Silk Laser Studio Leeuwarden

www.silklaserstudioleeuwarden.nl

Silk Laser Studio Leeuwarden Reviews

Excellent rating
4.9
26 reviews Verified
Silk Laser Studio Leeuwarden
%title%

%offer%

Reviews ( 26 ) 4.9

schefferfm
schefferfm
2024.06.07
Vandaag bij Miranda een Tandenbleek behandeling gehad. Ik heb bij elke stap telkens een goede uitleg gehad wat ze gaat doen. Goede service en een mooi resultaat behaald! Zeker voor herhaling vatbaar!
Hermien Cloosterman
Hermien Cloosterman
2024.06.06
Perfecte behandeling. Alles werd goed uitgelegd. Resultaat was erg mooi! Tanden zagen er mooi wit uit, maar wel natuurlijk.
Yvonne Woudman
Yvonne Woudman
2024.05.28
Gemoedelijke sfeer en fijne behandeling gehad. Miranda geeft duidelijke instructies wat ik persoonlijk heel fijn vindt.
Reply from Silk Laser Studio Leeuwarden 2024.05.28
Dankjewel Yvonne!
Marijke Boomsma
Marijke Boomsma
2024.05.01
Super blij met het resultaat van 2 x 20 minuten tanden bleken. Hele aardige dame die alles goed uitlegt. Ik kom zeker weer eens terug.
Elfinia
2024.03.28 2024.03.28 | Netherlands
Top klantvriendelijkheid! Bikinilijn en oksels laten doen. Miranda stelt je echt op je gemak! Het is altijd een warm welkom en er wordt goed meegedacht over de volgende behandeling. Momenteel ben ik zwanger en kan ik helaas niet heen. Tot nu toe ben ik al heel tevreden en kom ik na de zwangerschap gewoon weer terug :-)
Reply from Silk Laser Studio Leeuwarden 2024.04.24
Dankjewel Rinske, bedankt voor je mooie woorden!
nadine deelstra
nadine deelstra
2024.03.11
Inge B
Inge B
2024.01.22
Thominde Vleugel-Miedema
Thominde Vleugel-Miedema
2024.01.21
Miranda is er kundig en stelt je op je gemak. Het is niet echt pijnlijk meer alsof je even een naaldje op je krijgt. Zeker een aanrader!
Erik van Drogen
Erik van Drogen
2024.01.15
Heel erg tevreden over het tanden bleken. Gelijk heel erg duidelijk resultaat! Heb miranda gelijk aangeraden bij mijn vrienden en familie.
Reply from Silk Laser Studio Leeuwarden 2024.01.16
Dankjewel Erik!
Melanie Geerligs
Melanie Geerligs
2023.12.13
Mooie witte tandjes😁
Eva Lasschuit
Eva Lasschuit
2023.10.23
Een hele fijne behandeling gehad! Miranda zorgt ervoor dat je op je gemak bent en het resultaat is fantastisch. Mijn tanden zijn 10 tinten lichter.
Reply from Silk Laser Studio Leeuwarden 2023.10.24
Dankjewel Eva!
Patricia Dost Kolk
Patricia Dost Kolk
2023.09.09
Fijn adres. Miranda geeft goede uitleg is deskundig. Ben blij met het resultaat.
Leendert 1
Leendert 1
2023.09.08
Was snel aan de beurt, de communicatie en het resultaat is top! Aanrader voor een laserbehandeling
Mirjam Zwart
Mirjam Zwart
2023.07.04
Zeer prettige ervarinf met Silk ( Miranda) in Leeuwarden. Hygienisch, proffesioneel en effectief.
Chillout Music
Chillout Music
2023.06.27
Makkelijk te reserveren, prima service en goed resultaat behaald, tijd vliegt zo voorbij!Ik keek na de behandeling in de spiegel en werd er gewoon helemaal blij van,mijn tanden eindelijk helemaal wit geworden !Super tevreden over Silk!
Nienke ten Wolde
Nienke ten Wolde
2023.06.22
Hele fijne laserstudio. Prettig contact, goede uitleg en goede behandeling. Je voelt je op je gemak!
Melissa
Melissa
2023.06.15
Hele fijne laserstudio waar je met open armen word ontvangen. De eigenaresse is erg aardig, kundig en zeer professioneel. Ik ben erg blij met het resultaat en zal zeker terug blijven komen. Dus een dikke aanrader.
Rigtsje van der Wal
Rigtsje van der Wal
2023.05.25
Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en kom zeker binnenkort terug!
Syll Vd zee
Syll Vd zee
2023.03.23
Echt vijf ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️ waard een hele vriendelijke ontvangst duidelijke uitleg kwa behandeling en heel erg blij met het eind resultaat Met een witte glimlach de deur uit gegaan 😊
Kim Bruinsma
Kim Bruinsma
2023.03.06