SCHODY DLA KOTA . PL - Półki meble na ścianę dla kota

SCHODY DLA KOTA . PL - Półki meble na ścianę dla kota Reviews

Excellent rating
5.0
15 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (15)
Dominika Biernacka
Dominika Biernacka
2024.03.20
Półki pięknie się prezentują. Świetna jakość wykonania. Kociaki zachwycone. Dziękujemy i polecamy z całego serca 😃
Anna Kirol
Anna Kirol
2024.02.16
Polecam z całego serca. Pan Maciej prze..cudowny człowiek i mega cierpliwy 🤣. Odporny na najbardziej upierdliwych klientów 😉 Pomocny, jest w stanie rozplanować wszystkie elementy, doradzić... Kociostrada wykonana perfekcyjnie, z dokładnością co do cm. Polecam po stokroć...koty zachwycone, to najlepsza rekomendacja 💪
Antek Łukaszewski
Antek Łukaszewski
2024.02.13
Polecam wszystkim kotki uzywaja i sa sadowolone😀👍
katarzyna czwojdrak
katarzyna czwojdrak
2024.02.13
kotki chetnie korzystaja ze schodkow, sa z nich bardzo zadowolone!! polecam dla wszystkich wlascicieli kotow🐱
Zuzanna Czwojdrak
Zuzanna Czwojdrak
2024.02.12
wszystko super, genialne wykonanie, kotki chętnie korzystają. polecam:)
Karolina C
Karolina C
2024.01.12
Serdecznie polecam zakup u tego sprzedającego! Zakupiłam w styczniu 2023 półki, teraz po roku mogę dać rzetelną i sprawdzoną opinię 😊 po roku używania oraz przeprowadzce więc demontażu i ponownym montażu są one w stanie nienaruszonym, trzymają się świetnie, filc jest nienaruszony - koteczek lubi gryźć rogi i to jedyny uszczerbek jaki powstał podczas używania. Półki są wykonane z prawdziwego drewna co jest dużym wyróżnieniem wśród dostępnych na rynku półek. Montaż bardzo łatwy a do paczki dodane były kołki i zaślepki na widoczne śrubki. Razem z kotkiem jesteśmy bardzo zadowoleni, Kotek rośnie i na pewno zamówimy ich więcej. POLECAM! 😻🧡🐈
Lidia Dabek
Lidia Dabek
2023.12.19
Jestem bardzo zadowolona z mebelków tej firmy. Od kilku lat systematycznie dokupuje elementy tworzące autostradę dla moich kotów. Półki są co najważniejsze wytrzymałe i bezpieczne dla moich kotów. Często taka półka musi udźwignąć 17 kg kota , bo oba tyle waża. Ponadto są estetyczne i mogę dopasować je do każdego pomieszczenia . Bardzo cenię sobie szybki kontakt przez Messenger. Panowie zawsze doradzą, pomogą, zaproponują innowacyjne rozwiązanie moich zachcianek. Liczę na dalszą współpracę w kolejnych latach. Dziękuję, że jesteście 😘
Sandra Półtorak
Sandra Półtorak
2023.12.04
Bardzo dobry, uprzejmy kontakt ze sprzedawcą od samego początku, a produkty wykonane solidnie i dokładnie. Do tego zostały bardzo dobrze zabezpieczone do wysyłki, a w paczce dostaliśmy drobny prezencik, co było bardzo miłe 🙂 Polecam
Klaudia Kózka
Klaudia Kózka
2023.09.13
Świetne wykonanie w rozsądnej cenie. W dodatku doradzono nam świetne rozwiazanie, dzięki któremu połączyliśmy wysoki drapak z szafkami kuchennymi, mając do dyspozycji tylko przestrzeń nad oknem. Konstrukcja jest w 100% stabilna dla dużego syberyjskiego kocura. Służy nam już od 10 miesięcy i myślę że za niedługo wrócimy po inne rozwiązania :)
Helenka
Helenka
2023.08.01
Polecam każdemu !!! Meble są absolutnie fantastyczne pod każdym względem. Pięknie się prezentują nawet w najbardziej eleganckim domu, jakość, wykończenia, użyte materiały są z najwyższej półki, a koty są zachwycone !!! Ja zresztą razem z kotami !!!! RADOŚĆ BEZCENNA !!!
Aleksandra Winerowicz-Klapa (-)
Aleksandra Winerowicz-Klapa (-)
2023.07.10
Nasze kociaki polubiły swój mały kocigaj od pierwszego wejrzenia. Zaczęło się powoli i niepozornie, a teraz są harce i wyścigi 🙂 Wszystkie mebelki są bardzo solidnie wykonane. Kolorystyka świetnie wpasowała się w nasze wnętrze. Serdecznie polecamy.
Anna
Anna
2023.06.13
Piękne kocie meble, wykonane z najwyższą jakością, kontakt ze sprzedawcą rewelacyjny, szybciutka wysyłka, i co najważniejsze cała kocia rodzina zadowolona :)
Martyna Bieńkowska
Martyna Bieńkowska
2022.12.29
Polecam!! Kontakt ze sprzedawca szybki i sprawny. Schody świetnie wykonane, stabilne, wszystkie części do zamontowania ich sa w zestawie, sposoby łączenia ścieżek dla kota są nieskończone! Kot odkąd mamy schody jest spokojniejszy, nie drapie mebli, bo wybiera siedzenie na gorze :) na pewno będziemy rozbudowywać kotyfikacje!
Jacek Mizak
Jacek Mizak
2022.07.15
Firma prowadzona (chyba) przez kociarzy dla kociarzy. Super sympatyczny kontakt i rzadko juz spotykane podejscie do klienta :) szczerze polecam ! :)
Karin Mizak
Karin Mizak
2022.07.14
Polecam z całego serca. Doskonała jakość wykonania, nienaganna estetyka, duży wybór, nawet śrubki czy zaślepki klient dostaje na wszelki wypadek w zapasie! Obsługa klienta pierwsza klasa, przystępne ceny, szybka wysyłka. A co najistotniejsze - KOTY ZACHWYCONE I PRZESZCZĘŚLIWE. To już nasz kolejny zakup i na pewno nie ostatni.