Treko

Treko Anmeldelser

Excellent vurdering
4.8
38 anmeldelser Verifisert
%title%

%offer%

Anmeldelser (38)
Quan Pham
Quan Pham
2024.04.11
Rask avklaring. Godt utført arbeid. Proffe håndverkere
Tim Luber
Tim Luber
2023.12.28
"Thank you to the Treko team for professional project execution from site surveying, concept discussion and recommendations, to safely carrying out work and fence installation. At all times I felt work was first of all done safely with a high sense of professionalism and I felt informed about the process, pricing, and timing. I can highly recommend the company. The team also works seamlessly with authorities and other contractors which is a big plus."
Lene C.S Olstad
Lene C.S Olstad
2023.11.06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Svært godt fornøyd med både produktet og prosessen fra A til Å. Stilte på befaring på kort varsel og tilbudet ble mottatt rett etterpå (da jeg hadde gitt uttrykk for ønske om snarlig avgjørelse). Oversiktlig tilbud, enkelt å gjennomgå. Kommunikasjonen var hele veien svært god, fra vedkommende på befaring til ferdig resultat. Jeg hadde to arbeidslag og det var tydelig at de visste hva de skulle gjøre. Kun et par spørsmål vedr mine ønsker (men det hadde jeg heller ikke oppgitt ved befaring). Møtte presis uansett værforhold og sto virkelig på. I tillegg ryddet håndverkerne opp etter seg, slik at det slapp jeg også. Opplevde derfor et veldig høyt nivå av profesjonalitet ift terreng, plassering, hensyn til naboeiendommene og mine egne ønsker. Og naboene mine er strålende fornøyd og har uttrykt hvor pent det er blitt og hvordan det passer flott inn i eksisterende bygningsmasse i området.
Morten Hansen
Morten Hansen
2023.10.19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Vi hadde en gammel og slitt port som vi ønsket å bytte ut, men vi ville helst at den nye porten skulle være mest mulig lik den gamle. Denne utfordringen løste Treko ved å tilpasse sin Sinsen-modell etter våre ønsker, på en måte som de tidligere ikke hadde prøvd før, og resultatet ble utmerket. Kommunikasjonen med firmaet var effektiv og hyggelig, og montørene var punktlige, dyktige og ryddige. Anbefales!
Maria Austgulen
Maria Austgulen
2023.10.02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Punktlige, lette å kommunisere med og gjorde jobben utmerket til avtalt pris. Anbefales!
Stig Hansen
Stig Hansen
2023.08.20
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Støyskjerm fra TreKo Jeg tok kontakt med TreKo i slutten av juni. Bent Olafsen kom på befaring noen dager senere, og basert på befaringen laget Bent et tilbud. Montørene kom i begynnelsen av august og satte ned stolper i bakken og tok mål til elementene. De fleste av de 10 stolpefestene medførte boring i fjell, samt støping, men alt ble utført på en arbeidsdag. 3 arbeidsdager senere var montørene tilbake og monterte de ferdigproduserte veggelementene, også dette utført på en arbeidsdag. Skjermen er ca. 30 m lang og i trykkimpregnert tre, med toppbord og kledning rundt stolpene. Sluttresultatet ble veldig bra; skjermen ser bra ut, og står stødig og fast. Trafikkstøyen er redusert og eiendommen skjermet. Må berømme TreKo for kvalitet og seriøsitet i både prosess og utførelse. Anbefales på det varmeste.
Gro Sundling
Gro Sundling
2023.08.13
Positive
Professionalism
Punctuality
Veldig hyggelig kundebehandler. Rask tilbakemeldin og rask levering av produktet som måtte sendes i posten. Kan absolutt anbefales. Mvh Gro Sundling
Tone Harr Lind
Tone Harr Lind
2023.08.10
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Veldig fornøyd med Treko som jeg har benyttet gjennom mange år. Hyggelige og hjelpsomme. Punktlige og flotte produkter som også har vist seg å være av varig kvalitet.
Morten Anda Berg
Morten Anda Berg
2023.07.16
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Veldig fornøyd med arbeidet!
Bjørn Antonsen
Bjørn Antonsen
