www.stuntenmetplinten.nl

www.stuntenmetplinten.nl Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
393 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (393)
Jelmer van der Jagt
Jelmer van der Jagt
2024.04.15
Heel blij met de werkzaamheden, plinten zitten er strak op en het werk was vrij snel gedaan.
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.04.15
Dank je wel Jelmer, voor je waardevolle review, wellicht tot een volgende keer. Voor nu dank voor de opdracht en de review.
Willem Toet
Willem Toet
2024.04.15
Stunten met plinten heeft fantastisch werk geleverd! Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk en professioneel. Ze dachten echt met me mee en gaven waardevol advies. De kwaliteit van het geleverde werk heeft me echt versteld doen staan. Als je op zoek bent naar plinten, kan ik Stunten met plinten van harte aanbevelen. Bedankt voor het geweldige werk!"
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.04.15
Dank je wel Willem voor deze super review, dat ons werk jou versteld doet staan, doet ons goed om te lezen, maar voor ons is dit de normaalste zaak van de wereld. Dank je wel voor de review, de opdracht en de ontvangst met koffie en lekkernijen.
Marjolein Uylings
Marjolein Uylings
2024.04.09
Fijne communicatie, duidelijk, efficiënt werk tegen een goed passend tarief. Ik zou hen de volgende keer weer vragen. We zijn erg blij met de plinten.
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.04.09
Dank je wel Marjolein, voor deze prachtige review, en efficiëntie daar blijven we ons hard voor maken. Goed te lezen dat je tevreden bent met ons kunststukje. Dank nogmaals voor de opdracht en de review
Miranda Righarts
Miranda Righarts
2024.04.09
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.04.09
Dank je wel voor de review Miranda !
Gerwin Booij
Gerwin Booij
2024.04.09
Als ik het eerder had geweten dat ze bestonden had ik ze eerder ingeschakeld. Scherpe prijs, geen rotzooi en in een paar uur klaar wat mij gewoon meer dan een zaterdag kost.
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.04.09
Dank je wel Gerwin, voor de mooie woorden, deze zijn zeer waardevol, voor mij en klanten die nog twijfelen dank je wel voor de opdracht en de review
sander gorissen
sander gorissen
2024.03.27
Prima bedrijf!! Is netjes op tijd, duidelijke communicatie, plinten en kitwerk zien er super strak uit!
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.03.27
Dank je wel voor de prachtige review en de opdracht
Neha Agarwal
Neha Agarwal
2024.03.14
Friendly, professional and quick. From the moment I got the first reply for making an appointment to visit, until they cleaned up after work at my home, it was flawless. Meneer Eric answers promptly. His staff is reliable, highly skilled and self standing. They are a good listener and suggest the best options. The offer has no hidden costs. I got good quality work delivered without any hassle. Highly recommended.
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.03.14
WOW Neha, wat een prachtige review heb je geschreven, waarvoor dank namens de monteurs en mijzelf. Erg prettig om terug te lezen dat klanten dit zo ervaren. We blijven altijd onze uiterste best doen, om dit; ook na 17 jaar te handhaven. Zulke mooie reviews dragen daar zeker aan bij. Dank je wel voor de mooie uitgebreide review, en de mooie opdracht die we hebben mogen uitvoeren. We wensen je erg veel woonplezier.
Ilse Van Der Laan
Ilse Van Der Laan
2024.03.12
De plinten zijn heel mooi gezet, erg blij mee!
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.03.12
Dank je wel Ilse, voor je review, daar zijn we erg blij mee, Hartelijk dank voor de opdracht, en de moeite die je hebt genomen om een review te plaatsen.
Margrer Walter
Margrer Walter
2024.03.08
Erg blij met de plinten van de mannen van stunten met plinten! Erg aardig, super snel en mooi.
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.03.08
Dank je wel Margrer, we gaan er van uit dat dit van meerwaarde is voor je woning, sucses met de verkoop en bedankt voor je snelle mooie review en uiteraard voor de opdracht
PBS
PBS
2024.03.07
Alles bij elkaar een heel goed service! Qua contact; snelle, duidelijke reactie en goed advies! Het plaatsen van de plinten ook heel netjes gebeurd en in een behoorlijk tempo! Alles netjes afgewerkt en ook nog lak in de juiste kleur gekregen mocht er nog iets bijgewerkt moeten worden!
