Tandcentralen

Tandcentralen Recensioner

Utmärkt omdöme
4.5
718 recensioner Verifierad
%title%

%offer%

Recensioner (721)
Emmelie
Emmelie
2024.03.28
Trevligt och proffsigt!
Devis Dmx
Devis Dmx
2024.01.31
Hög kostnad och låg kvalitet Jag rekommenderar inte till någon
velias mecka
velias mecka
2024.01.31
The worst experience ever i been filling my teeth there many many times for a short period I spoke on the phone with them i booked an appointment through phone i left my work the next day to show up at there and they said u havent got any appointment here
Velias Elis
Velias Elis
2024.01.31
the worst place booking an appointment and u show up they say u dont have any appointment here.
A “Ahmed Abdalla” A
A “Ahmed Abdalla” A
2024.01.12
Dåligt bemötande och dyrt
S O
S O
2024.01.11
Bokade besök för att göra en ny skena. Ringde en vecka innan och förklarade min situation. Dem sa på telefon att det gick och det skulle inte vara några problem. Ringde igen 1 dag innan besöket och fick samma svar, att det går! På besöket sa tandläkaren att det inte går. Och fick betala 600 kr för en "undersökning" som aldrig gjordes och att en ny skena för EN käke kostar 4000 kr. Herregud! En skena kostar mellan 2000 till 3000 kr. Jag har ringt flera andra klinker och fått samma svar där, att det inte går. Så när jag sist ringde till Tandcentralen I Tensta så blev jag glad. Vad var poängen med att boka besöket och betala 600 kr för få ett NEJ. Det kunde dem sagt på telefon! Gå bara till Folktandvården!
Neim G
Neim G
2024.01.03
De stora stjärnan AVAN som alltid är på gott humör, alltid vill hjälpa dig och alltid vill ditt bästa, är den bästa koordinatorn samt tandteknikern. Hon kan göra det omöjliga på andra tandvårds enheter, möjligt på hennes tandvårdcentral. Bemöt henne fint och med respekt, för det förtjänar hon mer än många i tandvården! Tack Avan för all hjälp
Ej värt pengarna - för dyrt Om du vill söka vård för dina tänder - sök dig till en klinik som värnar om din säkerhet och din hälsa, lägg dina pengar på något värt och då är det a b s o l u t inte denna klini k i Tensta.
Damon Gevarez
Damon Gevarez
2023.12.18
Very unprofessional.. and lack of care..
أحبج لو أضل أخر يوم بحياتي
أحبج لو أضل أخر يوم بحياتي
2023.11.13
Montaha Ali
Montaha Ali
2023.06.10
Maria Manea Rosu
Maria Manea Rosu
2023.06.08
Very good clinic. Recommend!
Maria Aldana
Maria Aldana
2023.06.01
Usel kundservice, dålig produktkvalitet vid tandfyllning och för dyrt.
Doljin Sainergundeg
Doljin Sainergundeg
2023.05.31
Fatima-Bintu Manneh
Fatima-Bintu Manneh
2023.05.30
Tandcentralen Husby är bäst , Väldigt trevliga personal och tandläkare. De är jätte duktiga på det de gör.
Gerelee Moyor
Gerelee Moyor
2023.05.30
Eva Nilsson
Eva Nilsson
2023.05.29
Ahlam Abdulkraim
Ahlam Abdulkraim
2023.05.17
Rya S
Rya S
2023.05.17
Tanvir Vuhiyan
Tanvir Vuhiyan
2023.05.13