Troop Design

www.troop.deisgn

Troop Design Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
76 recensies Geverifieerd
Troop Design
%title%

%offer%

Recensies ( 76 ) 5.0

Eymeke Lobbezoo
Eymeke Lobbezoo
2024.05.22
Ik leende dit boek bij de bieb en zette hem daarna op m'n verlanglijstje, omdat ik 'm helemaal niet meer wilde inleveren. :) Inmiddels gekregen, en erg blij mee. Koken zonder recept deed ik al graag, maar dit naslagwerk/handboek voorziet in de theorie erachter - en brengt op nieuwe ideeën. Culinair dagdromen tijdens het lezen. Heerlijk!
Tatiana Abi Aad
Tatiana Abi Aad
2024.04.16
Working with Troop Design was a very refreshing and positive experience. They were able to listen to our vision and recreate what we wanted in a website while also bringing in their advice and expertise. The staff were also very attentive and professional, making sure we were guided every step of the way and offering help when needed! They were also able to give us constructive feedback on the user experience and how we can enhance the usability of our website. Overall, highly recommend the agency for when you want to create something that looks good but also works well!
Antwoord van Troop Design 2024.04.16
Hi Tatiana, Thank you so much for your kind words and for taking the time to leave us this fantastic review! We're thrilled to hear that your experience with us was refreshing and positive. We always strive to align closely with our clients visions and are glad that our guidance and expertise met your expectations. Your satisfaction and the usability of your website are our top priorities, and we appreciate your recognition of our team's professionalism. We're grateful for your recommendation and look forward to collaborating with you again in the future! -Armand
Henri Langeveld
Henri Langeveld
2024.04.01
Ik ben zo’n hobby kok die alleen kookt vanuit het recept. Puur om zeker te zijn van mijn zaak. Waarom ik dingen doe weet ik soms niet….het staat in het recept en dan doe ik dat. Ik ben een paar weken onderweg en wat valt mij op, ik ben anders gaan denken tijdens het koken en zowaar diverse gerechten volledig reseptloos. De uitdaging alleen al is te leuk. Gelukkig kookte ik al in roesvrijstaal maar nu weet ik waarom en gebruik mijn RVS koekenpan en wok ineens met andere gedachten. Ik begin het te snappen. Ik zit nog in de eerste stappen maar het lijkt wel een verslaving. Ruiken, proeven wat minder of juist wat meer, de smaken….zoet,zuur,bitter,zout en umami. Dit boek raad ik ieder hobby thuiskok aan die een stap verder wil gaan in zijn koken. Maar……niets gaat automatisch, dus het boek aanschaffen betekent niet dat je er dan bent. Nee, dan ben je er juist niet. De boodschap is wat mij betreft, lezen en stapje voor stapje oefenen en uitproberen.
Mw Cruden
Mw Cruden
2024.04.01
Troop Design helpt je vanaf de start tot aan de finish bij je bedrijf. Ze denken goed mee en het is fijn dat je het werk uit handen kan geven. Ik ben tevreden!
Antwoord van Troop Design 2024.04.01
Hartstikke bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat we jou kunnen helpen om als ondernemer te groeien én om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen! We doen het samen! -Armand
Patrick Hageman
Patrick Hageman
2024.02.26
Fantastisch laatste kookboek dat je nodig hebt. Receptloos maakt alle andere kookboeken overbodig. Lees en leer waarom je doet wat je doet bij koken en creëer je eigen gerechten. Duidelijk beschreven zonder poespas. En ook heel leuk om cadeau te doen. Waar wacht je nog op?
Gyöngyi Kovács
Gyöngyi Kovács
2024.02.23
Ik sprong een gat in de lucht toen ik het boek Receptloos binnenkreeg en plofte meteen op de bank neer en bladerde het, echt waar, bladzijde voor bladzijde door. Het was een feest! Wat een gaaf, gewaagd en tegelijkertijd ook zo vanzelfsprekend concept. Maar je moet er wel op komen en ook nog eens in een uniek kookboek te vatten. En het is de schrijfster met vlag en wimpel gelukt. Proficiat Marlies! Eindelijk een heldere uiteenzetting van mijn kookstijl. Maar dan heel uitvoerig, veelzijdig, helder gecategoriseerd, vol handige tips en weetjes en uitnodigend om meteen een schort voor te doen, in de voorraadkast te duiken en een aanbakpan op vuur te zetten. Een aanrader voor iedere spontane creatieveling die van koken houdt!
Marga van de Luijtgaarden
Marga van de Luijtgaarden
2024.02.19
Wat een leuk en interessant boek. Ik was al een tijdje mijn inspiratie bij koken kwijt, maar met dit boek krijg ik er weer helemaal plezier in!
