Teamverhuur Recensies

Teamverhuur Recensies

4.9

Uitstekend - gebaseerd op 60 beoordelingen

www.teamverhuur.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (60)
lathoya
2023-06-08
Melissa en Naomi, super bedankt! Een mama die met spoed een woning nodig had. Ik heb mij heel erg gesteund gevoeld, ik ben ontzettend goed geholpen door Naomi en Melissa. Ik was bang dat jullie gek zouden worden van al mijn mailtjes maar dat gevoel hebben jullie mij nooit gegeven. Ondanks dat ik natuurlijk al ingeschreven stond op de website is het mede dankzij jullie allemaal goed en snel verlopen. Super bedankt!
Denrich de Windt
Denrich de Windt
2023-04-20
Great poeple, they helped us patiently and gracefully.
margot
2023-04-14
goede service Fijn contact, reageren snel op ben heel goed geholpen.
Juanita
2023-04-11
Tevreden Wij zijn erg tevreden met het niveau van communicatie en toegangkelijkheid van informatie. Begrijpelijk dat het op sommige momenten druk kon zijn en er vertraging is opgelopen hadden wij desalnietemin voldoende antwoord gekregen op onze vragen via de mail en zodra alles rond was ging het tekenen van het contract ook vlot. We zijn blij om met Team Develstein kennis gemaakt te hebben en verheugen ons op de verhuizing. J & M
Simon
Simon
2023-04-09
Teamverhuur, en in het specifiek Melisa en Naomi hebben mij ontzettend goed geholpen met, en geïnformeerd over mijn huurwoning. Ze denken met je mee en geven een vlotte reactie. Zeker 5 sterren waard dus!
Amaania
2023-04-06
Fijn dat het gehele proces digitaal verlopen is. De online omgeving was duidelijk en handig in gebruik. In principe werden we goed op de hoogte gehouden per mail met updates over het proces. Uiteindelijk zat er alleen enige vertraging in het opmaken van de huurovereenkomsten, hier kwamen wij achter omdat we er zelf achteraan gemaild hadden. In de toekomst wellicht handig om ook hierover de kandidaten te updaten uit eigen initiatief. Verder wel altijd erg snel reactie per mail en als we vragen hadden kregen we hier ook uitgebreid en netjes antwoord op van zowel Naomi als Melissa!
adam el Moussaoui
2023-04-06
Verhuur Top service, waarbij wij zijn begeleidt van begin tot eind. De verhuurder is ook constant transparant geweest in hun doen en stonden altijd klaar voor vragen.
Abdifatah Barre
2023-04-06
Top ondersteuning van begin tot eind. Communicatie was snel en vragen werden duidelijk beantwoord. Dossier was ook gebruikersvriendelijk.
Goede en geduldige medewerker die de tijd voor ons nam. Wij zijn ontzettend goed geholpen door Naomi. Zijn was heel geduldig en heeft mij met iedere stap geholpen ondanks mijn vele vragen. Ook heeft zij ons geholpen met een alternatieve woning omdat de gevraagde woning niet meer beschikbaar was. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor al haar tijd en geduld die zij voor ons had.
keshiablijd
2023-04-06
Twee toppers! Naomi & Melissa hebben mij heel erg goed op weg geholpen nadat ik een woning toegewezen had gekregen. Alle aangeleverde documenten werden rap gecheckt en al mijn vragen werden doorgaans binnen 24 uur beantwoord! Top team, ga zo door meiden!
Nichano Kocuvie-Tay
Nichano Kocuvie-Tay
2023-04-04
Ik ben zeer goed geholpen door Melissa en Naomi. Hartelijk bedankt teamverhuur!
Ravi Bossema
Ravi Bossema
2023-04-03
They were super helpful, patient, and quick in their responses. Awesome people!
Delano Koswal
2023-03-30
Top ! Super service, gekoppeld aan ontzettend snelle en professionele reacties via de mail
Mandy A
Mandy A
2023-03-27
Naomi heeft mij goed geholpen. De communicatie per mail verliep elke keer vlot. Ik ben blij met de verleende service.
Bredu
2023-03-23
Buitengewoon goede ervaring Ik ben erg tevreden over de communicatie. Erg duidelijk en tevens ook een hele snelle response bij bijvoorbeeld vragen.
Leeuwin
2023-03-20
Sara Ermira
Sara Ermira
2023-03-17
Fijne ervaring. Snelle en duidelijke communicatie. Ik heb metname contact gehad met Naomi, ze denkt mee en is geduldig.
Ruben
Ruben
2023-03-17
Ben erg onder de indruk van het geduld van team Verhuur. Ze hebben me lange tijd heel goed geholpen. Ze zijn vriendelijk, kundig en reageren altijd snel. Hele prettige ervaring met ze!
Richella
2023-03-15
Antwoord van Teamverhuur 2023-03-17
Hallo Richella, bedankt voor je positieve beoordeling!
Neona
2023-03-14
Antwoord van Teamverhuur 2023-03-17
Thank you for your feedback, Neona! We appreciate it.