2023.07.08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vi har fått stakittgjerde fra Treko ved to anledninger. Det har vært like gledelig hver gang! Fine produkter, hyggelig og ukomplisert kundeservice, superproffe monteringsfolk som kommer til avtalt tid, gjør jobben raskt, nøyaktig og skikkelig, og som rydder grundig etter seg. Det er en fornøyelse å få nytt gjerde fra Treko! Anbefales!
Hermann Flatval
Hermann Flatval
2023.07.04
Positive
Professionalism
Fikk kjøpt og montert gjerde og to-delt port på vår eiendom. Valgte Hole-stakittgjerde ferdig grunnet og malt. Montering utført av meget effektivt to-manns-team som tydelig visste hva de gjorde! Port og portstolper montert til slutt. Jeg anbefaler TreKo AS til alle som trenger deres tjenester! Hermann Flatval
Thor Rieber-Mohn
Thor Rieber-Mohn
2023.06.19
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Støyskjerm fra Treko :) Fra tidlig i rehabiliteringsprosessen bestemte vi at vi ønsket en støyskjerm mot fylkesveien. Jeg fant Treko på nettet og ringte dem. Der kom jeg i kontakt med Arne som var meget imøtekommende og han lærte meg mye om hvordan man går frem for å få på plass en støyskjerm. Jeg hadde allerede vært i kontakt med Norconsult og deres akustikere og deres målinger viste at huset lå i rød støysone. Jeg kontaktet også andre støyskjermleverandører uten å få noe ut av dem som var seriøst slik som Treko. Etter at kommunen hadde godkjent byggeplanene inklusive støyskjermen, og vi fikk ok fra Statens Veivesen til å sperre veien og starte byggingen kom vi endelig i gang. Etter at gravefirmaet hadde gjort klart støpen så kom Treko med sine montører. De var særdeles raske og grundige slik at støyskjermen ble så effektiv som mulig. Støyskjermen kom i trykkimpregnert treverk og nå er den også hvitmalt. I tillegg var det en port i støyskjermen som faktisk daglig leder Bent Olafsen i Treko kom innom for å fullføre åpne/lukke og låsemekanismene. Treko er et spesialisert firma som virkelig kan det de holder på med, og i tillegg har de en positiv og kundevennlig kommunikasjonsstil. Vi har bare gode erfaringer med Treko og den støyskjermen de har satt opp hos oss.
Christer Aarnæs
Christer Aarnæs
2023.05.23
Positive
Quality
Responsiveness
Jeg har fått rettet opp et gjerde der en del av gjerdestolpene var ødelagt, og er veldig fornøyd! Prisen var fornuftig i forhold til arbeidet som er gjort. Arbeidet ble godt og effektivt utført kort tid etter bestilling.
Vigdis Refsahl
Vigdis Refsahl
2023.05.12
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vi fikk en rask og hyggelig befaring og avklaring av oppdrag og pris. Så ble gjerdet montert noe senere av to montører som arbeidet effektivt og bra. Gjerdet ser fint og er solid montert.
Steinar Harstad
Steinar Harstad
2023.05.10
Hyggelige folk og veldig bra kvalitet på arbeidet.
Petter Jenssen
Petter Jenssen
2022.11.29
Positive
Professionalism
Excellent service, from site visit, to order and finally installation team that was on-time, fast and did a great job to get the fence straight and steady on a rather challenging ground surface
Julie Mathiesen
Julie Mathiesen
2022.11.21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Montering av Støyskjerm. Viste stor fleksibilitet da kommunens behandling av saken strakte ut. God dialog underveis, og bistod med kontakt til en dyktig ansvarlig søker da det var krav om det fra kommunen. Når kommunen endelig godkjente, var de igang etter 24 timer. Effektive og leverte i tråd med plan og forventing. Blide og effektive ansatte som snakket både norsk og engelsk. Lite påvirkning forøvrig på hagen - de ryddet godt opp etter seg. Pris i tråd med avtalt, selv om prosjektet var utsatt 3 mnd av oppdragsgiver. Anbefales på det varmeste.
Henriette Helene Standnes Brochmann
Henriette Helene Standnes Brochmann
2022.09.08
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Yaqoob Hussain
Yaqoob Hussain
2022.09.06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Treko AS har bygget støyskjerm. Ansatte var dytig, og proffe. Alt ble levert iht avtalen.
Erik Syversen
Erik Syversen
2022.09.05
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness