Sob-Drew Sp. z o.o.

Sob-Drew Sp. z o.o. Opinie

Opinie Doskonały
5.0
188 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (188)
Marcin K
Marcin K
2024.04.02
Produkt warty ceny. Bardzo dobry kontakt, wykonanie i montaż.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2024.04.03
Panie Marcinie, bardzo dziękujemy za opinię! Miło nam, że produkt spełnił Pana oczekiwania i docenił Pan naszą obsługę. W razie pytań jesteśmy do dyspozycji i życzymy przyjemności z użytkowania schodów.
Joanna S
Joanna S
2024.03.30
Firma godna polecenia! Profesjonalna obsługa od zakupu, pomiaru po montaż(przebiegał sprawnie, bardzo czysto i dokładnie). Schody są piękne. 😊
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2024.04.03
Dziękujemy serdecznie Pani Joanno. Cieszymy się, że doświadczenie zakupowe oraz proces montażu spełniły Państwa oczekiwania. Stawiamy sobie za cel zapewnienie profesjonalnej obsługi na każdym etapie, od pierwszego kontaktu aż po finalny montaż, dlatego bardzo nas cieszy, że udało nam się to osiągnąć. Życzymy wiele radości z użytkowania nowych schodów!
Marek Wojtala
Marek Wojtala
2024.03.28
Estetycznie, dokładnie, profesjonalnie. Polecam.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2024.04.03
Dziękujemy serdecznie za bardzo pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza praca spełniła Pana oczekiwania pod względem estetyki, precyzji oraz profesjonalizmu. Opinia jest dla nas niezwykle cenna i bardzo motywująca. Dziękujemy raz jeszcze za zaufanie i życzymy przyjemności z użytkowania schodów!
Justyna Polak
Justyna Polak
2024.02.01
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2024.04.03
Bardzo dziękujemy!
Aleksandra Gawron
Aleksandra Gawron
2024.01.17
Polecam :) Schody piękne, wykonane z dbałością o szczegóły. I, co równie ważne, pan montażysta dba o to, żeby wszystko było "jak należy": sprząta stanowisko pracy, stara się nie brudzić. Dziękujemy i pozdrawiamy!
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2024.01.31
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że schody przypadły Państwu do gustu. Nasi montażyści zawsze starają się, żeby było "jak należy" 😊. Dziękujemy za rekomendację i pozdrawiamy!
Piotr Gawlas
Piotr Gawlas
2023.12.23
Firma godna polecenia. Obsługa i kontakt z klientem na wysokim poziomie. Wykonanie, montaż schodów czysta perfekcja. Szacunek dla pracowników jak i szefa za wykonanie całej inwestycji z pasją. Życzyłbym sobie współpracy tylko z takimi firmami jak Sob-drew, a życie byłoby łatwiejsze.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2024.01.31
Bardzo dziękujemy za pozytywne słowa! Cieszymy się, że nasza obsługa i kontakt z Państwem spełniły oczekiwania. Perfekcyjne wykonanie i montaż schodów to nasza priorytetowa misja, dlatego miło słyszeć, że to Państwo doceniacie. Szacunek klientów to dla nas ogromna nagroda, zarówno dla pracowników, jak i dla Szefa. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy! 😊
Beata Szafran
Beata Szafran
2023.12.11
Pełen profesjonalizm ! Schody i balustrady wyglądają rewelacyjnie, są solidnie wykonane z precyzją i należytą starannością. Jakość drewna dębowego 100 %. Firma Sob-Drew zadbała o każdy szczegół. Pan Mariusz posiada niesamowitą wiedzę, oraz profesjonalne podejście do klienta. Cierpliwość, fachowe i praktyczne doradztwo pomaga na każdym etapie realizacji rozwiać wszelkie wątpliwości. Oczywiście fachowy montaż który przebiegł terminowo i bez żadnych zakłóceń. Montażysta posiada ogromne doświadczenie, fach w ręku a przede wszystkim kulturę pracy !!! Klasa sama w sobie! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy !!! Polecam z czystym sumieniem !
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.12.13
Dziękujemy bardzo za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza praca spełniła Państwa oczekiwania. Naszym celem zawsze jest dostarczanie produktów najwyższej jakości, a także zapewnianie profesjonalnej obsługi klienta na każdym etapie współpracy. Doceniamy także miłe słowa pod adresem Mariusza i montażysty Adama. To dla nas ważne, że nasz zespół jest doceniany za swoją wiedzę, doświadczenie i podejście do klienta. Cieszymy się, że udało nam się rozwiązać wszelkie wątpliwości i że cały proces realizacji przebiegł sprawnie i terminowo. Jeśli kiedykolwiek będą Państwo potrzebować naszych usług ponownie, z przyjemnością będziemy do Państwa dyspozycji. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy Zespół Sob-Drew Sp. z o.o.
Przemysław Koszowski
Przemysław Koszowski
2023.11.29
Polecam bardzo firmę Sob-Drew. Wykonane schody i balustrada to arcydzieło. Jestem wymagającym klientem pod względem dokładności i moje potrzeby zostały w pełni zaspokojone. Pan Mirek to bardzo precyzyjny montażysta. Ponadto świetna obsługa klienta i doradztwo Pana Mariusza, dobry kontakt i terminowość. Często zwolennicy domów parterowych jako jedną z ich zalet podają brak schodów, natomiast ja w domu z poddaszem użytkowym mogę teraz uznać ich posiadanie jako zaletę, bo poza aspektem funkcjonalnym są jedną z większych ozdób w moim domu i cieszą oko za każdym razem kiedy przechodzę. Dziękuję 😊
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.12.11
Dziękujemy za wspaniałą recenzję Panie Przemysławie! Miło słyszeć, że praca Mirka i doradztwo Mariusza spełniły Państwa oczekiwania. Jesteśmy dumni, że mogliśmy przyczynić się do stworzenia pięknych schodów w Państwa domu. Do każdego zlecenia podchodzimy z pełnym zaangażowaniem i pasją. Tak pozytywne opnie napędzają nas do ciągłego doskonalenia i potwierdzają, że jakość jest doceniana. Pozdrawiamy, Zespół Sob-Drew
Michalina Tomanek
Michalina Tomanek
2023.11.04
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Polecam firmę Sob- drew! Bardzo dobra opieka klienta- bardzo dobry kontakt z Panem Mariuszem. Dobre wykonanie. Indywidualne podejście.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.12.11
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię, zaufanie do naszej firmy oraz pracy Mariusza. Jesteśmy dumni, że nasze zaangażowanie zostało docenione. Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze i stanowi motywację do dalszego rozwoju. Z niecierpliwością oczekujemy kolejnej okazji do współpracy i zawsze służymy pomocą w razie potrzeb. Z wyrazami szacunku, Zespół Sob-drew
Sylwia Mura
Sylwia Mura
2023.10.26
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Firmę Sob-Drew polecamy w 200% ;-) Od początku czyli kontakt z Panem Mariuszem poprzez montaż schodów PEŁEN PROFESJONALIZM. Szczególne uznanie dla montażysty Pana Mirka. Już dawno nie spotkaliśmy się z takim fachowcem. Rzetelność, dokładność, czystość przy wykonywanej pracy - po prostu brak słów:-) Schody wykonane PERFEKCYJNIE. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy CAŁEJ EKIPIE, która była zaangażowana w projekt naszych schodów. Oby więcej takich firm!!!
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.12.11
Serdeczne podziękowania za Państwa wspaniałą recenzję! Jesteśmy przeszczęśliwi, że praca Mariusza oraz Mirka spotkała się z Państwa pełnym uznaniem. Wasze słowa to dla nas najlepsza rekomendacja i potwierdzenie, że kierunek, w którym podążamy jest właściwy. Cieszymy się, że schody spełniły Państwa oczekiwania i zapewniamy, że cały zespół Sob-Drew pozostaje do Państwa dyspozycji na przyszłość. Z poważaniem, Zespół Sob-Drew
Anna Makieła
Anna Makieła
2023.10.02
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Reakcja na coś
Sob-Drew ratował nam skórę po tym, jak inny wykonawca nawalił. To nie jest przyjemne, szczególnie, gdy wprowadzacie się do nowego domu, w którym wszystko zrobione jest na tip top. Tymczasem na wejściu do domu powstał mały koszmarek, który chcieliśmy zlikwidować i wymienić. Namiary do Sob-Drew dostaliśmy od znajomej, która była bardzo zadowolona z usługi. Po pierwsze: świetny kontakt. Pan Mariusz jest bardzo pomocny i zawsze dostępny. Montażyści - uprzejmi i bardzo profesjonalni. A schody są przepiękne, co zauważa każdy kto do nas przychodzi.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.10.03
Bardzo dziękujemy :). Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania.
Justyna Oczko
Justyna Oczko
2023.08.31
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Polecam, świetny kontakt, schody wyglądają pięknie - profesjonalne doradztwo i dobór materiału i koloru drewna do podłóg. Realizacja planu w 100%.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.09.08
Pani Justyno bardzo dziękujemy za tak miłe słowa !!! Profesjonalne doradztwo, jakość oraz 100% zadowolenie klienta to wartości na których nam najbardziej zależy. Pozdrawiamy !!!