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.03.07
Jemig, wat een heerlijke lovende woorden, daar wordt ieder mens blij van. We doen al sinds 2006 ons best om de kwaliteit en service hoog te houden, daar gaan we erg ver in. En ook reageren we bijna altijd erg vlot, dat is hoe ik het graag zie, en dat wordt blijkbaar erg gewaardeerd. Dank je wel voor je mooie review en de opdracht
Anneke Ramkhelawan
Anneke Ramkhelawan
2024.03.05
Snelle vrolijke heren die de klus naar behoren hebben geklaard. Heb wat extra besteld wat ik wel aan de dure kant vond. Maar het geheel ziet er mooi uit. Ik ben zeker tevreden.
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.03.05
Dank je wel voor de mooie Review Anneke, het resultaat mag er zijn hoorde ik. Van iedere review worden de monteurs en ikzelf altijd erg vrolijk, dus geen wonder dat de monteurs zo vrolijk waren. Dank je wel voor de opdracht en voor de mooie review
May
May
2024.03.02
Kritisch
Professionaliteit
Geplaatst in winter. Nu zomer hier en daar losse plinten ivm uitzetting. Bedrijf negeert me na aangeven. Update: ‘Pas op zodra je negatief review plaatst word je nog geharassed. Behalve deze fotos zijn nog stuk of 7 plinten bij mij los gegaan. we hebben iemand anders moeten aannemen om het opnieuw te doen..
Souhaila El Omari
Souhaila El Omari
2024.02.26
Voorgelakte plinten worden verkocht als afgelakte plinten. Niet doen!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.02.26
Ik heb geen idee waar u die wijsheid vandaan haalt, u komt niet voor in ons klantenbestand
VvE Spaarne 84
VvE Spaarne 84
2024.02.21
Zeer snel en netjes werk geleverd. Makkelijk communiceren met bedrijf.
Claudia Edelstein
Claudia Edelstein
2024.02.18
Complimenten aan Peter en Joep! Nette mannen die snel en vakkundig nieuwe plinten onder ons bestaande keukenblok hebben gemaakt. Ik geef alleen 4 sterren in plaats van 5, omdat ik liever zilverkleurige plinten had gehad in plaats van zwarte, maar dat zat op moment van bestellen nog niet in hun assortiment.
Seth Hendriks
Seth Hendriks
2024.02.13
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.02.13
Soms zeggen sterren meer dan woorden, dank je wel Seth, voor de opdracht en de beoordeling.
Douwe Bob Posthuma
Douwe Bob Posthuma
2024.02.07
Snel, proffesioneel en eerlijk.
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.02.07
Dank je wel voor de opdracht en de review Douwe, deze zijn altijd zeer waardevol.
Carlito Brigante
Carlito Brigante
2024.01.31
Hele slechte ervaring met deze bedrijf. Vorig jaar kwamen 2 mannen plinten plaatsen in de woonkamer maar ze hadden geen genoeg plinten bij zich om ook in de hal te plaatsen. Toen afgesproken om deze kleine werkzaamheden in de hal dit jaar te komen doen. Omdat ze weer moesten komen hiervoor heb ik gevraagd of ze ook een stukje aluminium plaatje bij de deur van de balkon kunnen vervangen en dat was mogelijk zeiden ze en dat zouden ze ook meenemen in de volgende opdracht. De dag dat ze zijn gekomen was ik niet thuis maar mijn Engels sprekende huisgenoot wel. Dit heb ik van tevoren laten weten. De zogenaamde vakman heeft de plinten in de hal snel snel geplaatst en dat stukje aluminium plaatje - wat was afgesproken - niet gerepareerd. Het resultaat was echt lelijk en onder de maat. Zie foto's! Daarnaast hebben ze extra kosten in rekening gebracht die niet was afgesproken in de offerte. Daarna heb ik gebeld met de man die zich de eigenaar noemt, ene Eric Salomons, om hierover te klagen. Toen hij hoorde waarvoor ik belde begon hij meteen te schreeuwen als een idioot en liet mij vanaf dat moment niet meer rustig uitpraten. Zelfs toen ik zei dat ik het gesprek aan het opnemen was begon hij nog meer te schreeuwen en zelfs vloeken want hij is niet gediend van kritiek. Zo kan je niet praten met iemand dus heb ik terecht het gesprek beëindigd. Wat deed hij daarna? Hij stuurde mij een 2e rekening en de kosten verdubbeld van 315 euro naar 776,77 euro + begon hij te dreigen met incassobureaus. Hij ging uit zijn panty en begon letterlijk te flippen! Omdat ik iemand ben met karakter en ondanks dat ik een rechtszaak met succes zou kunnen aanspannen tegen deze malafide bedrijf, heb ik gekozen om de eerste factuur van 315 euro