Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging

www.softwashcombinatie.nl

Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging Reviews

Excellent rating
5.0
70 reviews Verified
Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging
%title%

%offer%

Reviews ( 70 ) 5.0

Roman Mijnhart
Roman Mijnhart
2024.07.12
Professioneel en geweldig resultaat! Gevel van het huis rondom gereinigd en het ziet er weer uit als nieuw. Goede uitleg voor en tijdens het proces, mooi vakwerk door Mauro en Walter. Absolute aanrader.
cees van Rijn
cees van Rijn
2024.07.08
deze dag 08-07-2024 zijn de heren van softwash combinatie geweest om de gevels die gemetseld zijn van een gele handvorm steen te reinigen dit is goed gedaan en het zijn boven dien rustige en vriendelijke mensen
Dennis D
Dennis D
2024.06.26
Softwash combinatie heeft op een eerlijk, deskundig en professionele wijze de gevel van ons huis en het huis van onze buren gereinigd. Ze beginnen eerst met een proefstuk om zo een eerlijke verwachting te geven. Mocht dit niet naar wens zijn, dan kan de opdracht gecanceld worden. Het resultaat bij ons is boven verwachting. Ook de gevel waar ik van dacht die is niet zo vies, werd echt mooi schoon. Ons huis is weer helemaal spik en span. Wij zijn een tevreden klant en raden gevelreiniging van Softwash Combinatie aan.
Diny Manuel
Diny Manuel
2024.06.06
Echt niet verwacht dat het resultaat nog zoveel mooier zou zijn dan we hadden gehoopt! Ons huis ziet er echt weer fantastisch uit! De mannen van Softwash Combinatie zijn heel duidelijk in wat er mogelijk is en houden je tussendoor ook steeds op de hoogte, enorm vriendelijk en heel helder in de communicatie. Alles wordt echt super netjes weer achtergelaten en onze oprit en garagedeur zijn ook nog even als service meegenomen, superblij met het resultaat! Dank aan deze professionals!
Jos Smink
Jos Smink
2024.06.05
Ronald Veltmeijer
Ronald Veltmeijer
2024.06.04
Uitgekomen bij Softwash combinatie door de mooie resultaten van de foto's en de goede reviews. Wij hebben een witte gevel die echt zwart was geworden na verloop van de jaren.Het is prachtig geworden en we hopen door de impregnatie dat we er de komende jaren kunnen genieten van onze mooie schone witte gevel.De heren zijn erg vriendelijk en werken hard. Hartstikke bedankt voor het geweldige resultaat!
Reply from Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging 2024.06.04
Hi Ronald Supergave review bedankt!!
Marije vH
Marije vH
2024.05.30
Harde werkers die pas klaar zijn als zij (en de klant) tevreden zijn! Werken nauwkeurig en laten de boel schoon achter. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat! Zeker aan te raden!
Reply from Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging 2024.06.01
Hi Marije, bedankt voor de review! En succes met met verder klussen!
Alex Havermans
Alex Havermans
2024.05.19
Samen met 37 buren hebben wij een groot gevelreiniging project gerealiseerd voor onze wijk in Filmwijk Noord. Wij kwamen uit bij Mauro van Softwash Combinatie om deze werkzaamheden uit te laten voeren. De hele planning en communicatie verliep super vlot en de resultaten van de reiniging en impregnatie zijn perfect qua prijs-kwaliteit! Ons project is ook als artikel opgenomen in de Filmwijkkrant die in heel de wijk werd bezorgd. We danken Softwash Combinatie voor het geleverde werk en raden hun diensten aan iedereen aan. https://www.filmwijkkrant.nl/wp-content/uploads/FWK_2024_Lente_Online.pdf
Reply from Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging 2024.05.19
Hi Alex bedankt voor de review!
Wietsebot@gmail.com Bot
Wietsebot@gmail.com Bot
2024.04.23
Mijn huis is weer mooi schoon vakwerk. Netjes gewerkt en heel vriendelijk.
Reply from Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging 2024.06.01
Hi Wietse bedankt voor de review
Rick Hendrikse
Rick Hendrikse
2024.04.23
Zeer blij met het resultaat. Wordt netjes gewerkt en goed nagespoeld. Absoluut beste prijs/kwaliteit beschikbaar. Vakmannen die hun werk serieus nemen. Komen ook niet langs als het bijv. regent (waarbij impregneren niet goed werkt)! Kan ze aan iedereen aanbevelen! Rick Hendrikse Almere
Reply from Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging 2024.06.01
Bedankt voor de review🙏
Lucas De Glas
Lucas De Glas
2024.04.22
Prima werk geleverd. Een tevreden klant.
Reply from Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging 2024.06.01
Leuk te horen dat jullie tevreden zijn.
Gert Koetsier
Gert Koetsier
2024.03.23
Het dak van mijn huis heeft in één dag een nieuw uiterlijk gekregen - ongelooflijk! - en is daarna “ingezeept” om te zorgen dat het reinigingswerk duurzaam blijft!. Ben zeer tevreden over de vertrouwenwekkende vader en schoonzoon die samen deze wonderbaarlijke “vernieuwingsoperatie” hebben geklaard.
Reply from Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging 2024.03.24
Beste Gert, bedankt voor je review! Je dak is aardig opgeknapt.
Chris Kulkens
Chris Kulkens
2024.03.18
Softwash combinatie is een familie bedrijf en voor een nette prijs is onze gevel weer voor 10 jaar opgefrist en beschermd tegen de weersinvloeden.zeker aan te bevelen
Reply from Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging 2024.03.24
Hi Chris, bedankt voor jouw review! Wij zijn erg content met het behaalde resultaat!
Hans van Oosterwijck
Hans van Oosterwijck
2024.03.14
Echt goede en vakkundige mensen die weten hoe de verschillende materialen bewerkt moeten worden. Ze hebben het huis weer goed "uit de verf laten komen" zonder dure schilders kosten. Zeer vriendelijk en geen vraag is ze te veel. Ze gaan pas weg als je tevreden bent. Ik raad Softwash Combinatie van harte aan! Geweldig bedankt voor de service en de extra's die jullie gedaan hebben...echt TOP 👍
Reply from Softwash Combinatie - Gevelreiniging & Dak reiniging 2024.03.24
Hi Hans, Nog bedankt dat je tijd hebt genomen voor een leuke review! Succes met de verdere projecten!
Angeline Leocaria
Angeline Leocaria
2024.03.14
Tyron Leocaria
Tyron Leocaria
2024.03.14
Zuzana Mulíková
Zuzana Mulíková
2024.03.14
Great!
victor chantalou
victor chantalou
2024.03.13
Martina Gondova
Martina Gondova
2024.03.13
Bruce
Bruce
2024.03.13