Katarzyna Wy
Katarzyna Wy
2023.06.24
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Serdecznie polecamy usługi firmy Sob-Drew. Mieliśmy przyjemność skorzystać z usługi wykonania i montażu schodów w domu jednorodzinnym. Od samego początku można było wyczuć profesjonalne podejście do klienta, mogliśmy liczyć na fachowe doradzenie, wybranie materiałów i odcieni z szerokiej gamy, kontakt z Panem Mariuszem byl zawsze możliwy, czy to telefonicznie, czy tez droga mailowa. Podczas usługi montazu panowie montazysci byli punktualni i bardzo sympatyczni. Panowie po zakończonej pracy, wysprzatali po sobie i zostawili miejsce pracy w takim samym stanie w jakim je zastali. Montaż wykonany został świetnie, jakość wykonania naprawdę zachwyca. Usługa warta ceny, jeżeli będziemy mieli kiedys potrzebe skorzystania z usług stolarskich, zdecydowanie wybierzemy ponownie firmę Sob-Drew.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.07.26
Pani Katarzyno Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa !!! Jest nam niezmiernie miło iż zostawiliśmy po sobie tak dobre wrażenie😉.Pozdrawiamy :) !!!
Katarzyna Siarkiewicz
Katarzyna Siarkiewicz
2023.05.31
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, fachowe doradztwo na każdym etapie, od projektu po realizację. Montaż został wykonany przez Pana Adama z pełną starannością i dbałością o każdy detal. Polecamy !
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.07.26
Pani Katarzyno bardzo dziękujemy za opinię :) Brawa dla Adama jak zawsze pełen Profesjonalizm !!! Pozdrawiamy !!!
Marcin Wijas
Marcin Wijas
2023.04.27
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Firma godna polecenia w 100%. Profesjonalizm na każdym kroku. Montażysta Pan Tomek wykonał kawał solidnej roboty. Jakość, dbałość o szczegóły i detale oraz podejście do klienta na bardzo wysokim poziomie. Takich fachowców potrzeba.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.05.28
Panie Marcinie dziękujemy za miłe słowa !!! Tym razem 5 gwiazdek dla Tomka za profesjonalizm !!! Pozdrawiamy :)
jedrek29t
jedrek29t
2023.04.27
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Od początku do końca wszystko przebiegło profesjonalnie. Dobry kontakt na każdym etapie, od pomiaru, projektowania, wyboru koloru aż po montaż schodów. Punktualność i trzymanie się wyznaczonego terminu. Potraficie dobrze doradzić. Szczególny plus za staranność montażu. Każdy element, nawet najdrobniejszy szczegół jak docinanie listew przypodłogowych aby wszystko pasowało idealnie to jest mistrzostwo i rzadkość aby jakakolwiek firma robiła swoją robotę tak starannie. Wszystko estetycznie zrobione w każdym zakamarku. Więc tu szczególne podziękowania dla montażysty schodów. Szczerze mogę polecić firmę Sob-Drew.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.05.28
Bardzo dziękujemy za opinię!!! Jest nam niezmiernie miło, że nasza dbałość o szczegóły kolejny raz została zauważona i doceniona. Pozdrawiamy :)
Brm Jedrek
Brm Jedrek
2023.04.27
poleca
Od początku do końca wszystko przebiegło profesjonalnie. Dobry kontakt na każdym etapie, od pomiaru, projektowania, wyboru koloru aż po montaż schodów. Punktualność i trzymanie się wyznaczonego terminu. Potraficie dobrze doradzić. Szczególny plus za staranność montażu. Każdy element, nawet najdrobniejszy szczegół jak docinanie listew przypodłogowych aby wszystko pasowało idealnie to jest mistrzostwo i rzadkość aby jakakolwiek firma robiła swoją robotę tak starannie. Wszystko estetycznie zrobione w każdym zakamarku. Więc tu szczególne podziękowania dla montażysty schodów. Szczerze mogę polecić firmę Sob-Drew.
Anna
Anna
2023.04.13
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Firma godna polecenia. Profesjonalne podejście do klienta. Montaż dokonany przez Pana Mirka był na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona z wyboru firmy Sob-drew. Polecam.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.04.27
Pani Anno bardzo dziękujemy za opinię oraz za docenienie naszych starań a w szczególności Pana Mirka. Pozdrawiamy 😉 !!!
Monika de Costres
Monika de Costres
2023.04.02
Pozytywny
Profesjonalizm
Jakość
Wartość
Jesteśmy bardzo zadowoleni z całego procesu. Już od samego początku - pełen profesjonalizm Pana Mariusza począwszy od pomiaru, wyceny, poprzez zawarcie umowy i późniejszą realizację. Słowna uznania dla montażysty. Wszystko idealnie dopasowane, docięte i wykonane. A do tego porządek od pierwszego do ostatniego dnia pracy. Schody stały się największą ozdobą naszego nowego dom (zdjęcia nie oddają w pełni finalnego efektu ;) Gorąco polecamy. Monika i Artur
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.04.16
Pani Moniko dziękujemy za miłe słowa, współpraca z Państwem to była dla nas czysta przyjemność. Pozdrawiamy :) !!!
Konrad Baran
Konrad Baran
2023.03.27
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Zdecydowanie polecam! Schody wykonane fantastycznie. Znakomity kontakt, doradztwo i terminowość. Dziękuję i pozdrawiam.
Odpowiedz z Sob-Drew Sp. z o.o. 2023.04.02
Panie Konradzie dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy :) !!!