Tropical Home

www.tropicalhome.nl

Tropical Home Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
51 recensies Geverifieerd
Tropical Home
%title%

%offer%

Recensies ( 51 ) 5.0

Anjori van Beek
Anjori van Beek
2024.05.17
Hele mooie kwaliteit spullen, ogen als op de foto! Heel persoonlijk advies, snelle reacties op mail!
Antwoord van Tropical Home 2024.05.22
Beste Anjori, Wat een geweldige review, dank je wel! 😊 We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze spullen en onze service. Veel plezier met je aankoop! 💖🛍️
Advertentie
Marcel Tyssen
Marcel Tyssen
2024.05.13
Prima product en op tijd geleverd
Antwoord van Tropical Home 2024.05.15
Beste Marcel, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons product en de leveringstijd. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag voor jou klaar. Met warme groet, Lyanne
Kim Boos
Kim Boos
2024.04.29
Mooie kwaliteit, goed verpakt en hele snelle levering!
Antwoord van Tropical Home 2024.04.29
Beste Kim, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze snelle levering! De windlichten zijn ook wel heel erg mooi die jij hebt uitgekozen! We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten hun bestellingen snel en goed ontvangen. Bedankt voor je positieve feedback en waardering. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor je klaar! Heel veel plezier ervan! Met warme groet, Lyanne
Willem Veenhuisen
Willem Veenhuisen
2024.04.26
Super winkel
Antwoord van Tropical Home 2024.04.29
Beste Willem, Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat je onze webshop hebt gekozen en dat je tevreden bent met je ervaring. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! Met warme groet, Lyanne
Justine
Justine
2024.04.24
Super mooie wandcircel gekocht. Was even niet op voorraad maar kreeg keurig een mail toen die er weer was. Gelijk besteld volgende dag keurig geleverd met een kleine persoonlijk geschreven berichtje erbij. Echt heel blij mee. Bedankt voor je mooie werk en snelle nette afhandeling.
Antwoord van Tropical Home 2024.04.29
Wat een geweldige review! Het is super om te horen dat je blij bent met je wandcirkel en dat je tevreden bent over onze service. We streven er altijd naar om onze klanten een geweldige ervaring te bieden, vanaf het moment van bestellen tot aan de levering. Bedankt voor je vriendelijke woorden en waardering voor ons werk. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met warme groet, Lyanne
Advertentie
Pascale RIVIER
Pascale RIVIER
2024.04.05
Beautiful and original items. Quick delivery in very nice packaging! PascaledeMarseille
Antwoord van Tropical Home 2024.04.05
Thank you so much for your kind words! We're delighted to hear that you enjoyed our products and found them beautiful and original. We always strive to ensure quick delivery (To France) and present our items in attractive packaging, so it's wonderful to know that it's appreciated. We truly value your support and hope to have the pleasure of serving you again in the future!☺️ Best regards, Lyanne
lerivierjonathan rivier
lerivierjonathan rivier
2024.03.24
Antwoord van Tropical Home 2024.03.26
Hartelijk dank voor het toekennen van de vijf sterren. We waarderen uw steun en zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Met warme groet, Lyanne
Denise Liet
Denise Liet
2024.03.19
Super mooie producten uit bali! Prachtige schelpenketting eerder gekocht, en een handschaaltje.Communcatie over ophalen van de producten, heel fijn hoe lyanne dat doet. Ga zo door!!
Antwoord van Tropical Home 2024.03.26
Beste Denise, Wat geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze producten uit Bali!☺️ Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent over onze communicatie betreffende het ophalen van de producten. Bedankt voor je steun! En heel veel plezier met de mooie items! Met warme groet, Lyanne
yon yon
yon yon
2024.03.16
Klantvriendelijke website en afhandeling. Snelle verzendig!
Antwoord van Tropical Home 2024.03.26
Bedankt voor uw vriendelijke woorden! Wat fijn om te horen dat u onze website en onze service als klantvriendelijk ervaart, inclusief een vlotte verzending van uw bestelling. We waarderen uw feedback enorm en hopen dat u bij de eventuele toekomstige aankopen dezelfde positieve ervaring zult hebben. Met warme groet, Lyanne
Advertentie
Max Van der Scheer
Max Van der Scheer
2024.03.09
Fantastische webshop met fantastische producten en fantastische service!😍
Antwoord van Tropical Home 2024.03.13
