Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu

www.veltec.eu

Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu Recensies

Uitstekend beoordeling
4.6
139 recensies Geverifieerd
Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu
%title%

%offer%

Recensies ( 139 ) 4.6

Marco Marchetti
Marco Marchetti
2024.06.17
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.06.17
Grazie Marco Marchetti per la tua valutazione a 5 stelle per il nostro Veltec Kirby Specialist!
wim de kruijf
wim de kruijf
2024.06.13
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.06.13
Dank je wel, Wim, voor de 5-sterrenbeoordeling voor de Veltec Kirby Specialist!
Marc Satinover
Marc Satinover
2024.06.12
Goed rn snel
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.06.12
Bedankt Marc-Satinover voor je positieve feedback over de Veltec Kirby Specialist! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je nog meer hulp nodig hebt, staan we voor je klaar. Veltec Kirby Specialist
W.j. Nitrauw
W.j. Nitrauw
2024.06.12
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.06.12
Dank je wel, W-j-nitrauw, voor de 5-sterrenbeoordeling! Als je nog vragen hebt over de Veltec Kirby Specialist, aarzel dan niet om ze te stellen. Veltec Kirby Specialist
Mario Ficarra
Mario Ficarra
2024.06.08
Ottimo
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.06.08
Grazie Mario per la tua valutazione a cinque stelle per il Veltec Kirby Specialist! Sono felice che tu abbia trovato il prodotto ottimo. Se hai bisogno di ulteriore assistenza, non esitare a contattarmi. Veltec Kirby Specialist
Simon Leune
Simon Leune
2024.06.05
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.06.05
Dank je wel, Simon-Leune, voor je beoordeling van 5 sterren! We waarderen het. Veltec Kirby Specialist
Nancy Oostwoud
Nancy Oostwoud
2024.06.05
Uitstekend werk en gezellig gesprek
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.06.05
Dank je wel, Nancy-Oostwoud! Fijn om te horen dat je ons product, Veltec Kirby Specialist, waardeert en genoten hebt van het gesprek. Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veltec Kirby Specialist
valou669
valou669
2024.06.03
je suis très contente de mon achat ce sont des sac de très bonne qualité et en plus je l ai reçu rapidement merci z l équipe
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.06.03
Merci Valou669 pour votre retour positif sur les sacs de très bonne qualité que vous avez achetés. Nous sommes ravis de savoir que vous les avez reçus rapidement. L'équipe du Veltec Kirby Specialist vous remercie pour vos aimables paroles !
PS Profumeria Selene
PS Profumeria Selene
2024.06.01
Ho ordinato più volte e mi sono trovata bene. Spediscono in pochi giorni. Consiglio. Prezzi buoni. Ho preso i sacchetti kirby , 6pz ad un ottimo prezzo.
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.06.01
Grazie per il tuo feedback positivo, ps-profumeria-selene! Siamo felici che tu sia rimasto soddisfatto dei tuoi ordini e dei tempi di spedizione veloci. Ottima scelta con i sacchetti Kirby a un ottimo prezzo! Se hai bisogno di ulteriore assistenza, non esitare a contattarci. Grazie mille, Veltec Kirby Specialist.
Nicole Dieltjes-van Poppel
Nicole Dieltjes-van Poppel
2024.05.30
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.05.30
Dank je wel, Nicole, voor je beoordeling van 5 sterren voor de Veltec Kirby Specialist!
Guido De Ryck
Guido De Ryck
2024.05.30
Prima service!
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.05.30
Dank je wel, Guido De Ryck! We zijn blij dat je tevreden bent met de service van de Veltec Kirby Specialist. Tot de volgende keer!
Gert Dekker
Gert Dekker
2024.05.29
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.05.29
Dank je wel, Gert Dekker, voor de 5-sterrenbeoordeling! Veltec Kirby Specialist
Luc Estie
Luc Estie
2024.05.29
Niek de Rooij
Niek de Rooij
2024.05.22
Prima
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.05.22
Dank je wel Niek-de-rooij voor je beoordeling van de Veltec Kirby Specialist! Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veltec Kirby Specialist
Pim Klanke
Pim Klanke
2024.05.22
Hele fijne monteur, netjes, kundig en tevens heel flexibel toen de afspraak ons op het laatste moment niet uitkwam en op de dag van de afspraak nog verzet moest worden. Onze Kirby is na zijn onderhoudsbeurt weer helemaal klaar voor gebruik en de irritante fluittoon door een beschadigd rotorblad is verdwenen.
Leonella Marinozzi
Leonella Marinozzi
2024.05.20
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.05.20
Dank je wel, Leonella-Marinozzi! Veltec Kirby Specialist
Norbert Kurzbach
Norbert Kurzbach
2024.05.19
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.05.19
Dank je wel, Norbert Kurzbach, voor de 5-sterren beoordeling van de Veltec Kirby Specialist!
Martin Bogendörfer
Martin Bogendörfer
2024.05.17
Habe das Ersatzteil schnell erhalten. Nichts dramatisches, nur die Lampenkappe am G5.
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.05.17
Vielen Dank, Martin-Bogend-Rfer, für Ihr Feedback zum Veltec Kirby Specialist! Es freut mich zu hören, dass Sie das Ersatzteil schnell erhalten haben. Falls Sie weitere Hilfe benötigen, stehe ich Ihnen gerne zur Verfügung. Veltec Kirby Specialist
Edward Stevens
Edward Stevens
2024.05.16
Mike komt al heel lang hier de service beurt doen en altijd 100% naar tevredenheid.
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.05.16
Bedankt voor je positieve feedback, Edward Stevens! Het is geweldig om te horen dat Mike altijd 100% tevreden is met de servicebeurten voor de Veltec Kirby Specialist. We waarderen je support!
Fons de Kuijper
Fons de Kuijper
2024.05.16
Vriendelijke, snelle en goede service. Altijd op tijd en met goede adviezen.
Antwoord van Kirby Stofzuiger Specialist - Veltec.eu 2024.05.16
Bedankt voor je vriendelijke woorden, Fons-de-kuijper! We zijn blij dat je tevreden bent met de service en adviezen van de Veltec Kirby Specialist. Tot de volgende keer!