Vapeology Vape Shop Gent Sint-Pieters

www.vapeology.be

Vapeology Vape Shop Gent Sint-Pieters Reviews

Excellent rating
4.9
97 reviews Verified
Vapeology Vape Shop Gent Sint-Pieters
%title%

%offer%

Reviews ( 97 ) 4.9

Gauthier Lambert
Gauthier Lambert
2024.05.14
Ondanks alle negativiteit in de media over vapen, heb ik de stap gezet dankzij een professionele uitleg en goede begeleiding van Jason. Ik ben volledig gestopt met roken en voel me een pak beter! Dank aan het Vapeology team. Een aanrader!
vuurwerk liefhebber bram
vuurwerk liefhebber bram
2024.04.06
leuke shop veel cbd wiet soorten waarvan ik en andere mensen van houden vriendelijk en top service ik kom hier zeker nog eens terug
Brecht Dickmans
Brecht Dickmans
2024.04.01
Top cbd aan schappelijke prijzen
Christiaan
Christiaan
2024.02.14
Vriendelijke jongedame ´achter den toog´. De zaak is voor ons evenwel enkel een pakjesafhaalpunt.
Tom Willaert
Tom Willaert
2024.02.11
Kom hier vaak, een aanrader.
Ilse de neef
Ilse de neef
2024.01.14
Ugur
2024.01.11 2024.01.11 | Belgium
Top winkel Aangename winkel op te shoppen en vriendelijke medewerkster.

Date of experience: 28 December, 2023
Jackson Cole H.
Jackson Cole H.
2024.01.10
Carlo Martens
Carlo Martens
2024.01.05
Topwinkel en top bediening 👍
Reply from Vapeology Vape Shop Gent Sint-Pieters 2024.01.08
Bedankt voor de lovende review. We zien u graag terug bij uw volgend bezoek!
Александра Калинчук
Александра Калинчук
2023.12.16
Clare Baker
Clare Baker
2023.10.13
Dmytrii Trubachov
Dmytrii Trubachov
2023.09.29
Lady Review
Lady Review
2023.09.23
Vriendelijke mensen en nette winkel. Artikelen die uitverkocht zijn blijven heel lang niet beschikbaar, heb al enkele keren gevraagd in de winkel om artikelen te bestellen maar enkele weken later is dit nog steeds niet binnen. Toch wel een teleurstelling! Groetjes Ellen
Reply from Vapeology Vape Shop Gent Sint-Pieters 2023.09.23
Hallo Ellen, bedankt voor je review. Wat jammer om te horen. Over welk product gaat het juist? Dan kijken we direct voor deze bij te bestellen indien deze beschikbaar is.
Lays E
Lays E
2023.09.07
Top service en super vriendelijk personeel! Dikke aanrader.
Andres Ricardo Pedraza Alvarez
Andres Ricardo Pedraza Alvarez
2023.09.03
Kurt Schatteman
Kurt Schatteman
2023.07.31
Vree wijze uitbater en winkel. Hij kent zijn marchandese. Gaat tevens niet zomaar iets aanraden om toch maar te kunnen verkopen. Ik ga voortaan, al is het voorlopig nog 25km rijden, enkel nog daar daar.
Reply from Vapeology Vape Shop Gent Sint-Pieters 2023.07.31
Bedankt alvast voor de lovende review Kurt. We zien jouw graag terug komen in de nabije toekomst. Het doet ons deugd om u als een nieuwe vaste klant te beschouwen.
Etienne Van Acker
Etienne Van Acker
2023.07.10
Gideon Batselé
Gideon Batselé
2023.06.07
Saskia Matthys
Saskia Matthys
2023.04.25
Jan “busterktn” Pieters
Jan “busterktn” Pieters
2023.04.14