Sebastiaan van Stam Fotografie

www.sebastiaanvanstam.nl

Sebastiaan van Stam Fotografie Reviews

Excellent rating
4.9
169 reviews Verified
Sebastiaan van Stam Fotografie
%title%

%offer%

Reviews ( 169 ) 4.9

tam gleer
tam gleer
2024.05.21
Photobooth gehuurd van Sebastiaan van Stam. Wat een geweldig apparaat is dat, hilarische fotos zijn er uit gekomen, super leuke herinneringen gemaakt en vastgelegd. Super de moeite waard, en de na pret van het ontvangen van de foto's. Weer feest maar dan zonder kater🤪
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.05.21
Dank je wel Tamara voor je mooie review. Op naar het volgende feestje 😉🤪
barbara smidt
barbara smidt
2024.05.20
we hebben zaterdag ons prachtige kunstwerk mogen ontvangen. het is een heel persoonlijk kunstwerk geworden met onze eigen irissen. we zijn er erg blij mee. Bedankt Sebastiaan voor dit mooie werk.
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.05.20
Jullie ook bedankt dat jullie dit bij mij hebben laten doen. Helemaal super!
Ruud Stam
Ruud Stam
2024.05.18
Zeer netjes geholpen.keurig gewerkt volgens afspraak en zeer snel. Aanbeveling voor als je iets goed wil.
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.05.04
Dank je wel voor je snelle review Ruud. Helemaal super! 🥳
Nick Smit
Nick Smit
2024.04.19
Een paar weken terug zijn wij met z’n vieren naar de fotostudio in Schagen geweest om een Irisfoto te laten maken. Met hier en daar een dolletje waren de foto’s zo gemaakt en hebben we wat leuks uitgezocht! Gisteren was de dag dat we de foto’s konden ophalen en wat zijn ze mooi geworden! Bedankt Sebastiaan!
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.04.19
Geen dank, blij dat jullie zo tevreden zijn. Dank voor de review 🥳👍
Bianca Snijder
Bianca Snijder
2024.04.16
Een geweldige photobooth! Ik raad dit iedereen aan! Hij werd constant gebruikt.
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.04.16
Dank je wel Bianca voor je review 😊
Marleen Emmerechts
Marleen Emmerechts
2024.04.08
Sebastiaan heeft 4 iris foto's gemaakt in 3 verschillende prints en ze zijn alle drie super geslaagd. Ik heb met plezier 500 km (heen en terug) gereden naar de fotostudio in Schagen vanuit België omwille van de goede reviews en de prijs die veel lager is dan in België. Ook een halve dag Keukenhof gekoppeld aan de lange reis naar Nederland :-). Sebastiaan is een zeer professionele fotograaf die snel antwoordt op emails, die voorbeelden heeft liggen van alle materialen waarop geprint kan worden en die originele ideeën heeft om de irissen mooi te plaatsen op de prints. Ik heb het yolo (you only live once) moto van mijn dochter gevolgd om irisfotografie te doen en absoluut geen spijt van bij deze fotograaf !
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.04.08
Dank je wel Marleen voor je mooie review. Blij te horen dat je zo tevreden bent. 🥳
Spil
2024.04.06 2024.04.06 | Netherlands
Iris foto Met ons gezin een Iris foto shoot gedaan en een schilderij laten maken. Super mooi geworden ! Snelle reactie op de mail en fijn en gezellig contact !

Date of experience: 16 March, 2024
Suzanne van der Wal
Suzanne van der Wal
2024.04.02
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.04.02
Dank je wel voor de 5 sterren! :-)
Marijke Kwantes
Marijke Kwantes
2024.03.21
Onze irissen gefotografeerd door Sebastiaan! Wij zijn erg blij met het (laagdrempelige en vriendelijke) contact en het uiteindelijke resultaat!
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.03.21
Dank je wel voor je fijne review 😊
Kevin Vermorken
Kevin Vermorken
2024.03.12
Leuke en vooral mooie irisfoto's laten maken en af laten drukken. Helemaal blij mee. Fotosessie was gelukkig niet te lang en het resultaat is super!
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.03.13
Dank voor de fijne review! Goed te horen dat jullie er blij mee zijn 🥳
Dawn Meijer
Dawn Meijer
2024.03.01
Mirjam Otten-Ligterink
Mirjam Otten-Ligterink
2024.02.24
Is zeer professioneel en geeft goede adviezen voor het materiaal waarop geprint kan worden en voor de lay-out van de print. We konden heel snel terecht voor de irisfotografie en binnen 1,5 week was de print al klaar. De print is van erg mooie kwaliteit. We zijn er super blij mee. Echt een aanrader.
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.02.24
Dank voor de fijne review 🥳
Aquaholic Trip
Aquaholic Trip
2024.02.20
Snel, goed en vriendelijk! De samenwerking met Sebastiaan is voor herhaling vatbaar!
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.02.20
Dank voor de review en tot de volgende keer. 🥳
Mary De Vet
Mary De Vet
2024.02.20
Zeer fijne fotograaf, denkt mee en reageert heel snel op mails.Dank je wel voor het maken van onze ogen
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.02.20
Dank voor de mooie review. Blij dat ik jullie van dienst kon zijn. 👍😊
Nanny Van Ool
Nanny Van Ool
2024.02.18
We hebben een super fijne ervaring met Sebastiaan gehad. Hartelijk ontvangst en het laten maken van de foto was ook een mooie ervaring rijker. En het eindresultaat is prachtig!
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.02.18
Blij te horen dat jullie tevreden zijn. Dank voor jullie review 👍
Ger Hofs
Ger Hofs
2024.02.14
Mooie scherpe irisfoto's en mooie afdruk op aluminium
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.02.14
Dank je Ger voor je review. 👍👍
Diane Feron
Diane Feron
2024.02.13
Goede snelle communicatie met Sebastiaan. Fijn geholpen door hem en een mooi 3d glasblok besteld en snel ontvangen.!
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.02.14
Dank je wel Diane voor je review, heel blij mee!
Ruud van den Berg
Ruud van den Berg
2024.02.11
Sebastiaan heeft onze irissen gefotografeerd. Deze foto's maken was gezellig en de uitleg en alle voorbeelden waren goed. Via mail contact tussendoor en na een mooi voorbeeld, twee weken daarna het resultaat opgehaald. Onwijs mooi geworden, heel tevreden
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.02.11
Dank voor je mooie review 🥳
Marja van den Bos
Marja van den Bos
2024.02.10
Zo een mooie foto en de kwaliteit van de afveelding op glanzend aluminium is weergaloos. Ook zeer hartelijk en met veel geduld met de kids foto’s gemaakt
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.02.10
Dank je wel Marja voor je mooie review 🥳
Linda Huijsman
Linda Huijsman
2024.02.10
Prachtige irisfoto laten maken door Sebastiaan voor ons 36 jaar samenzijn. Er is veel keuze in formaten en materiaal. Wij hebben de foto op hoogglans aluminium laten printen, echt heel mooi geworden. Na wat zoeken op internet kwamen wij dankzij goede reviews en, ook belangrijk, de prijzen (want hij is een stuk goedkoper dan de rest) bij Sebastiaan uit. Dat bleek een goede keus. Wij bevelen hem van harte aan.
Reply from Sebastiaan van Stam Fotografie 2024.02.10
Dank jullie wel voor de toffe review. Blij te horen dat ik jullie goed van dienst ben geweest 🥳