Isa
Isa
2024.02.12
Als je echt de techniek achter recepten wilt snappen is dit een mega aanrader! Plus superveel heerlijke inspiratiebronnen. Nooit meer een flauwe maaltijd!
Gerline Schouten
Gerline Schouten
2024.02.07
Receptloos koken leek me wel wat. Dus ik leende 'Receptloos' bij de bieb. En miste het boek tijdens het koken toen ik het weer ingeleverd had. 😄 Ik pakte het er ongemerkt heel vaak bij. Dus nu een eigen exemplaar, hoi! Op naar veel receptloze eigen recepten.
Judith Paul
Judith Paul
2024.01.17
Wat een service kreeg ik vanuit Receptloos. Zo heb ik het nog nooit meegemaakt. En dan zie je het boek , jeetje dat is wel heel veel boek voor je geld. Eerst twijfelden ik maar de prijs is het dubbel en dwars waard. Nu aan het werk ermee. Heel erg bedankt voor alles.
Eva Brittenmaker
Eva Brittenmaker
2024.01.16
Zeer handig boek, ik houd van koken maar ik weet nooit zo goed hoe ik een recept lekker Vega maak of juist zonder een ingrediënt ivm allergieën. Dit boek legt je uit hoe. Top!
Maike Oosterveld
Maike Oosterveld
2024.01.15
De samenwerking was ontzettend goed! De communicatie was fijn en snel, we hebben samen iets heel moois neergezet voor onze klant. Ik kon altijd bij hem terecht met vragen/opmerkingen en ik wist precies wanneer en waarvoor hij teksten nodig had. Juist door de fijne samenwerking en goede communicatie sluit alles mooi bij elkaar aan en is het resultaat super. Ik zou in de toekomst graag weer samenwerken aan een project, we vullen elkaar goed aan.
Antwoord van Troop Design 2023.12.18
Dankjewel voor de mooie complimenten, wij hebben de samenwerking ook als heel fijn ervaring. Op naar de volgende projecten samen! -Armand
Jack Frishert
Jack Frishert
2024.01.12
Flink boek met een schat aan informatie vooral voor de kok met weinig kennis of zelfvertrouwen!
Conny van Kooy
Conny van Kooy
2024.01.11
Een heel informatief "kook"boek. Veel tips en zoveel info dat ik nog niet uitgelezen ben!
Jorn van Engelshoven
Jorn van Engelshoven
2024.01.02
Wat een fantastisch boek. Dit zou ik veel eerder gehad moeten hebben. Dit hoort eigenlijk bij iedere opvoeding. Heel duidelijk en eigenlijk heel simpel. Hier wordt heel duidelijk een basis uitgelegd die gebruikt kan worden op bijna alle gerechten. Jarenlang vond ik het lastig om maar weer te verzinnen wat we gingen eten, en kwamen we eigenlijk constant weer met dezelfde soort gerechten. Terwijl ik eigenlijk zo in elkaar zit dat ik altijd heel nieuwsgierig ben geweest naar nieuwe smaken, nieuwe gerechten. En wat deed ik dan, ging maar weer zoeken naar recepten. Sommige dingen bleven hangen, maar de meeste niet eigenlijk. Nu ga ik ze zelf creëren. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik sta te popelen de info door te geven aan mijn eigen kinderen. Mijn oudste dochter van 15 staat nu geregeld van die Aziatische Tiktok eet filmpjes na te maken wat niet echt heel geweldig zijn en zeker niet gezond. Sommige dingen die in het boek staan deed ik al, maar de belangrijkste eigenlijk niet. En dat is bijvoorbeeld dat je smaak aan een gerecht niet achteraf pas kunt toevoegen, maar aan het hele begin al moet creëren. Marlies heeft een stappenplan opgezet, voor het maken van een gerecht, wat eigenlijk op bijna alle gerechten van toepassing is. En een groot onderdeel wat ik zelf jarenlang fout deed, is dus aroma, smaak creëren aan het aller begin van het maken van een gerecht. Dat maakt echt zo'n verschil. Ik heb de proef op de som genomen met simpele pasta rode saus, zoals mijn kinderen dit noemen. Vroeger bakte ik een ui en knoflook aan op hoog vuur, pleurde daar gelijk gesneden verse groente bij, en erachteraan gelijk een blik tomaten of tomato frito. Even snel doorwarmen, pasta erbij en klaar. Op zich niks mis mee zou je denken. Toch wel....om het grote verschil te maken: ui en look met een heel klein beetje zout op heel zacht vuur laten fruiten, zeker 5 tot 15 minuten, om aroma's te creëren. Dan de gesneden groente op hoger vuur erbij, laten carameliseren, aanbakken een tijdje zodat alle smaak los komt, daarna afblussen met een beetje water of wijn en de aanbaksels los schrapen, en echt dan pas het blik tomaten erbij en dit een aardig tijdje laren sudderen. En achteraf proeven, proeven, proeven en bepalen of het zouter, zoeter, zuurder naar jouw smaak mo Hoe je dit allemaal doet wordt heel duidelijk uit gelegd. Echt zo'n verschil qua smaak. Het boek helpt je om zelf bepaalde gerechten samen te stellen, te verzinnen, wat eigenlijk niet zo heel moeilijk is. Verder tips wat goede standaard voorraden zijn, die je in de kast kunt zetten, om simpel gerechten te creëren. Nogmaals, ik raad dit boek ten zeerste aan.
