Urbanowicz Haft Polska

Urbanowicz Haft Polska Opinie

Opinie Doskonały
4.9
863 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (861)
Szymon Augustyn
Szymon Augustyn
2024.04.21
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.22
Dziękujemy za pozytywną opinię, Szymon! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej usługi. Jesteśmy tutaj dla Ciebie, kiedy tylko nas potrzebujesz. Pozdrawiamy!
Katarzyna Orłowska
Katarzyna Orłowska
2024.04.20
Bardzo szeroka oferta. Produkty bardzo dobrej jakości. Polecam z całym przekonaniem.
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.21
Dziękujemy Katarzyna za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Twoje oczekiwania. Zapraszamy do kolejnych zakupów!
Ryszard Świrydziuk
Ryszard Świrydziuk
2024.04.20
Bardzo cenię waszą firmę za szybką dostawę ale najważniejsze za jakość wykonania.
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.02.20
Dziękujemy za Twoją ocenę, Ryszard. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Jeśli potrzebujesz dalszego wsparcia, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Pozdrawiamy.
Małgorzata Koj
Małgorzata Koj
2024.04.19
Po raz kolejny korzystałam z usług tej firmy , jak zawsze przesyłka dotarła szybko, towar według zamówienia wykonany idealnie no i oczywiście miła niespodzianka ,polecam wszystkim
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.20
Droga Małgorzata, dziękujemy za to, że jesteś naszą lojalną klientką. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Czekamy na kolejne zamówienie!
Stanisław Król
Stanisław Król
2024.04.18
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.19
Dziękujemy za pozytywną opinię, Stanisław! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Zachęcamy do korzystania z nich w przyszłości. Pozdrawiamy!
Bożena Firlus
Bożena Firlus
2024.04.17
Doskonała jakość tkanin i haftu. Haft znacznie ładniejszy niż w katalogu. Szybka wysyłka. Profesjonalnie zapakowane. Polecam .
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.18
Dziękujemy, Bożena, za Twoje pozytywne słowa. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych tkanin i haftu. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze!
Paweł Kolanowski
Paweł Kolanowski
2024.04.12
Bardzo szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Ilekroć robię zakupy w tej firmie jestem zadowolony z traktowania klienta. Bardzo dziękuję.
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.13
Dziękujemy za pozytywne słowa, Paweł! Cieszymy się, że zawsze jesteś zadowolony z naszej obsługi. Do zobaczenia przy następnej okazji!
Magdalena Nowak
Magdalena Nowak
2024.04.11
Miałam drugi raz doświadczenie z tą Firmą, Wszystko na najwyższym poziomie, Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówień, w paczce znalazła się nawet niespodzianka, towar zgodny z opisem, polecam każdemu kto szuka takich rzeczy ;)
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.11
Dziękujemy za Twoją opinię, Magdalena! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Doceniamy Twoje wsparcie i polecanie nas innym. Pozdrawiamy!
Parafia Luchów
Parafia Luchów
2024.04.11
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2023.12.03
Dziękujemy za miłe słowa, Parafia Luchów. Cieszymy się, że podobały Ci się nasze ornaty i podarunek. Serdecznie pozdrawiamy!
Concepcionistas Franciscanas Ponferrada
Concepcionistas Franciscanas Ponferrada
2024.04.11
Todo genial
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.11
Estimada Concepcionistas, nos alegra saber que todo ha ido genial. Agradecemos su excelente valoración y esperamos contar con su confianza en el futuro. ¡Gracias!
Robert Stefan
Robert Stefan
2024.04.11
Super firma polecam wszystko ok
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.11
Dziękujemy za pozytywną opinię, Robert! Cieszymy się, że jesteś z nas zadowolony. Liczymy na dalszą współpracę.
TV FILM
TV FILM
2024.04.10
Firma godna polecenia. Obrusy wykonane według zamówienia. Materiał wysokiej jakości. Wykonane przed terminem.
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.10
Dziękujemy za miłe słowa, TV FILM! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy za polecenie i mamy nadzieję na dalszą współpracę!
Maciej Makowski
Maciej Makowski
2024.04.10
Towar zgodny z opisem, polecam
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.10
Dziękujemy za pozytywną opinię, Maciej! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego produktu. Zapraszamy ponownie!
Communauté paroisses MUEHLGRABEN-RHIN
Communauté paroisses MUEHLGRABEN-RHIN
2024.04.08
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.08
Dziękujemy za recenzję, Communauté! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług! Twoje zadowolenie to nasza motywacja. Pozdrawiamy!
Wojsław Czupryński
Wojsław Czupryński
2024.04.08
Bardzo polecam! Rzetelna firma! Wysoka jakość!
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.08
Dziękujemy za pozytywną opinię, Wojsławie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej jakości i rzetelności. Szczęśliwego nowego roku!
Kasia Ambr
Kasia Ambr
2024.04.08
Obrus pięknie i starannie wykonany. Kontakt bardzo miły. Towar doszedł szybciej niż przewidywany termin:)
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.08
Dziękujemy, Kasia, za miłe słowa! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług i szybkiego czasu realizacji. Do zobaczenia ponownie!
Małgorzata Piotrowska
Małgorzata Piotrowska
2024.04.07
Aplikacje przeze mnie kupione pięknie wykonane, szybka i sprawna obsługa, starannie spakowane. Jestem zadowolona, polecam.
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.07
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię, Małgorzata! Cieszymy się, że jesteś z naszych usług zadowolona. Zapraszamy na kolejne zakupy!
Renata Książek
Renata Książek
2024.04.06
Bardzo szybka realizacja! Polecam, obrusy piękne!
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.06
Dziękujemy za pozytywny komentarz, Renata! Cieszymy się, że podobają Ci się nasze obrusy i doceniasz szybką realizację. Zapraszamy ponownie!
Aldona Opałacz
Aldona Opałacz
2024.04.05
szybka wysyłka plus gratisy, na pewno wrócę na kolejne zakupy
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.05
Dziękujemy za pozytywną opinię, Aldona! Cieszymy się, że jesteś zadowolona. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Grzegorz Korzeniewski
Grzegorz Korzeniewski
2024.04.03
Wszystko OK POLECAM
Odpowiedz z Urbanowicz Haft Polska 2024.04.04
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię, Grzegorz! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Serdecznie pozdrawiamy!