Bedankt voor deze geweldige review! ☺️ Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze webshop, producten en service. Ook super leuk om je naam weer gezien te hebben voor de 2 e keer. Heel veel plezier met de mooie items! Met warme groet, Lyanne
Dorine van Beek
Dorine van Beek
2024.02.23
Antwoord van Tropical Home 2024.03.26
Bedankt voor de 5 sterren review! We waarderen je steun en zijn blij te horen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Graag tot de volgende keer! Met warme groet, Lyanne
D Zoon
D Zoon
2024.02.17
Snelle verzending en goed en leuk verpakt voelde echt als een kadootje! Blij met deze leuke accessoires in onze net nieuwe badkamer en toilet!
Antwoord van Tropical Home 2024.02.19
Beste Desiree, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling en de ervaring van het uitpakken ervan! We doen ons best om niet alleen prachtige producten te leveren, maar ook om ervoor te zorgen dat de hele ervaring van begin tot eind plezierig is. Leuk om te lezen dat we daarin geslaagd zijn en dat onzr accessoires een mooie aanvulling zijn op je nieuwe badkamer en toilet. Heel veel plezier ervan! Met warme groet, Lyanne
Elisa Knoop
Elisa Knoop
2024.02.04
Super mooi schilderij voor aan de wand met schelpen en kralen! In het echt nog mooier 😍
Antwoord van Tropical Home 2024.02.19
Beste Elisa, Heel erg bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je blij bent met de mooie kralen schelpen wanddecoratie. Heel veel plezier ervan! Met warme groet, Lyanne
Advertentie
Stella Leferink
Stella Leferink
2024.01.29
Antwoord van Tropical Home 2024.02.19
Beste Stella, Bedankt voor het achterlaten van een 5-sterrenreview! We waarderen dit enorm. Heel veel plezier ervan! Met warme groet, Lyanne
Diantha Jansen
Diantha Jansen
2024.01.02
Heel blij met mijn nieuwe decoratie. Blij en enthousiast
Antwoord van Tropical Home 2024.01.08
Beste Diantha, Bedankt voor je mooie woorden! We zijn ontzettend blij dat je zo enthousiast bent over je nieuwe decoratie. Het doet ons altijd plezier om te horen dat onze klanten tevreden zijn. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om ons opnieuw te contacteren. Met warme groet, Lyanne
Zefanja Lups
Zefanja Lups
2023.12.27
leuke items, goede communicatie, volgens afspraak geleverd en goed verpakt
Antwoord van Tropical Home 2024.01.08
Beste Zefanja, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, helpen we je graag weer. Met warme groet, Lyanne
Lisa Van Doorn
Lisa Van Doorn
2023.12.03
Netjes verpakt en leuke spulletjes!! Heel blij mee en mijn huis is weer een beetje opgeleukt!
Antwoord van Tropical Home 2023.12.11
Beste Lisa, Heel erg bedankt voor je prachtige woorden! We zijn zo blij om te horen dat je blij bent met onze producten en dat ze hebben bijgedragen aan het opfleuren van je huis. We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken, en jouw feedback betekent veel voor ons. Met warme groet, Lyanne
Advertentie
Gökhan Alarslan
Gökhan Alarslan
2023.11.26
Antwoord van Tropical Home 2023.12.01
Beste Gokhan, Heel erg bedankt voor de geweldige 5-sterrenbeoordeling op Google! Heel veel plezier met het mooie mandje! Met warme groet, Lyanne
CW Visser
CW Visser
2023.11.24
Echt supermooi ingepakt. Leuk om te geven. Daarna veilig tegen beschadigingen ingepakt. Ik laat het zo liggen tot de kerst.
Antwoord van Tropical Home 2023.12.01
Bedankt voor je prachtige review! We zijn zo blij dat je tevreden bent met hoe het product was ingepakt. We streven er altijd naar om niet alleen kwaliteitsproducten te leveren, maar ook een geweldige uitpakervaring te bieden. Het doet ons plezier dat je het cadeau met zorg hebt ontvangen en we hopen dat het een speciale verrassing zal zijn met kerst. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je steun! Met warme groet, Lyanne
Strandlakens & Handdoeken
Strandlakens & Handdoeken
2023.11.23
Klantvriendelijke webshop. Leuke producten en snelle levering.
Antwoord van Tropical Home 2023.12.01
Bedankt voor je review! We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met je ervaring in onze webshop. Het is ons doel om niet alleen mooie producten aan te bieden, maar ook een klantvriendelijke service te bieden, dus het doet ons goed om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Een snelle levering is altijd ons streven, en het is geweldig om te horen dat dit ook jouw ervaring was. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Als je ooit vragen hebt of op zoek bent naar iets specifieks, staan we altijd voor je klaar! Met warme groet, Lyanne