoyed our sushi and the service! Thank you for the great review. We can't wait to serve you again! Best Regards.
Catarina Leite
Catarina Leite
2024.03.29
Best sushi in Norway. Fresh food, delicious and the most wonderful Chef. Sérgio and Simona are the best. Came from Bergen on purpose for this meal! Keeps on surprising me 🌻😍 Highly recommend!
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.04.06
Dear Catarina, We're thrilled you enjoyed our sushi and team's service! It's great you traveled from Bergen specifically for our meal. Thank you for the high recommendation.
Crister N.
Crister N.
2024.02.28
10/10. Simply amazing 👌
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.04.06
Dear Crister, Thank you for your fantastic review! We're delighted you had an amazing experience. Best regards.
Amanda Avendano
Amanda Avendano
2024.02.23
Veldig god sushi og vårrulla😍 Anbefalast på det sterkaste❤️
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.02.28
Hei Amanda, tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for at du likte sushi og vårrullene våre. Håper å se deg igjen snart!
Manika Sheraz
Manika Sheraz
2024.02.01
Staying at a hotel in flam with limited food options so thought we’d get sushi delivered. Sergio was so efficient and kind. The sushi was delicious! The pad Thai was unreal too. Cannot recommend this place enough!
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.02.28
Dear Manika, we're thrilled to hear that our sushi and Pad Thai exceeded your expectations! We greatly appreciate your recommendation. Thanks for the shout-out to Sergio, too!
David Kupper
David Kupper
2024.01.28
Very very high quality fish! And also very welcoming cook. Thank you for the fishing advices! Hopefully we will meet again in Voss. :)
Svar fra Vossa Sushi 2024.02.28
Dear David, we're thrilled you enjoyed the quality of our fish. We look forward to welcoming you again in Voss!
Jon Ohnstad
Jon Ohnstad
2024.01.25
Great sushi, amazing service!
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.01.26
Hei Jon, Tusen takk for din positive tilbakemelding!
Fimetaria Kvestad
Fimetaria Kvestad
2024.01.05
great food, great service, great man. love this place
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.01.05
Thank you for your feedback! We are thrilled to hear that you enjoyed your experience with us.
Bjørn Westervik
Bjørn Westervik
2024.01.01
Nydelig og delikat mat. Kan absolutt anbefales.
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.01.05
Hei Bjørn, Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for at du likte maten vår. Vi ser frem til å betjene deg igjen!
Laura Myers
Laura Myers
2023.12.31
We never would have thought we would have would such incredible sushi served by the kindest, friendliest, and creative chef tucked into the fjords! It was all delicious and it was such a pleasure to talk to Sergio! (We’re still thinking about this months later - sorry for the delayed review!)
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2024.01.05
Dear Laura, we're thrilled to hear about your fantastic experience with Chef Sergio and our sushi! Your kind words brightened our day. Come back soon!
Tom De Wachter
Tom De Wachter
2023.12.30
Probably one of the best sushi meals we’ve ever had. Amazing food, made with love and a lot of skill.
Food
Service
Svar fra Vossa Sushi 2023.12.30
Thank you, Tom! Appreciate your feedback!