Karin Schrik
Karin Schrik
2024.01.02
Mooi boek met een heel handige kook strategie
robert van den ham
robert van den ham
2023.12.23
Mijn dochter vroeg dit boek voor kerst. voordat ik het in wilde pakken toch even zelf begonnen door te bladeren. Wat een boek! Morgen ga ik voor mezelf nog een exemplaar kopen voor onder de boom! Het is een dik boek (Het hadden makkelijk twee boeken kunnen zijn, de bingo methode en de 7 stappen methode) met veel recepten (ja, beetje raar in een receptloos boek: ze dienen als voorbeeld om de methode uit te leggen). De hoofdzaak van het boek is kooktheorie: er staat veel uitleg in waarom en ook hoe je de dingen doet die normaal in recepten staan. Super leerzaam en verhelderend! Veel aha momenten! Van uitleg over umami, vleesvervangers, hoe je uien bakt, dat je aanbak pannen nodig hebt (ipv antiaanbakpannen) en ga maar door! En de methode! Wow! De recepten die je zelf gaat ontwikkelen schrijf je op super overzichtelijke kaartjes! Ik heb altijd moeite met recepten lezen: een zin lezen, daaruit de ingrediënten halen en uit die zin de bereidingswijze halen en het dan ook nog gaan doen is voor mij multitasken. Ik raak de weg kwijt. (Adhd?) de kaartjes geven structuur en overzicht. met de theorie blijken de meeste recepten aan dezelfde structuur te voldoen! Bovendien kan ik me normaal met moeite aan recepten houden en nu krijg ik meer theoretische onderbouwing in het experimenteren. Zou gaaf zijn als ze ook receptloze workshops zou geven! Ps: in eigen beheer uitgegeven, best een risico en een geweldige hoeveelheid werk. Maar het resultaat is prachtig: mooi vormgegeven, strakke lay out, mooie foto’s en illustraties, duidelijke teksten, aanstekelijk enthousiast geschreven!
Shayan Mirza
Shayan Mirza
2023.12.18
Samenwerking en communicatie was prompt en productief. Fijne georganiseerde jongens met know-how, zoals het hoort!
Antwoord van Troop Design 2024.04.01
Thanks Shayan! Het is tof dat Vull Cirqle en Troop Design kunnen samenwerken aan mooie projecten. Op naar de volgende samenwerking! -Jesse
annelore van Hoeckel
annelore van Hoeckel
2023.11.23
Armand en Jesse hebben een mooie site afgeleverd en hun service met snelle respons werkt erg prettig!
Antwoord van Troop Design 2023.11.30
Beste Annelore, bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service. We staan altijd voor jullie klaar en kijken uit naar de toekomst met onze samenwerking! Gr. Jesse
Amber Vansteenvoort
Amber Vansteenvoort
2023.11.11
Wij raden Armand en Jesse ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar professioneel webdesign en alles eromheen! Wat ons echt hielp, is hoe Troop Design een luisterend oor biedt en oprecht met ons meedacht. Ze begrepen onze visie en werkten nauw met ons samen om deze tot leven te brengen. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen: actief met ons meegedacht over branding, logo-ontwerp en andere aspecten om een consistent en aantrekkelijk geheel te creëren. Bovendien waren ze zeer flexibel en bereid om extra functies en aanpassingen toe te voegen aan onze website. Wij zijn zeer tevreden over onze website! Ook na de livegang van onze website blijft Troop bereid om kleine aanpassingen aan te brengen. Ze werken supersnel en leveren kwaliteit. Duidelijke en snelle communicatie! Altijd beschikbaar en een aangename samenwerking. Bedankt!
Antwoord van Troop Design 2023.11.01
Amber! Super bedankt voor jullie geweldige review! We zijn echt blij dat jullie zo enthousiast zijn over wat we tot nu toe samen hebben bereikt. Het is voor ons een feestje om met jullie te werken, vooral omdat jullie zo gedreven zijn in jullie Google Ads diensten. Jullie aanpak en visie maken het werk voor ons extra interessant. We waarderen ook enorm hoe soepel de communicatie verloopt en hoe netjes jullie alles aanleveren. Dat maakt het werk aan beide kanten niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker. We blijven uitkijken naar alles wat we samen nog gaan bereiken en staan altijd klaar voor nieuwe ideeën of aanpassingen. Nogmaals, dikke dank voor het vertrouwen in Troop Design en specifiek in mij en Jesse. We zijn trots om aan jullie zijde te staan in deze ondernemersreis. Tot snel! - Armand