maar te betalen om te voorkomen dat ik nog meer gemanoeuvreerd word een einde te maken aan deze malafide bedrijf! Ik raad een ieder aan die dit leest geen opdracht over te dragen aan deze oplichters. Kwaliteit van werk die ze leveren is zeer onder de maat en als je daar iets over wil zeggen dan begint baasje Eric te schreeuwen en chanteren met incassobureaus. Hij had ook nog misschien verwacht dat ik een positieve review over zijn bedrijfje zal schrijven, no way jose!!! Die man is knettergek en is een ster in stunten met gevoelens en niet met plinten! Eerder heb ik mijn persoonlijke gegevens vermeld zodat anderen mij zouden kunnen benaderen via WhatsApp of bellen voor meer informatie maar Google laat weten dat persoonlijke gegevens niet toegestaan zijn, jammer zeg! Maar nu genoeg foto's hier als bewijs! Meester Juan Carlos
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.01.27
Zo een slecht bedrijf hebben we, dat je zelfs twee keer een opdracht plaatst. Ik ga hier niet eens verder op in, wat een volstrekt belachelijk verhaal steek je op. Sucses en ik hoop dat je vaak gebeld wordt, fijne dag verder
Ernst Walet
Ernst Walet
2024.01.31
De heren kwamen geheel volgens afspraak op tijd. Hebben heel netjes gewerkt, rommel opgeruimd en meegenomen. Gaven goed advies in het werk waar wel te doen wat wij voor ogen hadden. Super
Antwoord van www.stuntenmetplinten.nl 2024.01.31
Dank je wel voor deze mooie en snelle review Ernst. Dat we netjes werken, advies geven waar nodig, en onze rommel meenemen is voor ons vanzelfsprekend. Dank je wel voor de opdracht en de review !
Geverifieerd
Stunten met gevoelens i.p.v. met plinten Hele slechte ervaring met deze bedrijf. Vorig jaar kwamen 2 zogenaamde vakmannen plinten plaatsen in de woonkamer maar ze hadden geen genoeg plinten bij zich om ook in de hal te plaatsen. Toen afgesproken om deze kleine werkzaamheden in de hal dit jaar te komen doen. Omdat ze weer moesten komen hiervoor heb ik gevraagd of ze ook een stukje aluminium plaatje bij de deur van de balkon kunnen vervangen en dat was mogelijk zeiden ze en dat zouden ze ook meenemen in de volgende opdracht. De dag dat ze zouden komen was ik niet thuis maar mijn Engels sprekende huisgenoot wel. Dit heb ik van tevoren laten weten. De zogenaamde vakman (dit keer 1 man voor een eenvoudige klus) heeft snel snel de plinten in de hal geplaatst en dat stukje aluminium plaatje - wat was afgesproken - niet gerepareerd. Daarnaast heeft het bedrijf extra kosten in rekening gebracht die niet was afgesproken in de offerte. Daarna heb ik gebeld met de man die zich de eigenaar noemt, ene Eric Salomons, om hierover te klagen. Toen hij hoorde waarvoor ik belde begon hij meteen te schreeuwen als een idioot en hij liet mij vanaf dat moment niet meer rustig uitpraten. Zelfs toen ik zei dat ik het gesprek aan het opnemen was begon hij nog meer te schreeuwen en zelfs vloeken want hij is niet gediend van kritiek. Zo kan je niet praten met iemand dus heb ik terecht het gesprek beëindigd. Wat deed hij daarna? Hij stuurde mij een 2e rekening en de kosten verdubbeld van 315 euro naar 700 euro + begon hij te dreigen met incassobureaus. Hij ging uit zijn panty en begon letterlijk te flippen! Omdat ik iemand ben met karakter en ondanks dat ik een rechtszaak met succes zou kunnen aanspannen tegen deze malafide bedrijf, heb ik gekozen om de eerste factuur van 315 euro maar te betalen om te voorkomen dat ik nog meer gemanoeuvreerd wordt een einde te maken aan deze malafide bedrijf! Ik raad een ieder aan die dit leest geen opdracht over te dragen aan deze oplichters. Kwaliteit van werk die ze leveren is zeer onder de maat en als je daar iets over wilt zeggen dan begint baasje Eric te schreeuwen en chanteren met incassobureaus. Waardeloze product die insect!  Als je dit leest en je wilt meer weten over mijn ervaringen met deze bedrijf "stunten met plinten" weten dan mag je me best bellen of whatsappen via +31628527425, is geen enkel probleem als ik iemand tegen hun kan beschermen! En ik kan je foto's/bewijzen laten zien die mijn review ondersteunen + de onaangename opname van het gesprek met baasje Eric. Hij is een ster in stunten met gevoelens en niet met plinten! Meester Juan Carlos