Tandhälsan A6 Jönköping

www.tandhalsana6.se

Tandhälsan A6 Jönköping Recensioner

Utmärkt omdöme
5.0
98 recensioner Verifierad
Tandhälsan A6 Jönköping
%title%

%offer%

Recensioner ( 794 ) 5.0

Leon Sobolewski
Leon Sobolewski
2024.05.20
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.05.21
Tack Leon!
Ayu Hjalmarsson
Ayu Hjalmarsson
2024.05.17
Trevliga personal, mysigaste tandklinik.Tack för bra bemötande.
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.05.17
Tack Ayu!
Annsofi Glans
Annsofi Glans
2024.05.14
Jag var totalt livrädd för tandläkare. Började gå hos Emel och efter varje gång har hon byggt upp så jag får känna trygghet istället för rädsla Nu är jag inte rädd längre för jag är i trygga händer Tack Emel❤️❤️
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.05.15
Tack Annsofi!
Reyhan
Reyhan
2024.05.13
Bra bemötande och jätte duktig personal!
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.05.13
Tack Reyhan!
Shemsie Kraev
Shemsie Kraev
2024.05.10
Bra service och bra bemötande .Stort tack 👍💐
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.05.11
Tack för din positiva feedback, Shemsie! Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service. Ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden.
S.W
S.W
2024.05.08 2024.05.08 | Sweden
Emel bästa tandläkaren jag har mött Emel är helt enkelt bästa läkaren jag har varit hos. Hon är erfaren, noggrann och snäl. Söt är hon med Afshin
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.05.08
Hej Afshin, Tack så mycket för ditt fina omdöme om Emel. Vi är glada att höra att du haft en positiv upplevelse. Vi ser fram emot att se dig igen.
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Jan ove svensson
Jan ove svensson
2024.04.30
Verifierad
Kanon snabbt och bra
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.30
Tack Jan! - Tandhälsan A6 Jönköping
Rakel Adolfsson
Rakel Adolfsson
2024.04.29
Är mycket nöjd med ett bra o fint jobb av Emel o Emma! Mycket fint och trevligt bemötande! Rekommenderas på det allra bästa!🤗
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.29
Tack Rakel!
Dorthe Alvarsson
Dorthe Alvarsson
2024.04.25
Allra, allra bästa tandläkaren!!! Fick hjälp med både tänder, och min tandvårdsrädsla. Tusen, tusen tack till både Emel och Emma. Jag rekommenderar verkligen Tandhälsan på A6, och går du hos Folktandvården, tycker jag att du ska byta omedelbart!. Tack Emel och tack Emma, ni är bäst!!!
Svara från Tandhälsan A6 Jönköping 2024.04.25
Tack Dorthe!